Glamour-napi szerzemények | 2017 tavasz

19:47

Glamour-napok 2017 tavasz szerzemények


Mindig nagyon várom a Glamour-napokat, és mindig komoly tervezés előzi meg nálam a vásárlást. Jellemzően ilyenkor kozmetikumokat vásárolok inkább, és a 0. napon letudom a nagy részét a hadjáratnak. Számomra már-már elviselhetetlen a tömeg, ami ilyenkor megszállja a bevásárló központokat, ezért nem igazán szoktam a ruhaüzletekben nézelődni, maximum 1-2 darabért ugrok be célirányosan. Ez idén sem volt másképp, de sikeres hétvégét zártam, minden megvan, ami a listámon szerepelt.

Íme az idei Glamour-napok szerzeményei:

Smink

Egyértelműen ezeknek örültem legjobban. Kezdem is a legnagyobb kedvencemmel, a Sleek Solstice Highlighter palettával, ami egyszerűen G-Y-Ö-N-Y-Ö-R-Ű! Már kipróbáltam és nem találok szavakat egyszerűen… Egy csoda, de tényleg! 

Sleek Solstice Highlighter
Sleek Solstice Highlighting Palette
Vettem két leértékelt Catrice körömlakkot, és a kedvenc Essence Better Than Gel Nails fedőlakkomat, mert az előző már épp kezdett besűrűsödni. A Catrice Camouflage korrektorom is fogytán van, így ideje volt megvenni az utánpótlást. A Maybelline Baby Skin primer, a L’Oréal True Match alapozó és a Max Factor Creme Puff kőpúder az all time favorite kombinációm, így mivel ezek fogyóeszközök, Glamour-napok során ez az első három termék, amiből megveszem a következő adagot gondolkodás nélkül. Szükségem volt egy új szempillaspirálra, a Rimmel Wake Me Up-ra esett a választásom, nagyon kíváncsi leszek rá, hogy teljesít. A másik kedvencem a sminkek közül a Maybelline Eye Studio Lasting Drama zselés tus. Hihetetlen, de még sosem próbáltam. Régen mindig zselés tust használtam, de most évek óta filces vagy ecsetes tusokkal dolgoztam. Ideje visszatérni! 

L'Oreal True Match, Maybelline Baby Skin, Maybelline Eye Studio, Max Factor Creme Puff, Rimmel Wake Me Up
Mindenidők bandája és két új szemrevaló szépség

Hajápolás

Régóta festem a hajam, jelenleg a L’Oreal Casting Creme Gloss 500-as árnyalatát használom, így ebből vettem két dobozzal is. A másik hajápoló termék egy L’Oréal Elseve Extraordinary Clay sampon. Még nem próbáltam, szóval nagyon kíváncsi vagyok rá. A fenti képen látható Palette hajfestéket Anyukámnak vettem.

Bőrápolás

Imádom a levendula illatot, így nem tudtam otthagyni a Dove levendulás tusfürdőjét, és az új Go Fresh Rejuvenate is hazajött velem. Nagyon szeretem a fürdősókat, most egy citrusos illatú Aveora esett a választásom a Müllerben. Sminklemosó kendőből alaposan bevásároltam. A Nivea sminklemosó kendő 1+1 akcióban volt és ebből jött le 50%, szóval így nagyon megérte. A L’Oréal krémek közül a Revitalift Laser X3 Renew éjszakai hidratálót szintén Anyukám kapta, magamnak a normál/vegyes bőrre való Hydra Specialist-et vettem meg. A Balea termékekből csak a DM 10%-os kupon végi kedvezmény jött le, de mivel ez a micellás sminklemosó kendő a kedvencem és hónapok óta sehol nem találtam, örömömben beraktároztam belőle. A tonik és a maszkok pedig szintén nagy kedvenceim.

L'Oreal Revitalift Laser X3 Renew Night Cream
Nagyon tetszik a L'Oréal Revitalift Laser X3 Renew csomagolása

Fogápolás

Hosszú évek óta a Colgate 360° fogkefét használom, emellé pedig vettem egy Signal White Now Glossy Chic-et, amiből korábban mintát próbáltam és tetszett, és nemrég sok jót olvastam a Blend-a-med 3D White Luxe Healthy Shine-ról, így gondoltam ideje tenni egy próbát vele. A képen látható pici Himalaya fogkrémet a Köki DM-ben kaptam a nyitási akció miatt. Vettem végre egy Listerin Green Tea-t is, már nagyon kíváncsi voltam az új ízre. Erről a témáról most elég is, mert tervben van egy átfogóbb fogápolós poszt.

Blend-a-med 3D White Lux, Signal White Now Glossy Chic, Listerine Green Tea
Jöhet egy fogápolós poszt? 😉

Ruhák

Kuponnal mindössze két basic fehér trikót vettem a H&M-ben, a többi szerzemény akciós volt, de lecsaptam egy szuper nyári ruhára 700 Ft-ért szintén a H&M-ben, illetve egy kígyómintás selyem nadrágra 1200 Ft-ért a New Yorker-ben.

H&M teal summer dress, Catrice tangerine nailpolish
Ruha - H&M | Körömlakk - Catrice | Poháralátét - Pepco

Ti miket vásároltatok a Glamour kuponokkal? Mutassátok meg Instagramon vagy Facebook-on! 

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *