Sleek Solstice Highlighter Paletta | Swatch & Smink

01:22



Ha van sminktermék, amit rajongásig szeretek, akkor az a highlighter. Beszippantott a strobing mánia, teljesen függő vagyok. 🙈 Barátnőm, látva a rajongásomat felhívta a figyelmem a Sleek Solstice palettájára, amit ő is használ – ezúton is nagyon köszi Barbi! 😘

Örülök, hogy végre itthon is kapható a Sleek, anno még Makeup Plázán rendeltem 1-2 terméket tőlük, a Face Contour Kit mai napig nagy kedvencem, és bár évek óta szinte naponta használom, egyszerűen nem fogy. Egyébként abban is csodálatosan szép a highlighter, de valamiért úgy érzem, nem passzol a bőrszínemhez, így főként a kontúr púdert használom.

Sleek Solstice palette
A csomagolás nagyon igényes, teljesen oda vagyok érte!

Na de térjünk rá a Solstice palettára…

Három por és egy krémes állagú highlighter kapott benne helyet, egy tükör, ami jó nagy, hisz maga a paletta sem pici, valamint egy kritikán aluli ecset. Azt sem értem, miért tették bele. Inkább lenne ennyivel kisebb a paletta, vagy lenne benne még egy szín... Vagy egy jó (!!!) ecset. De ez?! 😲 No comment. A dobozon egy „használati útmutató” is található, ami bemutatja, hogy melyik árnyalatot hova érdemes felvinni.

Sleek Solstice Highlighter swatch natural light
Sleek Solstice Highlighter Paletta swatch

Ecliptic

Krémes állagú, pezsgő színű highlighter. A doboz szerint ezt az árnyalatot ajánlják a szemöldökcsont kiemelésére. Nekem ez az egyetlen kakukktojás a palettában. Nehéz szépen eldolgozni, arccsonton nem is próbálkoznék vele. Könnyen csomósodik, akár ecsettel, akár ujjbeggyel veszem fel és próbálom eldolgozni. A színe egyébként gyönyörű, de nem ő lett a kedvencem, az tény.

Hemisphere

Személyes kedvencem, egyszerűen nem tudok betelni vele, annyira szép. 😍 Ez a levendula árnyalatú, fénylő baked púder az arccsont kiemelésére szolgál – a leírás szerint legalábbis. Nem tudok belekötni, fantasztikusan mutat felkenve, gyönyörű a színe, a hideg fénye, egyszerűen tökéletes. Ha csak ez az egy árnyalat lenne a dobozban, akkor is boldog ember lennék. 😅

Sleek Solstice palette swatches
Természetes fénynél | Lámpa fénynél

Subsolar

Ez a sárgás árnyalatú selyemfényű por a legfinomabb a dobozban. Nincsenek benne erősebb csillámok, tényleg csak egy enyhe fényt ad, így ha valaki nem szereti az erőteljesebb highlightert, akkor ezt az árnyalatot imádni fogja. A dobozon található információk szerint ezt ajánlatos az orrnyereg kiemelésére használni, de arccsonton, belső szemzugban, szemöldökcsonton is nagyon szépen mutat.

Equinox

Szintén egy baked púder, és ő a másik kedvencem a dobozban. Barackos árnyalata van, ezáltal melegebb tónusú, nem annyira extra látványos, mint a Hemisphere. Ezt a Cupido-ívre ajánlják Sleek-ék, de én ezt is szoktam arccsonton használni, és szerintem ott mutat a legjobban.

Szerelem ❤

Így mutat a Sleek Solstice paletta az arcon

Bár nem voltak túl jók a fényviszonok, próbáltam lefotózni a terméket „rendeltetés szerű” használat közben, azaz minden színt oda vittem fel, ahova a doboz alapján ajánlották. Természetesen ez nem szentírás, bármelyiket bárhova fel lehet tenni, én is kísérletezgetek vele folyamatosan, hogy melyik hol mutat a legjobban.

Sleek Solstice Highlighter test

Egy szónak is száz a vége: lányok, ez a paletta egy MUST HAVE, ha szeretitek a highlightereket! ☝Nem véletlenül szerepelt Jaclyn Hill 2016-os kedvencei közt, és még sok YouTuber, blogger, sminkmester szívébe zárta. Ja, és az ára is teljesen korrekt, ha jól emlékszem 3990 Ft a Müllerben, én Glamour-kuponnal vettem ezt is, így különösen megérte, de kupon nélkül is bármikor újra vásárolnám!

Ti használtok higlightert? Ha igen, akkor melyik a kedvenc terméketek? Írjátok meg itt a poszt alá, vagy kommentben a Facebook-on! ☺ Ne maradjatok le az új bejegyzésekről, kövessétek a blog oldalát:

- Orsi

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Nekem egy highlighterem van, azt nyúzom egy éve, de biztos elég lesz még vagy két évig. :D A Catrice Treasure Trove kollekciójában volt egy aranyos-pezsgős fényű highlighter, szerintem álomszép. Szinte krémes az állaga, annyira finomra őrölték. Nem csomósodik, nem csillámos. Nem látszik a holdról a fénye, de éppen ezért hétköznapi használatra is alkalmas. Tudom, hogy limitált volt, de nekem annyira belopta magát a szívembe, hogy ahol lehet, dicsérem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú, én erről a kollekcióról lemaradtam csúnyán... :D Amúgy én is nagyon lázba tudok jönni 1-1 limitált kiadásos higlighterétől, sőt, főleg olyanok vannak a gyűjteményemben, ha jobban megnézem. A másik nagy kedvencem szintén egy Catrice, a Pret-á-Lumiére kollekcióból a Face Glow Definer. Ezt se nagyon lehet szavakba önteni, hogy milyen szép, instán van olyan fotó, ahol azt használtam a sminkhez, egy csoda! :)

      Törlés
  2. Használok, és ugyanez van nekem is. Imádom! :)

    VálaszTörlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *