Havi kedvencek | 2017 április

19:00


Mindig nagyon szerettem ezeket a posztokat olvasni másoknál, mert nagyon sok jó terméket próbáltam ki ezek hatására. Ezért úgy döntöttem, én is elindítom a blogon a „havi kedvencek” sorozatot, hátha én is segíthetek ezzel másoknak, hogy rábukkanjanak néhány nélkülözhetetlen termékre. Íme az áprilisi kedvenceim:

Balea Regenbogen tusfürdő

Cukiságbomba 🦄
Bevallom, egy ideje állt a polcon, mert másik tusfürdőt használtam, de a hónap elején előkerült végre ez a cukiság. Egyértelmű volt, hogy nem lehet otthagyni, már csak a csomagolás miatt sem… A Balea tusfürdőket szinte egytől egyig imádom, hiszen nagyon olcsók, és árukhoz képest szerintem nagyon jók. Ennél a kiadásnál sokan panaszkodtak, hogy nem érződik sokáig az illata, rajtam a többié sem érződött túl sokáig, így ezt nem is vettem szempontnak. Cuki, „csillagocska és felhőcske illatú”, tehát must have és kész. Most Bye Bye Unicorn néven fut, szóval érdemes beraktározni, mielőtt végleg eltűnik a polcokról.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum

Ránézésre olyan, mint az összes többi hajolaj. De ne dőljetek be ennek... Sokkal jobb!
Pedig megfogadtam, hogy nem írok ebben a posztban olyan termékről, ami a Krémmánia Boxban volt. #failed
„Argán, jojoba, szilikon és répa olajjal a nagyon száraz, szálkás hajat is képes regenerálni a kiváló minőségű olajos formulájának köszönhetően, a haj elnehezítése nélkül.” – olvasható a Krémmánián. És én csak helyeselni tudok. Tényleg az egyik legjobb hajolaj, amit valaha használtam, és valószínűleg magamtól soha nem tettem volna a kosaramba. Egyáltalán nem hagy olajos érzetet a hajon, mégis nagyon finom puhává varázsolja a hajvégeimet. Hajszárítás előtt és után használok néhány pumpálásnyit, és ahogy látom, nagyon lassan fogy. Én mindenképpen ajánlom, hogy próbáljátok ki. Vigyázat, erős illata van, ami szerintem megosztó lehet (szerintem finom)!

Catrice Prêt-à-Lumière Face Glow Definer

Már a csomagolásába is beleszerettem. Nyilván azért, mert rose gold.
Tudom, aljas dolog egy kifutott limitált termékről elhúzni a mézes madzagot, de én még látok némi esélyt, hogy rábukkanhattok a Müller eldugott kincses ládikájában potom áron, hiszen 1-2 héttel ezelőtt még láttam, hogy nem mindenhol tűntek el ezek a kis higlighter csodák. Én a Golden Glow árnyalat büszke tulajdonosa vagyok. A termék krémes-zselés állagú, amit ecsetes applikátorral vihetünk fel. Én a legszebben az ujjammal tudom eldolgozni. Építhető, szóval nagyon enyhe fénytől a durván csillogó hatásig bármelyik fokozatot elérhetjük vele, így a hétköznapokban és alkalmakkor is jól kihasználható. Íme egy übercsillivilli smink vele:

Rexona Motionsense Active Shield deostift

A Dezodor. Legalábbis amíg nem találok még jobbat.
Olyan sok rosszat olvastam róla, hogy el sem hiszem, hogy nekem így bevált. Nem szünteti meg az izzadást, de az évek során leszoktam arról, hogy ezt várjam egy dezodorral. A szagokkal azonban remekül felveszi a harcot, szóval emiatt imádom. Jó az állaga, könnyen kenhető, nem potyognak le darabok utána, és nem is nagyon fogta be a fekete cuccaimat (bár ez annak is köszönhető, hogy úgy veszem fel őket, mintha egy hímes tojást próbálnék végiggörgetni a testemen). Nálam biztos, hogy újravevős – és ezért le a kalappal, mert nagyon kevés deo kapja meg ezt a titulust.

La Roche-Posay Kerium DS Arckrém

Életem megmentője 💘
Ez a krém régóta társam a bajban. Időről időre előkerül, mindig a polcomon van, de csak kúraszerűen alkalmazom. A hónapban előkerült és megint rájöttem, hogy csodaszer, szóval megérdemli, hogy bekerüljön ebbe a posztba. Sajnos kiskamasz korom óta küzdök a seborrheaval, ami a hajas fejbőrömet és egy ideje az arcomat is érinti. Ez egy nagyon aljas, sunyi bőrbetegség, ami mindig a legrosszabbkor jön elő, és megkeseríti az ember életét. Ezekben a napokban a seborrheás ember úgy érzi, inkább elásná magát, és nem akar emberek közé menni, tükörbe nézni, felkelni az ágyból, stb. Én legalábbis ezt érzem olyankor. Na, ezeknek a napoknak a számát csökkenti le a LRP Kerium DS. Szóval te ott, aki olvasod ezt a posztot, és ismered a seborrheát, de nem ismered ezt az arckrémet: muszáj (!) kipróbálnod! Plusz elmesélned itt a poszt alatt kommentben, hogy neked mi vált be.

Na és nektek mi volt a kedvencetek áprilisban? 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *