Nyári ruha kívánságlista | -10% kedvezmény!

23:29


Az a helyzet, hogy egy kicsit későn fogtam fel, hogy elrepült a tavasz, és belecsöppentünk a nyárba. Éppen ezért idén én még kb. semmi nyári ruhát nem vettem, viszont előkerültek a tavalyi kedvenceim. De most, hogy elkapott a nyári érzés, elkapott a vásárlási láz is, amit igyekszek visszafojtani amennyire csak lehet.

A Poppy Apparel nem igazán van segítségemre ebben, ugyanis felajánlott nekünk (igen NEKTEK is!) 10% kedvezményt a vásárlásból, ráadásul ingyen postáznak, szóval ajajj... Összeszedtem nektek pár kedvenc darabomat az oldalról, amik felkerültek a kívánságlistámra. A lényeg pedig a poszt végén található, szóval már csak ezért is érdemes végiggörgetni! 😉

Virágos overál

Nagyon szeretem az overálokat, szerintem ezek a legkényelmesebb viseletek nyárra. 1-2 éve már nagyon ritkán hordok rövidnadrágokat, mindig kényelmetlennek találtam őket, és nem is állnak túl előnyösen, mert a szűkebb farmerek bevágnak a combomba (ami nem nehéz, mert egyáltalán nem feszesek a combikáim). Így váltottam lengébb nyári ruhákra, overálokra, és lazább, nem passzos nadrágokra. A virágminta nagy kedvencem, hihetetlenül nőies, és szerintem minden ruhadarabot elegánssá varázsol. Így nálam ez az overál telitalálat, hiszen két kedvencemet is ötvöz. 👌


Nude magassarkú szandál

Szerintem ez nem is igényel magyarázatot. Egyrészt cipőből sosem elég, másrészt pedig ez egy remekül kihasználható darab a színének köszönhetően. Bármihez fel lehet venni, elegáns, gyönyörű. Az arany pánt pedig egy kis különleges extra, amitől még jobban tetszik ez a cipő. Ez a fazon mondjuk szerintem az egyik legkényelmetlenebb, ami létezik, de sajnos túl szép ahhoz, hogy ne vegyük meg. 😀


Trópusi bikini

Egyszerűen imádom a pálmafás, trópusi mintás, leveles, zöld ruhadarabokat, úgyhogy ez a bikini szerelem volt első látásra. Nagyon tetszik, hogy nem egyforma a felső és az alsó, és szerintem ez a kis finom rózsaszín nagyon jól kiegészíti a feltűnőbb, mintás alsót. A bugyi bevállalósabb, brazil fazonú darab, szóval ebbe kéne egy kerek popóka is.


Hát nélküli ing

Ez mennyire jóóóóóóó! Ez szintén több kedvencemet ötvöz, hiszen imádom a csíkos ruhákat és nagyon szeretem az ingeket/blúzokat, de ezzel, hogy nincs háta és van rajta egy szupercuki masni, teljesen belopta magát a szívembe. Nyárra mondjuk nekem meleg lenne a hosszú ujj miatt, de átmeneti évszakokra, vagy hűvösebb napokra imádnám!

Fodros kockás blúz

A csíkos után jöhet egy kockás darab. Ez is nagyon édes, nekem nagyon bejönnek az ilyen különlegesebb darabok, még akkor is, ha amúgy nem túl gyakran hordok ilyesmit. A vállvillantós darabok különösen nagy kedvenceim, így emiatt is nagyon bejön ez a kis blúz.


Bojtos ruha 

Az utolsó darab a kívánságlistámon ez a bojtos kis ruha. Egy lenge fehér ruha must-have darab nyárra, és ez szintén azért tetszik nagyon, mert ebből is kivillan a váll, és cuki színes bojtok díszítik. Így szerintem simán fel lehet venni strandra, esti sétákhoz, randira, buliba, szóval elég sokoldalú kis cuccnak tűnik. 


Na és akkor jöjjön a lényeg! A ruhák nevére kattintva mindegyikhez megnyílik a link, szóval meg tudjátok őket nézni, és tudtok tovább leskelődni az oldalon is. Ha pedig az alábbi kuponkódot beütitek a vásárláskor, akkor kaptok 10% kedvezményt! Én szerintem kihasználom majd ezt a lehetőséget, úgyhogy ha rendelek valamit, akkor hozom nektek a beszámolót! 😉

www.poppyapparel.com - KATT 😘💸

Ha megtetszett valami az oldalról, vagy esetleg meg is rendeltétek, írjátok meg kommentben, hogy mi volt az! 

- Orsi


You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Szia! Ezek a ruhák nagyon csodálatosak (hasonló az ízlésem :)) én sajnos még nem hallottam erről az oldalról ( mert most kezdek ismerkedni az internetről való ruha rendeléssel ), de örülök, hogy most megismertettél vele.
    Ha van időd, meg kedved nagyon örülnék, ha hozzám is bepillantanál: https://roserorrim.blogspot.hu/
    További szép napot!

    VálaszTörlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *