TESZT | Yves Rocher tusfürdő újdonságok

14:26


A közelmúltban érkezett egy csomagom, aminek nagyon-nagyon örültem, mert nagyon ígéretes termékek lapultak benne. Az Yves Rocher küldte el a legújabb tusfürdő koncentrátumait három különböző illatban. A doboz, amiben érkeztek, annyira tetszik, hogy biztos, hogy megtartom! 😀

Mi az a tusfürdő koncentrátum?

Imádom ezt a dobozt! 😍
Ez egy olyan innovatív formulájú tusfürdő, ami 4x koncentráltabb, mint az Yves Rocher 400 ml-es tusfürdői. A koncentrátumok ugyanúgy 40 használatra elegendőek, mint a 400 ml-es változatok, csak éppenséggel ezekből összesen 1 cseppre van szükség a zuhanyzáshoz. A tusfürdő átalakuló textúráját az Yves Rocher szabadalmaztatta. Ez az átalakuló textúra pedig azt jelenti, hogy a folyékony tusfürdő krémes, finom habbá változik vízzel érintkezve.

Miért jó a tusfürdő koncentrátum?

Mert 50%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a flakonja a 400 ml-es társaihoz képest, így az üvegházhatás-kibocsátás is a felére csökken a gyártás során, mint a nagyobb kiszerelés esetén. A kisebb méretnek köszönhetően sokkal többet tudnak szállítani belőle egyszerre, ami egész pontosan azt jelenti, hogy 5-ször kevesebb kamion cikázik a kis tusfürdőinkkel évente a nagy világban. Ezek így összességében akárhogy is nézzük, igen jelentős mértékben hozzájárulnak a környezetvédelemhez, ami ugye köztudottan a cég szívügye. Amellett, hogy a környezetünket is védi, a bőrünkkel is kíméletesen bánnak ezek a tusfürdő koncentrátumok. A 97%-ban természetes összetevőkből készült termékek nem tartalmaznak parabéneket és tartósítószert.

Így, hogy a kezemben fogom, látszik, milyen picike egy flakon. 

Mit tapasztaltam a tusfürdő koncentrátumok használata során?

Miután kézhez kaptam őket, egyenként kipróbáltam mindegyiket. Az első dolog, ami azonnal megfogott, az illatuk! Úristen, mennyire finomak! Ugye ahogy írtam is, 3 illatban kaphatóak: bourbon vanília, olíva-keserűnarancs és mangó-koriander. Nekem a narancsos tetszik legjobban. Ennek fürdés közben Best of Chevignon illata volt. Szerintem férfias illat, de mivel parfümökben is ezeket szeretem jobban, és nem a virágos, édeskés, nőies illatokat, így számomra élmén ezzel a fürdés.

A használatuk nagyon egyszerű, a kupak úgy van kialakítva, hogy egy nyomásra egy csepp jön ki a flakonból. Nem is csak úgy kicseppen, konkrétan kilövell. Én többféleképpen is kipróbáltam a tusfürdőket. Alapvetően fürdő pompomot használok a zuhanyzáshoz, ezen tényleg tök jól felhabosodik már egy csepp is. Azonban ha valaki csak kézzel szokta felhabosítani a tusfürdőket, ahhoz szerintem kevés ez a csepp. Így viszont sokkal intenzívebben érződik a tusfürdő illata a bőrön még jó sokáig.

Yves Rocher tusfürdő koncentrátumok | Mangó-koriander | Bourbon vanília | Olíva-keserűnarancs

Mennyibe kerülnek az Yves Rocher tusfürdő koncentrátumok?

Ajánlott fogyasztói áruk szerint 1390 Ft egy flakon, ami elsőre talán soknak tűnik 100 ml tusfürdőért, de tényleg egy-két cseppre van szükség egy zuhanyzáshoz, így azt gondolom, hogy megérik ezt a pénzt, hiszen elég sokáig kitartanak. Valójában addig, mint a nagytesók.

Ajánlom?

Igen! Hihetetlen élmény egyetlen apró csepp tusfürdővel lezuhanyozni, az pedig különösen elképesztő, hogy milyen intenzíven lengi be az illata a fürdőszobát. Mindhárom tusfürdő illata tetszik, de a vaníliás az, ami nélkül le tudnám élni az életem azért - persze ez szubjektív. Mindenkinek tudom javasolni, hogy próbálja ki, aki szereti a finom illatú és természetes összetevőjű tusfürdőket, de azoknak, akik környezettudatosan élik a mindennapjaikat, különösen ajánlom ezt a terméket.

+1: az Yves Rocher tusfürdő koncentrátum megvásárlásával hozzájárulhatunk egy facsemete elültetéséhez. 
Így fotózunk mi Bendzsivel...😀

A terméket tesztelésre kaptam az Yves Rocher Hungary Kft.-től, de ez természetesen nem befolyásolja a véleményemet.


- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem ezt a márkát!
    Még sosem csalódtam egy termékükben sem. Én is csak ajánlani tudom! :)
    Tetszett a cikk.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszett! :) Tényleg nagyon szuper dolgokat árulnak. Ez a tusfürdő nálam most telitalálat lett. Te próbáltad már? :)

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *