iHerb Haul & Teszt | EcoTools Gold Collection Soft Smokey Eye Brush Set

14:18


Most sem tudtam ellenállni az iHerb csábításának, és megrendeltem magamnak ezt a gyönyörű arany EcoTools ecsetkészletet. Mivel a legutóbbi rendelésemben is volt egy EcoTools ecsetszett és az bevált (ITT írtam róla), így nem volt nagy kockázat ebben a rendelésben sem.

Ahogy az előző szettben, ebben is utazó méretű ecsetek találhatóak, amik nagyon praktikusak, mert minden neszesszerben könnyen elférnek, de kapunk egy saját ecsettartót is ezekhez a készletekhez. A Six Piece Essential Eye Brush Set-hez egy kis cipzáros vászon tartó járt, ehhez az arany kiadáshoz pedig egy gyönyörű arany színű aluminium tok. Szerencsére az utóbbi akkora, hogy nem csak a hozzá tartozó ecsetek férnek el benne, hanem az előző szettben található öt másik is.


Bennem ez a Gold Collection Brush Set luxus benyomást kelt. Az ecsetek minősége lenyűgöző, a szálak hihetetlenül puhák, élmény velük dolgozni, és abba se akarom hagyni a sminkelést, olyan jó érzés simogatni velük a szemhéjam.

Az EcoTools Gold Collection Soft Smokey Eye Brush Set füstös szemek készítéséhez való, tartalma:

  • Large and Shadow: a szemhéj árnyalásához ajánlott.
  • Defined Crease: a mélyítő vonalba vihetjük fel vele a szemhéjpúdert. 
  • Precision Blending: satírizó ecset, amivel precízen összemoshatjuk a színeket.
  • Controlled Setting: a szemöldökcsont alá vihetjük fel vele a highlighter színt. Egyébként az arccsonton is remekül működik.


Az EcoTools ecsetek vegán termékek - ha ez számít nektek -, szóval szintetikus szálakból készülnek, a nyelük pedig bambusz és újrahasznosított alumínium. A csomagolásnál is odafigyelnek arra, hogy környezetbarát legyen: famentes papírban és újrahasznosított műanyagban érkeznek hozzánk az ecsetek.

Az iHerb-ről mindig olcsóbban hozzájuthatunk az EcoTools termékeihez, mint a márka hivatalos oldaláról. Ezt az arany szettet például 4400 Ft helyett 3400-ért rendeltem, az Essencial Eye készletet pedig 2300 helyett 1800 Ft-ért. Mivel 'shipping saver' termékek, így a szállítási költség is kevesebb, ha a kosarunkba kerülnek. A Gold Collection készletet önmagában rendeltem, semmi más nem volt mellette a kosárban, és így is ingyenes volt a szállítás. Ez a csomag most kicsit lassabban érkezett meg, mint az előző rendelésem, kb. másfél hetet vártam rá.


Az alábbi linkeken tudjátok megrendelni ezeket az ecsetkészleteket. Ne felejtsétek el használni a HUS5629 kedvezményes kódot, amivel további 10%-ot spórolhattok!
EcoTools Six Piece Essential Eye Set (~ 1600 Ft a kuponkóddal)

Szerintem egy sminkrajongó barátnőnek tökéletes ajándék lehet akár ez, akár egy másik EcoTools ecsetkészlet karácsonyra, de akár magatokat is meglephetitek vele, hiszen tényleg nagyon jó minőséget kaptok kedvező áron. ☺ Mivel a szállítás az iHerb-ről jóval gyorsabb, mint ha AliExpress-ről vagy eBay-ről rendelnétek, így ha mostanában rendeltek, akkor garantáltan meg fognak érkezni a csomagok az ünnepekre! 🎄🎅


- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Milyen szépek ezek az ecsetek, és én még csak nem is hallottam róluk?! Egy satírozó ecsetre égető szükségem lenne, de ugye közelegnek az ünnepek is... felírom a kívánsàglistàmra ezt az arany szettet, aztán lesz, ami lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyönyörűek, és nagyon jó minőségűek! :) Érdemes szétnézni iHerben, én már beraktam a következő szettet a kosárkámba. :D Szerintem meg is rendelem még a napokban, mert november 30-ig 10% kedvezmény van rájuk, és iHerben eleve 10-20%-kal olcsóbbak, mint az eredeti áruk, szóval szinte ajándék. :D

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *