Yves Rocher karácsonyi kollekció

01:54


Az Yves Rocher idén is szuper illatokkal kápráztat el bennünket az ünnepek alkalmával! November 13-án karácsonyi díszbe borulnak az ünnepek, a polcokra pedig kikerülnek az ünnepi szezon limitált illatú termékei.

Ezen a télen a Hófehér vanília kollekció bergamottal fűszerezett édeskés illatával melengethetjük a lelkünket, de ha egy kis frissességre, vidámságra vágynánk, a Meseerdő gyümölcsei kollekció bogyós gyümölcsöket idéző édes, de egyben fanyar illatával hangolódhatunk az ünnepekre.

Yves Rocher Hófehér vanília karácsonyi kollekció



A Hófehér vanília termékcsalád tagjai:
Hab- és tusfürdő 400 ml - 1290 Ft
Kézápoló krém 75 ml - 990 Ft
Kézmosó gél 190 ml - 990 Ft
Tápláló ajakbalzsam 4,8 g - 990 Ft
Gyertya 70 g - 1990 Ft
Testápoló 200 ml - 1290 Ft
Hab- és tusfürdő 200 ml - 990 Ft
Eau de Toilette 100 ml - 2990 Ft


Yves Rocher Meseerdő gyümölcsei karácsonyi kollekció


A Meseerdő gyümölcsei termékcsalád tagjai:
Hab- és Tusfürdő 200 ml - 990 Ft
Kézmosó gél 190 ml - 990 Ft
Kézápoló krém 75 ml - 990 Ft
Tápláló ajakbalzsam 4,8 g - 990 Ft
Gyertya 70 g - 1990 Ft
Testápoló 200 ml - 1290 Ft
Hab- és tusfürdő 400 ml - 1290 Ft
Eau de Toilette 100 ml - 2990 Ft

Yves Rocher karácsonyi ajándék ötletek


A karácsonyi kollekciók részeként megjelent még két karácsonyi házikó csomag, amelyek egy 30 ml-es mini kézkrémet, 50 ml-es tusfürdő gélt, 50 ml-es testápolót, és egy tápláló ajakbalzsamot tartalmaznak. A házikós ajándékcsomagok ára 2950 Ft.

Az Yves Rocher közkedvelt kézkrémei is összeköltöztek karácsonyra egy ajándékcsomagba. A 30 ml-es kézkrémek ára szettben szintén 2950 Ft.

Szerintem ezeknek a csomagoknak anyukák, barátnők, feleségek, unokahugicák is nagyon örülnének, de akár magunkat is meglephetjük vele, hiszen nekünk is jól jön egy kis kényeztetés így a karácsony közeledtével. Én a kézkrémekkel nagyon szemezek, mivel abból sosem elég a hideg hónapokban. A 30 ml-es kiszerelés pedig igazi táskába dobálós, és így (szinte) minden táskámban tarthatnék egyet. ☝😀

Yves Rocher adventi kalendárium

Na de ha már önmagunk ajándékozásánál tartunk, ne feledkezzünk meg az Yves Rocher idei adventi kalendáriumáról sem, amit 15 990 Ft-ért vásárolhattok meg a kiemelt üzletekben. Nem tudom, mik vannak benne, sőt bevallom, én a többi márkánál sem néztem meg az unboxingokat. Szerintem ezeknél épp a meglepetés a lényeg, és nem akarom előre tudni, hogy miket tartalmaz, szóval előttetek sem lőném le a poént. Az biztos, hogy az Yves Rocher rajongók imádni fogják ezt az adventi kalendáriumot, és minden reggel első dolguk lesz, hogy kibontsák az aznapi dobozkát! ☺

Jövő héten biztosan beugrom valamelyik Yves Rocher üzletbe, hogy megszaglásszam az új illatokat. Mivel a fanyarabb illatokat jobban kedvelem, így szinte biztos vagyok benne, hogy nekem a gyümölcsös lesz a favorit, de a vaníliásra is nagyon kíváncsi vagyok, mivel a fűszeres illatokért is rajongok! 

Nektek melyik illatcsalád áll közelebb a szívetekhez? 

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Abszolút a vaníliára szavazok :D De elég esélyes, hogy a bogyósért is odaleszek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg voltam győződve, hogy a gyümölcsös fog jobban tetszeni, de közben pont megkaptam a cégtől pár terméket, és erősen holtverseny gyanús a két illat. :D

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *