Catrice Dazzle Bomb Trendkiadás

19:35


A Catrice legújabb trendkiadása a csillogásról szól. Jeges, hűvös színek, szikrázó pigmentek, glitteres körömlakkok kaptak helyet a Dazzle Bomb limitált kiadásban. A színvilág közelebb áll szerintem a szilveszteri sminkekhez, mint a karácsonyhoz, de én örülök, hogy az arany helyett ezüst, a piros helyett pedig inkább kékes-lilás színek dominálnak. Egyelőre nincs infóm, hogy kapható lesz-e itthon, de amint megtudom, updatelek. Az viszont biztos, hogy Ausztriában kapható, így ha megfordultok esetleg a bécsi adventi vásárban, érdemes útba ejteni egy ottani drogériát.

Catrice Dazzle Bomb Cosmic Body Sparkle Fluid

Folyékony textúra csillámokkal, amivel nem csak az arcunkat hangsúlyozhatjuk. Bárhol alkalmazható, így például kiemelhetjük vele a kulcscsontot, a vállakat. A pipettás kiszerelés miatt könnyen adagolható a megfelelő mennyiség. Én alapozóba keverve is szívesen kipróbálnám.

Catrice Dazzle Bomb Holographic Blushing Papers

A holografikus pirosító papír egy árnyalatban, a C01 Champagne Shower színben kapható. A lapocskákhoz hasonló termékkel találkozhattunk már limitált kiadásokban. A papír színezett, az arcunkhoz dörzsölve a bőrre kerül a pezsgős-halványrózsaszínű pír. A trendkiadás tematikájából kiindulva ez egy fényes pirosító. Egy csomagban 30 lapocska van.

Catrice Dazzle Bomb Dazzling Lip Colour

Krémes formulájú csillogó rúzs, amely kényelmes viseletet ígér. Öt intenzív árnyalatban kapható: levendula lila, sötét szilva, mélybordó, csillámló rózsaszín, és bronz. Catrice-ék javaslata szerint hamisítatlan szájhangsúlyos smink készíthető velük: ha ezeket a rúzsokat használjuk, akkor a tökéletes alapozás mellett már csak egy kis szempillaspirálra lesz szükség.
C01 Eclectic Lilac | C02 Precious Plum | C03 Prismatic Pink | C04 Radiant Red | C05 Bronzed Reflection

Catrice Dazzle Bomb Dazzle Nail Lacquer

Ezek a körömlakkok féldrágakövekről kapták a nevüket: nem véletlen, az árnyalatok is ezekre hajaznak. Holografikus csillámló lakkok, amik önmagukban, vagy fedőrétegként is használhatóak.
C01 Rose Quartz | C02 Gem of Stones | C03 Amethyst

Catrice Dazzle Bomb Glitter Peel-Off Base & Top Coat

A lehúzható alap- és fedőlakk nagyon jól fog jönni a glitteres körömlakkok mellé, így nem kell órákig a lemosással küzdeni. Egy egyszerű mozdulattal eltávolíthatjuk a szikrázó manikűrt.

Catrice Dazzle Bomb Eye & Lip Powder Palette 

Egy változatban elérhető: C01 Dazzle Now Or Never. A palettában található csillámló púdereket nem csak a szemhéjon, de az ajkainkon is használhatjuk. A púderek közt találunk selyemfényűt és egészen az intenzíven csillogót is.

Catrice Dazzle Bomb Dazzliner

A folyékony szemhéjtus nagyon finom csillámokat tartalmaz, az ecset kialakítása pedig precíz felvitelt tesz lehetővé. Önmagában, vagy szemhéjpúder fölé is felvihető, nagyon szépen kiemeli a tekintetet és a sminket. Egy kis tipp a Catrice sminkmestereitől: henna-szerű mintákat, vékony vonalakat, pontokat is festhetünk vele, ezzel feldobva a szemsminket.

Catrice Dazzle Bomb Loose Dazzle Dust

Multifunkcionális ezüst csillámpor, ami arcon, testen és körmökön is használható. Ecsettel az arcunk egy-egy pontját emelhetjük ki vele, a frissen festett körmökre szórva bármilyen lakkot csillogóvá tehetünk, testápolóba keverve pedig az egész testünket csillámba boríthatjuk, így aztán olyanok leszünk mint Edward és Bella, mikor kimerészkedtek a napsütésbe.


Nálam nem lett telitalálat ez a kiadás, de a highlighter fluid, a tus, és a rúzsok közül 1-2 bekerülhetne a neszesszerembe. Nektek hogy tetszik ez a kiadás? Örülnétek, ha nálunk is kikerülne az üzletek polcaira?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *