Karácsonyi kívánságlista '17

17:41


Ahogy azt már az előző bejegyzésemben említettem, a mi családunkban nem igazán szokás az ajándékozás, maximum néhány apróság kerül a fa alá. Ennek ellenére én is elkészítettem az idei kívánságlistámat. Tudom, hogy ezek közül semmi nem fog várni rám Szenteste, de azért jó volt álmodozni egy picit, és átgondolni, mi az, amikre félre kell tennem a közeljövőben. ☺

Remington hajszárító

A képen látható egész pontosan a Remington AC9140 ProLuxe hajszárító, aminek a design-ja is első látásra szerelem, de a tudása is elég kecsegtetően hangzik. 2400W a teljesítménye, ionos, ami kondicionálja a hajat szárítás közben, 3 hőmérséklet és 2 sebességfokozat közül választhatunk, van hideglevegő fújási lehetőség, szűkítő fej és diffúzor is jár hozzá. Tudjátok, hogy nekem nagyon hosszú és nagyon dús hajam van, ezért nálam a hajszárítás óriási macera. Éppen ezért nem is nagyon szoktam belefogni, csak a hajtövemet szárítom meg, hogy ne fázzon meg a fejbőröm. Néha viszont jó lenne egy kis gyors segítség, és a jelenlegi hajszárítóm nincs a helyzet magaslatán, ezért lassan ideje lecserélni.

Calvin Klein Reveal parfüm


Ez a parfüm elég megosztóra sikeredett, vagy nagyon szeretik, vagy nagyon utálják. A Calvin Klein Reveal fejjegyei közt a só, fehér bors, fekete bors és rózsabors sorakoznak fel, ezáltal egy hihetetlenül különleges, fűszeres illatról beszélhetünk. Mivel a szokásos virágos-édes női parfümöktől kifutok a világból, sokszor uniszex illatokat választok, és inkább a különleges, vizes vagy nagyon fűszeres parfümök állnak hozzám közel. Rajtam a Reveal nagyon tartós, és bókot is kaptam már rá, mikor kipróbáltam a tesztert, valamiért mégis halogatom a vásárlást.

ASUS Zenbook Flip

Tudni kell rólam, hogy asztali számítógép párti vagyok. Lehet, hogy oldschool, de én szeretek leülni a hatalmas monitorom elé, nem vagyok az a laptoppal ágyban fetrengős típus. A munkám miatt viszont egyre nagyobb szükségem lenne egy hordozható gépre is. Az Asus Zenbook család laptopjaira jellemző - amellett hogy gyönyörűek, ami valljuk be, egy nőnek igenis fontos -, hogy nagyon vékonyak és könnyűek, így bárhová könnyedén magunkkal vihetjük. Az i7-es proci biztos, hogy nem hagy minket cserben, és az akkumulátor is jól bírja a kiképzést. A Flip változatok érintőképernyővel felszereltek és 360°-ban forgathatóak, így tabletként is funkcionálnak. Nem írok pontos típusszámot, mert igazából bármelyiket örömmel elfogadnám.

Combcsizma

A fenti képen egy H&M combcsizma látható, de nem vagyok vele 100%-ig megelégedve. Évek óta keresem a tökéletest, de még nem találtam meg. Mivel a combcsizmáknak azért általában megkérik az árát, eddig nem volt szívem kiadni ennyi pénzt egy olyanra, amibe nem szerettem bele úgy igazán. Ettől függetlenül régóta vágyom egy szép és kényelmes darabra.

IKEA Alex 9 fiókos elem

Ez talán a legviccesebb darab a kívánságlistámon. Nagyon kommersz, a 9 fiókos Alex minden Youtuber sminkszobájában megtalálható, de olcsó és praktikus. Az egyetlen ok, amiért eddig nem vettem meg az, hogy nem tudnám hova tenni. A lakásban, ahol jelenleg élek, perpillanat egy gombostűt sem lehetne már letenni, pedig jó lenne, ha a folyamatosan bővülő sminkkészletemet el tudnám rendezni egy ilyenben.

NYX Lip Lingerie Vault


Tegye fel a kezét az, aki a decemberi unboxingokat látva nem kapott sokkot, mikor előkerültek a zacskókból a NYX Lip Lingerie Vault-ok. 😱 Én is kaptam a NYX-től egy kisebb csomagot, aminek elképesztően örültem, hiszen ez volt az első, hogy meglepetést küldtek nekem! Ez a termék nem érkezett meg hozzám, de együtt örültem azokkal a bloggerekkel, akik megkapták, mert valami csodálatos! Egy igazi telitalálat sminkmániásoknak.

Canon EOS 77D

Nem titkolt vágyam, hogy a blog mellett szeretnék elindítani egy YouTube csatornát is, ennek azonban egyelőre technikai akadályai vannak. A legfőbb az, hogy nincs kamerám, amivel videózhatnék. Kaptam már olyan felajánlást pár kedves ismerősömtől, hogy kölcsön adják a sajátjukat, de azért valljuk be, ez elég macerás lenne, és komoly logisztikát igényelne. Mivel több százezres tételről beszélünk, ezt sajnos nem tudom egyik pillanatról a másikra beszerezni. Mostanában sokat kutakodtam a témában, és a Canon EOS 77D kamerája tűnik a legjobb választásnak. Persze mire eljutok a vásárlásig, ezt még biztos ezerszer átgondolom.

Csészék és tányérok

Aka. csetreszek. 😀 Mivel imádok főzni és ételt fotózni, szeretnék beszerezni sok szép és különleges tányért, evőeszközt, és egyéb kelléket ehhez. A képen látható darabok a H&M Home részlegén megtalálhatóak, szerintem egytől-egyig nagyon elegánsak.

Sigma ecsetek

Főleg az arcra való ecseteik piszkálták mindig is a fantáziám, ez a Sigma Kabuki Brush Kit álom lehet az alapozáshoz. Mivel sokkal olcsóbban is lehet szuper minőségű ecseteket vásárolni, ezért eddig nem szántam rá magam a Sigma rendelésre, de egy sminkmániás készletéből szerintem nem hiányozhatnak ezek a darabok. Na de ami késik...


Nektek van olyan, amit nagyon szeretnétek idén a karácsonyfa alá? Írjátok meg kommentben! 😊


- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *