PupaOwl | Baglyos cukiságok karácsonyra!

18:46

A Pupától már megszokhattuk, hogy mindig hihetetlenül kreatív ötletekkel rukkol elő, a mostani azonban szerintem az egyik legaranyosabb. Az "All you need is OWL!" szlogennel futó kollekció a Pupa Owl nevet kapta. A kiadásban négy bagoly alakú sminkkészlet jelent meg.

Pupa Owl 1

Az első számú bagoly csak az ajkainknak kedvez, ugyanis három krémrúzst és két csillogó szájfényt tartalmaz. A készletben természetesen tükör is van. Négy színváltozatban elérhető. Ára: 2950 Ft

Pupa Owl 2

A kettes baglyocskával már a szemünket is hangsúlyozhatjuk. A szemhéj primer mellett négy kompakt szemhéjpúdert és egy applikátort is tartalmaz, illetve találunk a készletben egy ajakápolót, két krémes rúzst és két szájfényt. Hat változatban érhető el, ára 3890 Ft.

Pupa Owl 3

A harmadik bagolyban még több termék vár ránk. Egy arcpirosító, egy szemhéjalapozó, öt szemhéjpúder, egy applikátor, egy ajakbalzsam, négy krémrúzs és egy szájfény kapott helyet. Hat változatban kapható, ára 5250 Ft.

Pupa Owl 4

A legdagibb bagoly négyeske lett, ő már fullextrásnak számít. Az alábbiakat tartalmazza: az arcsminkhez két korrektort, egy kompakt arcpirosítót, két all over highlightert; a szemekhez egy szemhéj primert, hét szemhéjpúdert, egy szemceruzát, két krémes szemhéjtust, egy dupla fejű applikátort; az ajaksminkhez pedig egy hidratáló ajakbalzsamot, négy féle krémes rúzst és egy szájfényt. Szintén hat változatban érhető el, de tartalmát tekintve már az ára is borsosabb egy picit, 7890 Ft-ba kerül.

Minél tovább nézegetem a fotókat, annál inkább azt gondolom, hogy hihetetlenül cuki lett ez a Pupa kollekció, le a kalappal a kreatív szakembereik előtt! Így, hogy karácsony előtt kerültek a sminkkészletek a boltok polcaira, még bőven van időtök beszerezni őket, ha ajándékba szánjátok. Ha Pupa Card tulajdonosok vagytok, akkor 2017. december 25-ig 9.990 Ft feletti vásárlás esetén 15 % kedvezményt, 15.990 Ft feletti vásárlás esetén pedig 20% kedvezményt kaptok, szóval érdemes betérni a Pupába még az ünnepek előtt (nem csak a baglyok miatt). 😉

Visszatérve egy picit a Pupa Owl kollekcióhoz: ha a fenti képek nem győztek volna meg titeket arról, hogy nem élhettek ilyen sminkkészlet nélkül, hoztam még párat, amiken az is jól látható, hogy milyen méretbeli különbségek vannak a baglyok között.



Képek forrása: www.pupamilano.hu

Nektek melyik változat tetszik legjobban a négy közül? Én nagyon nehezen tudnék dönteni a legkisebb és a legnagyobb közül. 🙈

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *