Glamour-nap must haves | Sminkek, kozmetikumok

19:29


Néhány nap és elérkeznek Glamour-napok. Idén nem készülök nagy vásárlásra, csak a legszükségesebbeket fogom megvenni, de összeírom nektek két posztban, hogy mik azok, amikre szerintem érdemes lecsapni a kuponokkal. Megmondom őszintén, nem vagyok teljesen elégedett a kuponfelhozatallal. Van, amit kifejezetten hiányolok (pl. L'Oréal arcápoló 50%-os kupon, amivel cukorradírt vettem volna...), és van, ami meglepett, mert lekorlátozták 1 db termékre, vagy csak 25% van, pedig 50-re emlékeztem korábbról.

A mai poszt sminkekről és kozmetikumokról fog szólni. Márkákra bontottam, és mindenhol felsoroltam, hol milyen kuponkedvezmény vehető igénybe. Kezdjük!

L'Oréal Paris (Dekorkozmetika - dm 50% 1 db termékre, Müller 30+20% több termékre)


A L'Oréal × Balmain rúzsok az év egyik legnagyobb drogériás kollaborációja, szerintem minden sminkimádónak kell, hogy legyen otthon egy ilyen ikonikus darabja. Én még nem tudom melyik színre, de egyre mindenképp szeretnék lecsapni. A L'Oréal True Match alapozó továbbra is az egyik kedvencem, muszáj, hogy legyen otthon. Az újdonságok közt a L'Oréal True Match The One korrektor keltette még fel az érdeklődésem, bár elégedett vagyok a Catrice korrektorommal, lehet, hogy ezzel a kedvezménnyel teszek vele egy próbát.


Max Factor (Dekorkozmetika - dm + Rossmann 50% több termékre)

A Max Factor Creme Puff púderről már szintén sokat írtam, enélkül sem tudnék már élni. Őszintén szólva jelenleg semmi más nincs a márkától, ami piszkálja a fantáziám, sosem voltam Max Factor fan, ezt a púdert leszámítva. Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy ha brutál tartós rúzst kerestek, akkor a Lipfinity-t ezzel a kedvezménnyel érdemes kipróbálni.

Maybelline (Dekorkozmetika - dm 50% + Rossmann 40% több termékre)

A Maybelline Baby Skin primere is must have a sminkes táskámban, de mivel 1-2 hónapja bontottam fel egy újat, illetve még más primerek is sorakoznak nálam tesztelésre várva, így ezt a kupont most inkább az új Master Chrome highlighterre fogom ellőni, amiről ódákat zeng a blogger-társadalom, és a fotók is igen meggyőzőek róla. A színt illetően teljesen tanácstalan vagyok, a Molten Gold és a Rose Gold is nagyon tetszik. A Superstay Matte Inkekre is vetek majd egy pillantást, mert ígéretesnek tűnnek, azonban a színek közt semmi extrát nem találtam, hasonló nude, piros és bordó színeim vannak más márkáktól. Ezen kívül talán egyedül a Burgundy Bar palettára vágyom a márkától, de nem érzem most létszükségletnek, mert ez inkább őszi-téli színvilág, így még ráérek beszerezni az őszi G-napokon.


Catrice, Essence, Lovely (Rossmann dekorkozmetika - 25% )

UPDATE: egy kedves olvasóm hívta fel a figyelmem (ezúton is köszi!) az apróbetűs részre, miszerint a Rossmann kupon NEM használható fel Catrice és Essence termékekre. Felháborítónak tartom, és ez is csak a fentebb leírt véleményem erősíti, hogy a kuponok egyre gyatrábbak szezonról szezonra. Sebaj, a Rossmannból átvisszük a pénzünket a Müllerbe, ahol a 20%-os kuponnal még mindig kedvezményesen vásárolhatjuk meg e két márka bármely termékét.

UPDATE 2: felhasználható Essence és Catrice termékekre a Rossmann kupon, DE ajánlott a pénztárnál előre rákérdezni, mert a mai (0. nap) tapasztalatok alapján üzletenként eltér a policy, van, ahol elfogadják, van, ahol nem, van, ahol csak csütörtöktől, van, ahol külön húzzák le és két blokk van, szóval millió meg egy változatról hallottam a nap folyamán. 

Elfogyott a Catrice HD Liquid Coverage alapozóm, ezt feltétlenül pótolnom kell, nyárra ez a legtökéletesebb drogériás alapozó számomra. A Lovely matt szemhéjtusából is vennem kell egy újat. Újdonságként szeretnék venni egy szemöldök fixáló gélt, mert eddig ez kimaradt az életemből, de még nem tudom pontosan, milyet fogok venni, Catrice és Essence jöhet szóba. A többi nem létszükséglet, de nem tartom kizártnak, hogy bepottyan még 1-2 dolog a kosárba a sminkes pultok körül keringve.

Isana

Szeretem a sminktörlő kendőiket, így biztos, hogy fogok belőlük venni, remélhetőleg az új szenesből is találok már a polcokon. Emellett a lámás tusfürdőkből muszáj lesz venni. A folyékony szappanokat is szeretjük, általában ilyet veszünk itthonra. 

Balea

Tudom, tudom, nincs hozzá kupon, de ilyenkor nagyon sokan kiváltják a dm mobil applikáción keresztül a végösszegi 10%-os kupont. Épp ezért érdemes vetni néhány pillantást a Balea újdonságaira is, ha már dm túrára indulunk. A Balea Beauty Therapy fátyolmaszk belső felületét hatékony, ápoló szérummal impregnálták, amely azonnal és hosszan hidratálja a bőrt. Az Aloe Vera Creme gel normál és kombinált bőrre ajánlott, frissíti és hidratálja a bőrt anélkül, hogy zsíros réteget hagyna. A csillaggyümölcsös-dinnyés tusfürdő illata elhozza a nyarat, de a kollekció többi tagja is ígéretesnek tűnik. A Balea Aqua hidratáló gél a L'occitane Aqua Réotier termékcsalád hasonló tagjának lehet az olcsóbb alternatívája. Kékalga és termálvíz tartalma remekül hidratál, nyugtatja az érzékeny bőrt. Jaa, és olaj-, parfüm- és alkoholmentes (meg vegán...). A Balea Porefein 24H Pplege - azaz a pórusfinomító nappali hidratálókrém pedig AHA gyümölcssavat tartalmaz, és matt hatást biztosít.

Tisztítószerek, mosószerek

Gondoltam hozzácsapom ehhez a poszthoz, hisz úgyis dm-Rossmann körökhöz tartoznak ezek is. Dettol-függő vagyok, így az 50%-os dm kuponnal nem kérdés, hogy betárazok belőle. A Rossmannban a 33%-os Coccolino kupont öblítőre fogom felhasználni: a legjobb és leghosszantartóbb illat szerintem a Honeysuckle & Sandalwood, érdemes kipróbálni! A 25%-os Pronto kupon is jól jön, nálam ipari mennyiségű port kell rendszeresen letörölni a bútorokról. A 25%-os Ariel kuponnal mosókapszulát fogok venni. Tudom, hogy sokan panaszkodnak rá, de nekem soha nem maradt egyben, és nem ragadt a ruhákra. Kifejezetten szeretem és bevált. A Perwoll 25%-os kuponnal pedig Black folyékony mosószert kéne vennem, mert már csak 1-2 mosásra való van hátra. 

Ti kivágtátok már a kuponokat? Mi az, amiket biztosan beszereztek?

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia! Imádom a Balea-s termékeket van egy nagyon jó citrus-vanilia testápolom, csak ajanlani tudom nagyon jó es tartós az illata, mint egy citromtorta! 😍 Viszont egyszer egy trópusi illatú tusfürdőm volt, vele nem voltam 100%-osan megelégedett. De őt ellenzi ismét egy Balea-s macarones illatú kézkrém. 😊
    Én is már alig várom a glamour napokat és leginkább kozmetikumokat terveztem bevásárolni. 😊

    VálaszTörlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *