Karácsonyi ajándék ötletek a dm-ből

16:05


Alapvetően a személyre szóló ajándékok híve vagyok, de kézügyesség híján én inkább vásárolni szoktam, nem pedig saját kezűleg készíteni. Az elmúlt években a családdal megállapodtunk, hogy nem ajándékozunk, és nem veszünk "kacatokat", de én azért szeretem apróságokkal meglepni a szeretteimet. Csakis olyanokkal, amikről tudom, hogy örülni fognak neki és hasznát fogják venni. Hogy honnan tudom ezt? Figyelem a "jeleket": "De jó lenne egy...!/ De szeretnék egy ilyet! / Hű, ez milyen aranyos! / Stb...". Vagy ha meglátok valamit egy üzletben, és azonnal az illető jut róla eszembe, tudom, hogy ez pont hozzá illik, és biztosan örömet okoz majd számára a karácsonyfa alatt.

A minap a dm-ben kóvályogtam, szükségem volt néhány dologra, és felfigyeltem a karácsonyi ajándékcsomagokra, amik közt annyira jókat találtam, hogy muszáj veletek megosztanom! A nagy márkák szokásos neszesszer-tusfürdő-arckrém/after shave csomagjait sosem kedveltem, de ma már ennél sokkal ötletesebb kis pakkokra lelhetünk az ünnepek közeledtével. Ezekkel szerintem akkor sem lehet mellélőni, ha épp ötlet híján last minute megoldásként választjuk őket.

Coconutoil Cosmetics ajándékcsomagok

Három változatban kapható: női, férfi és baba-mama kiadásban. A Coconutoil Cosmeticsről épp mostanában írtam egy posztot (itt olvashatjátok), amiből kiderülhetett számotokra, hogy nagyon megkedveltem a márkát, így jó szívvel ajánlom ezeket a natúrkozmetikumok kedvelőinek. Szerintem remek ajándék lehet, hiszen nem egy tipikus kozmetikum csomag, hanem annál sokkal izgalmasabb a csupa kókuszolajból készült termék.



A For Her csomag tartalma: a kedvenc ajakradír és ajakbalzsam párosom, egy arcszérum, illetve egy arcregeneráló és sminklemosó olaj.

A For Him csomag tartalma: szőrtelenítés és borotválkozás utáni olaj, Pure golyós dezodor, körömápoló olaj. A borotválkozás utáni olajat zsíros bőrre is ajánlják, a golyós dezodor pedig természetes módon csökkenti a verejték mértékét, és véd a kellemetlen testszagok ellen.

A Baby & Mommy csomag tartalma: egy baba-mama masszázsolaj, ami már a terhesség idején is használható, és segít megvédeni a bőrt a striák ellen, egy popsikrém és egy mellbimbóvédő krém. Megsúgom, hogy ezek mellett még néhány meglepetés is található a csomagban, így biztosan nagyon boldoggá tehetitek vele azt a kismamát, akit megajándékoztok!

A csomagok ára egységesen 7499 Ft.

Manna karácsonyi ajándékcsomagok

A természetes vonalnál maradva Manna csomagokat is találtam a polcokon. Még nem sok dolgot próbáltam a márkától, de a szappanokat nagyon szerettem, így bátran ajánlom ezeket is.

A Manna Karácsony Száncsengő doboz tartalma: Édesnarancsos, ánizsos, fenyőillatú Téli álom testvaj, COCO fahéjas szappan, Gyömbéres kecsketejes szappan, Édesmandula szépségolaj, Prémium shea vaj. Ára: 6999 Ft.

A Manna Törődés doboz tartalma: Ében Arctisztító Szappan Mini, Nyugalom szigete halántékbalzsam, Fénylő mosoly ajakbalzsam, Édesnarancs illóolaj, COCO csokis szappan, Vulkáni kőzeten szűrt shea vaj narancs és ylang-ylang illattal. Ára: 8499 Ft.

Balea szaunakoncentrátum ajándékcsomag


Ez főként azoknak lehet hasznos, akik gyakran szaunáznak, esetleg van is nekik otthon. Mivel én imádom a szeánszokat, egyből megakadt rajta a szemem, és a Balea termékek egyébként is nagy kedvenceim. Három illat található benne: eukaliptusz, narancs-citrom és menta. 50-50 ml-es üvegcsék, így jó sokáig kitartanak. A használati utasítás szerint 100 ml vízhez 10 csepp illóolajat kell keverni, így lehet szaunafelöntéshez használni. Őszintén szólva én elgondolkodtam, hogy beszerzem, de nem (csak) szaunázáshoz, hanem párologtatáshoz is. A csomag ára 1999 Ft, szerintem nagyon megéri.

Makeup Revolution és Physicians Formula sminktermékek


Egy sminkrajongó barátnő számára nem is tudok jobb ajándékot elképzelni, mint a dm által újonnan bevezetett márkák termékeit. Igazából innen bármit ajánlhatnék, de az én szívemhez a Physicians Formula ikonikus Butter Bronzere és a Makeup Revolution ovális ecsetkészletei állnak a legközelebb. Kattintsatok ide, ha szeretnétek megnézni, mely üzletekben kaphatóak az új márkák. És ne csak a barátnőiteket lepjétek meg, gondoljatok magatokra is! 😘

English Tea Shop Christmas Collection teák


Ha van olyan családtagotok, barátotok, aki nagyon szereti a teákat - ahogy én is -, annál az English Tea Shop teái tuti befutók! Én kiugranék a bőrömből, ha kapnék egy ilyet. Több változatban és kiszerelésben tudjátok most megvásárolni. 2000 Ft körüli áron vannak ezek a kis tea kollekciók.

Bomb Cosmetics ajándékcsomagok

A Bomb Cosmetics termékeit szintén azért ajánlom nektek, mert én nagyon szeretem őket. Most cuki ajándékcsomagok formájában vehetitek meg ezeket is. Az otthoni wellness és a fürdőzés szerelmesei nagyon fogják értékelni! Én most két összeállítást láttam, de a weboldalon ennél sokkal többet találtam, így elképzelhető, hogy üzletenként változik a kínálat.
Bomb Cosmetics Szeretet ünnepe ajándékcsomag tartalma: 1 db Karácsony fürdőbomba 160gr, 1 db Tündérfény fürdőbomba 160gr, 1 db Mikulás sapka fürdősüti 50gr, 1 db Ünnepi ölelés fürdősüti 50gr, 1 db Babapúder szappan 100gr
Bomb Cosmetics Manócska ajándékcsomag tartalma: Karácsony Fürdőbomba 160 gr, Télapó csizmája Fürdőfagyi 110 gr, Karácsonyi csoda szappan 100 gr, Csillámlabda Fürdőgolyó 30 gr, Gyömbérfenyő Fürdőgolyó 160 gr.

A csomagok ára: 4999 Ft.

Balea fürdőcsillagok

Utolsó cukiságként pedig ezt is meg kell nektek mutatnom. A Balea a limitált kiadású termékeivel egyszerűen nem tud hibázni. Ezekből a kis vaníliás kifli, sült alma és mézeskalács illatú fürdőcsillagokból 6 darab van egy csomagban, ami 1499 Ft-ba kerül. Az én tippem, hogy rejtsetek el ezekből a kis csillagokból egyet-egyet a hölgyeknek szánt ajándékok csomagolásába. Így az egész karácsonyi illatfelhőben fog úszni, később pedig fel is használhatják őket. 😊


Ti megvettétek már az ajándékokat, vagy az utolsó pillanatra hagyjátok?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *