Rólam

Kedves Olvasó!

Üdvözöllek az oldalon! Orsi vagyok, a From Orsi with Love blog megálmodója, szerzője. A blog gondolata régóta érlelődött bennem. Mindig is szerettem írni, és szeretem megosztani a tapasztalataimat másokkal. Korábban csak a barátaim részesültek ebben az áldásban, ők voltak azok, akiket rendszeresen fotókkal zaklattam akár a közösségi médiai felületeken, akár privát üzenetekben. 😀

Idő közben rájöttem, hogy sokszor segítek nekik azzal, hogy elmondom a véleményem egy termékről, vagy felhívom a figyelmüket egy-egy kedvező ajánlatra az üzletekben, sőt, sokszor fordult elő az is, hogy ők kerestek meg, hogy mondjam el a véleményem egy adott sminktermékről, vagy segítsek kiválasztani a számukra megfelelőt.

Éppen ezért úgy gondoltam, talán érdemes lenne egy szélesebb közönséggel is megosztani ezeket a tippeket, tanácsokat, amik a birtokomban vannak, hiszen tudom, hogy sok embert érdekelnek a szépségápolással, divattal kapcsolatos témák és személyes vélemények. Hogy honnan tudom? Onnan, hogy én is ebbe a csoportba tartozom. Nagyon régóta tájékozódom blogokról, hiszen itt mindig sokkal őszintébb és reálisabb véleményeket találok, mint a fizetett cikkekben, vagy a reklámokban.

A From Orsi with Love blogon tehát sok szépségápolással kapcsolatos témáról olvashattok a jövőben, legyen szó sminkről, krémekről, elektronikai kütyükről, hajápoló termékekről, testápolásról. Ezen kívül - a teljesség igénye nélkül - divat tippek, programajánlók, film/színház/könyv kritikák, gasztronómiai témák is várhatóak. Emellett pedig persze néha komolyabb vizekre is evezünk, és egy kicsit elmélyülünk az én, és más nők lelkivilágában. ☺


Ahol a gasztronómiai kalandjaimról írok: Édesmindegy blog


Visszatérve picit a gasztronómiára: a blog indulásakor úgy döntöttem, hogy erre egy külön platformot hozok létre, ugyanis nagyon elvitte volna az oldal eredeti témáját. Mivel imádok főzni, enni, éttermeket kipróbálni, gasztronómiai élményeket szerezni, így gyakran lett volna ezzel kapcsolatos bejegyzés, és talán elvesztek volna köztük a szépségápolási/csajos témák.
Ezért létrejött az Édesmindegy blog, ahol egy kedves barátnőmmel, Gittával közösen osztjuk meg saját receptjeinket, étterem tesztjeinket, kulináris élményeinket. 🍝🍴 Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor itt találjátok:

Weboldal: www.edesmindegyblog.hu
Facebook: www.facebook.com/edesmindegyblog
Instagram: www.instagram.com/edesmindegyblog


Amit még érdemes tudni rólam...

24 éves vagyok és jelenleg Budapesten élek. Az első diplomámat turizmus-vendéglátás szakon szereztem meg, de hamar rájöttem, hogy ez nem nekem való szakma, így egy egészen más területre sodort az élet...

A főiskola vége felé közelítve tudatosult bennem, hogy én tovább szeretnék tanulni. Úgy éreztem, hogy több van bennem, és egy komolyabb, nehezebb szakma elsajátítása sem okozna gondot, ugyanis a közgazdasági szakot elég könnyedén vettem. Sikeres felvételi után megkezdtem a tanulmányaimat jogász képzésen, és 2,5 évet (azaz 5 félévet) már magam mögött tudhatok. 😊

A tanulás, a munka és a blogolás mellett azért igyekszem időt szakítani a kikapcsolódásra is. Mivel otthonülős típus vagyok, így nekem az is kikapcsolódás, ha otthon filmezhetek, olvashatok, főzhetek. Amikor kimozdulok, akkor viszont nagyon szeretek színházba, moziba, étterembe járni, vagy csak úgy sétálni egy nagyot a városban, és felfedezni Budapest általam még nem ismert helyeit, szépségeit.

Imádom a csendes, beszélgetős, borozgatós estéket a családdal, barátokkal. Amikor csak tehetem, hazalátogatok vidékre a szüleimhez, vagy a nyaralónkba a Bükkbe. Itt egy picit elvonulhatok a világ elől, és élvezhetem a nyugalmat. Nem jellemző rám a féktelen, "ereszd el a hajam bulizás, a fesztiválozás". Éppen ezért nálam nem is túl gyakran olvashattok majd ilyesmiről. Ez van, nyugger vagyok... 🙈


Online marketing tanácsadás 

Egy szerencsés véletlennek köszönhetően már a főiskola végén online marketinggel kezdtem foglalkozni, és hamar világossá vált számomra, hogy én ezt szeretném csinálni hosszútávon. Dolgoztam ügynökségnél, és egy szépségipari cégcsoport marketing managereként is.

Jelenleg egyéni vállalkozóként foglalkozom online marketing tanácsadással, social media managementtel, hirdetéskezeléssel, főként KKV szektorban lévő ügyfelekkel. A legközelebb a gasztrovállalkozások és a szépségiparban tevékenykedő cégek állnak hozzám, és a tapasztalataim is főként ilyen irányúak.

Amennyiben online marketing tanácsadót keresel, aki jártas a gasztromarketingben, a social media managementben, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a huszorsi.om@gmail.com e-mail címen!

A termék teszteléssel, együttműködéssel, szponzorált bejegyzéssel kapcsolatban kérlek a fowlblog@gmail.com e-mail címen keress.

Ha a bloggal kapcsolatos bármilyen egyéb kérdésed van, szeretnél tőlem segítséget, tanácsot kérni, akkor pedig a fromorsiwithlove@gmail.com e-mail címen várom a leveled!

Egyéb elérhetőségeimet IDE kattintva találod.


Remélem Te is találsz számodra érdekes, hasznos, szórakoztató témákat a blogon! Kellemes olvasást kívánok:

- Orsi

From Orsi with Love

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *