TESZT | Fytofontana Stem Cells Hyaluron őssejtes ráncfeltöltő emulzió

14:12



Pár hónappal ezelőtt küldték el nekem tesztelésre a Fytofontana Stem Cells Hyaluron arckrémet, de elég sokáig elhúztam ennek a posztnak a megjelenését. Sokáig tesztelgettem, mert közben befutottak más termékek is

Fytofontana Stem Cells Hyaluron őssejtes ráncfeltöltő emulzió hialuronsavval

Nézzük először, mit ígér a gyártó, utána pedig a tapasztalataimat olvashatjátok:

"A készítmény a ráncok feltöltését és a bőr hidratálását célozza meg, az őssejtes hatóanyagkomplex bőrfiatalító hatásán túl. A hozzáadott liposzómás formájú hialuronsav mellett, olyan kivételes hatóanyagot is tartalmaz, mely a bőr saját hialuronsav termelését fokozza. Ezzel a kettős hatással biztosítja a ráncok feltöltését és a bőr megfelelő hidratáltságát.

A mimikai ráncok csökkentésére a készítmény a fenti hatóanyagokon túl ránctalanító peptideket is tartalmaz, melyek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat. Mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat. A termék használata által a ráncok kisimulnak, a bőr hidratáltsága és teltsége fokozódik, miközben az arcbőr selymesen ragyogóvá és élettel telivé válik."

Az első, ami már az érkezéskor szembeötlő volt, az a csomagolás. Igazi luxus érzetet kelt, különleges, és bár műanyag, mégis olyan, mint egy műalkotás ezzel a szögletes kialakítással. Jó ránézni, jó kézbe venni, egy picit királynőnek érzem magam tőle minden alkalommal. Az egyetlen hátrány, amit fel tudok hozni, hogy sajnos nem látszik, mennyi termék van még benne, így én bár sejtem, hogy a végét járja, fogalmam sincs, mikor leheli ki a lelkét.

A pumpás kiszerelés nagyon jól működik, könnyen lehet vele adagolni a kívánt mennyiséget, így véletlenül sincs pazarlás, ami egy ilyen árkategóriájú terméknél lássuk be, hasznos. Egy-két nyomással pont annyi krém nyerhető ki, amennyi elegendő az arcra és a nyakra - én csak itt használtam, a dekoltázsomat nem krémezem.

Fehér, könnyed állagú krém, egy picit inkább géles, az arcon eloszlatva nekem olyan érzést kelt, mintha egy primert kennék fel. Érezhetően azonnal simábbá varázsolja a bőröm, és fel is puhítja, ezért van, hogy el is hagyom a primert az alapozás előtt, mert nagyon szépen terül rajta bármelyik alapozóm. Nagyon hamar beszívódik és egyáltalán nem hagy zsíros nyomot, de nem is mattít, szóval pont olyan volt a bőröm, mint amilyen a krém előtt, legalábbis ránézésre. Érzetre azonban igen nagy volt a különbség.
A leírása azt ígéri, hogy felveszi a harcot a mimikai ráncokkal. Nos, ebben sajnos meg kell cáfolnom. Nekem a homlokomon vannak igen mély ráncok, ami a mimikámból adódik (sokat húzgálom a szemöldököm), és rá kellett jönnöm, hogy ezeket már az Isten se tölti fel, csak a botox. 😅 (Nyugi, egyelőre nem próbáltam, de nem zárkózom el ettől, sőt!) Az biztos, hogy ezekkel az intenzívebb mimikai ráncokkal ez a krém néhány hónap alatt sem tud megbirkózni, az én esetemben legalábbis elmaradt a várva várt hatás.

Amivel viszont maximálisan elégedett vagyok, a hidratálása. Amikor ezt a krémet használtam, sosem húzódott a bőröm, nem éreztem azt, hogy feszül az alapozó alatt, és nem lettek rajta kis mikro hámlások estére, ami néha előfordul, ha nem kellően hidratálok alá a sminknek.

Összességében nagyon megkedveltem ezt a krémet, de az árát sokallom, pláne annak fényében, hogy a ránctalanító hatást minimálisan sem érzékeltem, egy egyszerű (ám de nagyszerű!) hidratáló krémért pedig nem szívesen adnék ki ennyi pénzt.

Ti próbáltátok már a Fytofontana Stem Cells termékeit?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *