Krémmánia Beauty Box Hungarian Edition

20:38

 

Végre hozzám is megérkezett a Krémmánia Beauty Box magyar válogatása. FoxPost pontra kértem, és bíztam benne, hogy kedden már át is vehetem, de szerda lett belőle (kedden este 7-kor került be a helyére a dobozkám, akkor már nem másztam vissza a városba érte… 😅).

Ma pedig végre sikerült lefotóznom, megszaglásznom, kipróbálnom mindent belőle és azt kell mondjam, nagyon izgatott vagyok, hogy alaposabban is leteszteljem a termékeket.

Na de nézzük, mi is volt a Krémmánia Beauty Box-ban:

Krémmánia Beauty Box
A teljes felhozatal - már ránézni is olyan jó ❤


Barilent Relaxáló Masszázsgyertya

A Barilent masszázsgyertya egy pici tégelyben érkezett és mellékeltek hozzá egy gyufát is. Fodormenta, rózsa és narancs illatú viasz, amelyet felolvasztás után lehet felhasználni masszázshoz. Jobb híján magamnak fogok adni egy fincsi lábmasszázst vele, ez a pici tégely kb. pont arra lesz elég egyébként is.

Krémmánia Beauty Box - Barilent, Kell a púder
Barilent Relaxáló Masszázsgyertya | Kell A Púder - Awesome szemhéjpúder

Dr. Házi Anti-Age Facelift Szérum

A Dr. Házi anti age bőrmegújító szérum ígérete szerint átstrukturálja a bőr szerkezetét és optimalizálja a bőrfunkciókat a benne található regeneráló peptidek komplex keverékével. Nem mondhatnám, hogy én vagyok a célcsoport, de kíváncsi vagyok, hogy a 23 éves fejemmel mit tud kezdeni. :D

Helia-D Regenero Hajvégápoló szérum

Erről a Helia-D hajolajról már nagyon sok jót olvastam és egy ideje gondolkodtam rajta, hogy ki kéne próbálni, de lebeszéltem róla magam, amíg nem fogy el a többi hajvégápolóm. Szuperfinom virágos illata van, amely a hajra kenve hosszan érezhető. Az első próba igazán meggyőző volt. Nem ragacsos, nem tapadnak össze tőle a hajszálak, olyan, mint egy szárazolaj, a kezemen sem maradt az a ragadós, zavaró érzés utána. Szeretni fogom!

Krémmánia Beauty Box - Helia-D Regenero hajvégápoló
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum

Geek&Gorgeous Smooth Out 12% AHA + Cactus liquid

A Geek&Gorgeous Smooth Out az a termék a dobozban, amire a leginkább kíváncsi vagyok, mióta kibontottam. Soha, semmilyen hámlasztót nem használtam korábban, valahogy még nem szippantott be ez a világ, de mindig is kíváncsi voltam rá, hogy milyen. És nagyon gratulálok Juditnak, hogy létrehozta ezt a márkát! Csak így tovább, szuper, amit csinálsz!

Geek&Gorgeous Smooth Out, Phi Pazar Café, Dr. Házi Anti-Age Facelift, Ilcsi Sárgabarack Habkrém
Az arcápoló szakasz: Geek&Gorgeous | Phi | Dr. Házi | Ilcsi

Ilcsi Sárgabarack Habkrém

Anyukámtól sok jót hallottam az Ilcsi termékekről, a kozmetikusa révén ő többször is használt már ilyet, én még sosem. Az Ilcsi sárgabarackos habkrém illata azonnal magával ragadott, már most látom, hogy imádni fogom. Kíváncsi leszek, hogyan teljesít használat közben, nagy reményeket fűzök hozzá!

Krémmánia Beauty Box - Ilcsi sárgabarackos habkrém
Ilcsi Sárgabarack Habkrém

Kell A Púder ásványi szemhéjfesték

A KAP szemhéjpúder csodálatos árnyalatban, az Awesome-ban érkezett meg a Beauty Box-ban. Minta kiszerelés, de szerintem így is sokáig elég lesz. Őt még nem próbáltam, de már alig várom, hogy készítsek vele egy sminket és megmutassam nektek, hogy is mutat!

Schüssler Nr. 1+8 Natúr Mélyhidratáló Testápoló

A homeopátia nem áll hozzám túl közel, márpedig a márka ezt a szemléletet közvetíti. Azonban ezt figyelmen kívül hagyva a Schüssler mélyhidratáló testápolója egy nagyon kellemes illatú krém, ami nálam fontos szempont egy testápolónál. Az állaga jónak tűnik, még csak a karomon próbáltam ki, gyorsan beszívódott, szóval szuper lesz. Egyetlen negatívum, hogy a tubus nagyon gyengén zár, utazáshoz biztos nem vinném magammal, mert félnék, hogy kinyílik a kupak.

Krémmánia Beauty Box testápoló
Schüssler Nr. 1+8 Mélhidratáló Testápoló

Phi Pazar Café Ébresztő Szemkörnyékápoló

Nagyon-nagyon örülök a Phi Pazar Café ébresztő szemkörnyékápolónak, még akkor is, ha ilyen picike tubus érkezett belőle. Mostanában egyre táskásabb szemekkel ébredek, ami nagyon elszomorít. Sosem volt karikás szemem, nem kellett figyelnem a korrektorozásra. Mostanában azonban kell, és igazából hiába teszem, semmit nem használ, mivel 3D-s karikáim vannak. L

Kávés ébresztő szemkörnyékápoló
Phi Pazar Café Ébresztő Szemkörnyékápoló

Tibolina Kéz- és Testkrém

Korábban nem ismertem a Tibolina márkát, de örülök, hogy most ez is benne volt a Beauty Boy-ban. Nagyon tetszik az illata, kipróbáltam, és egyelőre nagyon jó kis kézkrémnek tűnik. Én főleg éjszakára krémezem a kezem, napközben nagyon ritkán tudom elviselni, mert nem szeretem összefogdosni a billentyűzetet/telefont/poharat/bármit. Ez viszont egész jól beszívódott, szóval talán össze tudunk szokni nappali használat mellett is. A tégely végére kiderül.

Krémmánia Beauty Box - Yamuna szőlőmagolajos tusfürdő
Tibolina | Yamuna

Yamuna szőlőmagolajos tusfürdő

Egy csoda az illata! Szeretem a Yamuna termékeit, de a szőlőmagolajos tusfürdőt még sosem próbáltam, így telitalálat volt a Krémmánia részéről, innen is köszi! Nálam a tusfürdőnél általában az a legfontosabb szempont, hogy jó illata legyen, szóval ezzel megvett most a Yamuna kilóra.



Összességében nagyon örülök neki, hogy megrendeltem a Krémmánia Beauty Box Hungarian Edition-t, mert szuper termékeket kaptam. Mindnek nagyon örülök és kíváncsian várom, melyik hogyan válik be. Ez volt az első ilyen „meglepi” dobozom, amit rendeltem, de már izgatottan várom a következő kiadást!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *