Rossmann haul | Catrice | Essence

21:25


A mai posztban bemutatok nektek pár terméket, amikre a minap csaptam le a Rossmannban. Be kellett mennem 1-2 háztartási cuccért, sajnos. Ilyenkor sosem távozom üres kézzel a sminkrészlegről sem, és most sem hazudtoltam meg önmagam.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Általában csak az akciós állványok környékén szoktam ólálkodni, ha amúgy semmi konkrét venni valóm nincs smink téren, de most eszembe jutott, hogy megnézem magamnak a Catrice HD Liquid Coverage alapozóját, mert már annyi helyen láttam, olvastam róla, videókat néztem, hogy egyszerűen magam sem értem, hogy eddig hogy tudtam neki ellenállni olyannyira, hogy még csak a tesztereket se néztem meg. Egy hős vagyok.


Voltam. Pár nappal ezelőttig. Mert most odakeveredtem a Catrice állványhoz, és miután konstatáltam, hogy a világosabb színekből egy darab sincs, kipróbáltam a 030-as tesztert, és le voltam döbbenve a fedésén. Közben rájöttem, hogy nyár van, és bár még nem vittem túlzásba a napozást, csak szolizok heti 1-2 alkalommal, már így is kezd világos lenni az R2/C2 True Match-em, ezért mindig fel kell bronzosítanom.

Tehát, lényeg a lényeg, kilogikáztam, hogy jó lesz nekem a 030-as, mert ha összekapok egy kis színt, akkor már tuti passzolni fog, de amúgy lehet, hogy már most is jó. És ha most még nem jó, akkor meg van hullaszínű alapozóm, amivel tudok ezen változtatni. Miután ezzel meggyőztem magam, bekerült a kosárkámba az alapozó, én pedig folytattam a randalírozást a sminkrészlegen. Juhhú!


Catrice Iconails

Hazajött még velem az új Catrice Iconails körömlakkok közül a 15-ös Milky Bay nevű fehér színű is. Láttam már pár emberkénél őket, de úgy láttam, nem nagyon sikerül teljesíteni a 7 napot. Azt ígéri ugyanis, hogy 7 napig tökéletes marad a körmökön. Imádom az ilyen ígéreteket, de nyilván nem fog meglepni, ha ez is ugyanúgy lepattan az össze-vissza hajló körmeimről már a 2. napon. Nem is ezért vettem meg, hanem mert kellett egy fehér lakk, az előző ugyanis már az utolsókat rúgja, és mit sem ér a nyár fehér körömlakk nélkül. Ha meg már venni kellett, gondoltam kipróbálom, mit tud az Iconails.

Catrice Iconails | 15 - Milky Bay

Catrice Liquid Metal Eyeshadow

Na és akkor jöjjenek az akciós állványos szerzeményeim. Ha már a Catrice-nél tartottunk, akkor maradjunk is itt. Nem vagyok egy nagy mono szemhéjpúderes, inkább palettáim vannak, de a Liquid Metal szemhéjpúderek között azért mindig is volt néhány elég gusztusos, amiket nem lehetett otthagyni. Korábbról egy sötétzöld és egy sötétlila árnyalatom van, elő is keresem majd őket, mert amúgy legalább egy éve nem használtam egyiket sem, mert elfelejtettem, hogy van ilyenem.


Most viszont vettem nekik egy tesót, a 080-as Mauves Like Jagger árnyalatot. Ez nagyon különleges hideg, bronzos, lilás, mályvás, szürkés árnyalat. Tényleg mauve, magyarul nehéz ezt megfogalmazni szerintem. Még elég sok volt belőle (több Rossmannban is voltam a belvárosban, és mindenhol láttam többet is kirakva), szóval ha szeretnétek, akkor most még le tudtok rá csapni, mielőtt végleg eltűnnek a polcokról. Szerintem a swatch is elég meggyőző:


Miss Sporty Studio Lash Colour Eyeliner

Ahogy az már a korábbi NYX-es posztomból is kiderült, imádom a színes szemhéjtusokat. Most egy Miss Sporty darabra bukkantam szintén az akciós cuccok közt. Volt neonsárga, neonpink, babakék, ééééés türkiz! Nagyon szeretem nyárra ezt a színt. Beletrollkodtam az egyikbe (sajna az ömlesztett állványon már nincs teszter, ez szomorú...) és egész jól pigmentáltnak találtam, szóval el is hoztam. Ha jól rémlik, 350 pénz volt. Alig várom, hogy kipróbáljam, remélem beválik! 😍

Miss Sporty Studio Lash Colour Eyeliner | 002 - Turquoise

Essence Liquid Lipstick

Az utolsó két sminktermék, amit vettem, az két Essence folyékony rúzs, amiket már nem gyártanak amúgy, szóval a kifutó termékek közt 350 Ft-ért vesztegetik darabját. Korábban ezek nem hoztak lázba, de gondoltam most ennyi pénzért teszek velük egy próbát. Egyébként meglepően jól pigmentáltak, azért sem vonzottak, mert azt hittem, hogy kis lightos szájfény hatásuk van. Nem lightos, de szájfény, mert brutálisan ragad, extrafényes, szóval semmiképp sem mondanám őket rúzsnak, de táskába bedobálós szájfénynek tök jók. A Colour Party (rózsaszín) és az Almost Real (nude) szín jött haza. Ezzel is dugig voltak az akciós állványok, szóval még biztos találtok belőlük, ha épp szükségetek van egy nagyon olcsó, nagyon ragadós, nagyon pigmentált ajakkencére. 😆

Essence Liquid Lipstick | 01 - Colour Party | 03 - Almost Real
Szóval ezekkel, de legalábbis egy részükkel fogok csinálni egy sminket, és hozok róla pár képet, hogy lássátok az eredményt. Főleg az alapozóra vagyok már nagyon kíváncsi! Na és ti? ☺ Írjátok meg itt:

 - Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *