Bikinifelsők kis mellű nőknek 5000 Ft alatt

13:00


Kis mellű nőként tisztában vagyok vele, hogy a fürdőruha vásárlás nem egy leányálom számunkra. Sok fürdőruha a felpróbálás után nem úgy áll rajtunk, mint ahogy azt elképzeltük lelki szemeinkkel. Én rendszeresen úgy járok, hogy egy B-C kosaras mellet képzelek az álomfürdőruhába, ami rajtam nem pont úgy áll a valóságban, és akkor jön a csalódás.

Most összegyűjtöttem pár fazont, ami nekem nagyon tetszik, és tapasztalatból tudom, hogy azoknak is jól áll, akiknek nincsenek telt idomai. Mivel tombolnak az akciók, így sok üzletben most szuper áron juthatunk hozzá ezekhez a darabokhoz.


A hawaii minta évről évre visszatér a nyári szezonban, ami nem is baj, mert színes és vidám, mindenkinek jól áll. Ez a bikini a Bershkában található meg, a felső 4995 Ft-ba kerül. A pánt nélküli fazonok főként a kis mellű nőkön mutatnak jól, és nekünk aggódnunk sem kell, hogy kibuggyannak. 


Erre a trópusi mintás felsőre a Calzedoniában akadhattok rá most 3500 Ft-ért. Ezzel a kis extrával megbolondítva nagyon izgalmas viselet lehet a strandon. A háromszög fazontól sokan félnek, én sem szerettem őket régen, de ma már kifejezetten szeretem őket, és szerintem jól is állnak.


Ez a pánt nélküli bikinifelső szintén nagyon jól fog mutatni, ha kis melletek van. Mivel dekoltált, így extra szexi. Ez is egy Calzedonia darab, 4900 Ft-ba kerül. 


Ez a fehér gyönyörűség egy igazi klasszikus darab és az F&F-ben kapható 3090 Ft-ért. Azoknak is jó lehet, akik nem szeretik pánt nélkül hordani a felsőket, ezzel a nyakba akasztható pánttal ugyanis biztos, hogy nem esik le még egy csúszdázós, aquaparkos napon sem.


Hihetetlenül elegáns és csinos ez a csíkos H&M bikini felső.  Most 2390 Ft-ért kapható a webshopban. Nálam abszolút favorit!


Erre is a H&M webshopban bukkantam. Nagyon szeretem ezt a fazont, amin középen van egy kis cipzár, mert így beállíthatjuk, hogy épp mennyit szeretnénk megmutatni a dekoltázsunkból. Ezzel a kis bojttal nagyon helyes. 3990 Ft-ért rendelhetitek meg. 


A fodrok a kis mellű csajok legjobb barátai! Ápolnak és eltakarnak, optikailag azonban nagyobb idomokat varázsolnak. Ez a fekete csipkés bikini felső egy igazi aduász lehet a fürdőruháink közt! Csapjatok le rá a H&M-ben 2390 Ft-ért!


A horgolt fürdőruhák meghódították a strandokat. A Mangoban több fazonban is kaphatóak, szerintem mindkettő nagyon csinos és jó választás lehet. A magas nyakú 4995 Ft, a háromszöges pedig 4595.

Ez a mintás csőtop is jó lehet, ha valaki egy kis optikai tuningra vágyik. A szabása is hozzájárul ehhez, én nagyon szeretem ezeket a középen húzott felsőket. A New Yorkerben ez és hasonló darabok 1790 Ft körüli áron kaphatóak. 


Elérkeztünk az utolsó darabhoz, ami fesztiválra is tökéletes lehet, nem csak fürdőzéshez. Egy igazán különleges kis darab, egészen apró, de a vállmegoldás miatt olyan, mint egy top. A Pull&Bear-ben találjátok meg 3995 Ft-ért.

Az alsókra azért nem tértem ki, mert az én kedvencem egy fekete és egy fehér alsó, ezekkel szoktam általában a felsőket párosítani. Van pár komplett bikinim is, amihez megvettem a felsőt és az alsót is, de nagyon sokszor csak felsőt veszek, ami biztos, hogy passzolni fog valamelyik bevált alsómhoz.

Nektek melyik fazon vált be legjobban?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *