Fa Island Vibes vegán termékcsalád

15:35


Ahogy azt jó néhány bloggernél láthattátok Instán, a Henkel egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta be legújabb termékcsaládját, a Fa Island Vibes-t. Az esemény a Tropicariumban került megrendezésre, szerintem ennél jobb helyet nem is találhattak volna hozzá. Most el is határoztam, hogy visszalátogatok, mert utoljára kb. 6-7 évesen jártam itt, és szeretném az egészet újra alaposan bejárni, amire most nem volt lehetőségünk.

Fotózkodhattunk papagájjal. Nem mondom, hogy nem voltam picit megszeppenve. 😃
A Fa Island Vibes kollekcióban tusfürdők és dezodorok találhatóak, trópusi szigetek ihlette illatokban. Az biztos, hogy ezek az illatok elrepítenek bennünket a nyárba. Most mutatták be a Fa első radírozó szemcsés tusfürdőjét is, illetve nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a termékek mindegyike vegán, melyek a szigorú szabályokon alapuló minősítést is megkapták.


Ismertek, engem ez a része maximálisan hidegen hagyott az előadásnak, de ettől függetlenül az illatukkal levettek a lábamról a Fa Island Vibes újdonságok. Nekem most még túl nyáriak, szóval elteszem őket pihenni, de ha valaki már szeretne egy kis trópusi hangulatot csempészni a fürdőszobájába, akkor a dm üzleteiben már lecsekkolhatja a termékcsaládot. 

Fa Island Vibes vegán termékcsalád


A Hawaii Love családdal az ananász és a frangipáni illata repít el bennünket a trópusokra, ebben az illatban került a polcokra a radírozó szemcsés tusfürdő is, amiben a barackmag őrlemény gondoskodik az elhalt hámsejtek eltávolításáról. Nekem ez lett a kedvenc illatom, egyáltalán nem mű, igazi friss ananász köszön vissza a flakonokból.


A Bali Kiss kollekcióban csak egy izzadásgátló spray található, aminek mangó és vanília virág illata van. Picit sajnálom, hogy ebből nem lett tusfürdő, mert jó illatnak tűnik csak nem ilyen fújókás változatban. Be kell vallanom, hogy az ilyen extrán illatosított dezodorokat én a mellékhelyiségben szoktam elhasználni, mert magamra fújva nem tudom elviselni őket.


A Fiji Dream kollekció minden darabja görögdinnye és ylang-ylang illatjegyeket hordoz. A tusfürdő nagyon tetszik, és a roll-on dezodornak is sokkal visszafogottabb az illata, mint a spray-nek, így mindenképp fogok vele tenni egy próbát. A dezodorok egyébként mozgásra és izzadásra aktiválódnak, ennek hatására nyílnak ki az úgynevezett illatkapszulák, így hosszantartó védelmet nyújtanak.

Ha vásároltok a Fa Island Vibes kollekcióból akkor ne felejtsetek el játszani a nyereményekért, többek között az egzotikus utazásért! ITT olvashatjátok a szabályokat és a részleteket a további nyereményekről. 

Nektek melyik illatcsalád a legszimpatikusabb?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *