Karácsonyi ajándék ötletek a dm-ből

15:09


Ha követtek egy ideje, tudjátok, hogy imádom a dm üzleteit, mert itt mindent meg tudok venni, amire csak szükségem van a szépségápoláshoz vagy a háztartásom tisztán tartásához. Néhány nappal ezelőtt szintén betértem pár apróságért, és arra gondoltam, a tavalyihoz hasonlóan készítek nektek egy last minute karácsonyi ajándék ajánlót. Tavaly meglepő módon több férfi követőm is megköszönte ezt az ajánlót, hiszen így szuper ajándékokat tudott választani a párjának, vagy épp az édesanyjának, nagymamájának, ami számomra nagyon jóleső visszajelzés volt. Remélem idén is hasznát veszitek ennek a posztnak!

Biztos vagyok benne, hogy sokan az utolsó pillanatokra hagyjátok a vásárlást, és ötlet híján azon aggódtok, hogy mit adjatok szeretteiteknek. Sokak szerint elcsépelt dolog előre összeállított ajándékdobozokat adni, én pedig azt gondolom, épp ellenkezőleg! Ha elég jól ismerjük azt a személyt, akit meg szeretnénk vele lepni, akkor nehéz mellélőni, és biztosan örömet okozhatunk vele, viszonylag kevés fejtörés árán.

Na de nézzük, miket találtam a dm polcain!

Az örök klasszikus - Nivea

Novemberben már megcsodálhattam ezeket a csomagokat a Nivea rendezvényén, ahol egy kis kvíz keretein belül le is csaphattunk rájuk. Nekem az alsó sorban látható középső, szürkés csomagot sikerült elhappolnom a többiek elől egy helyes válasszal. Ez egy klasszikus "kék Nivea" csomag, ami az illat kedvelői számára biztosan kedves ajándék lehet, nem beszélve a hozzá tartozó csodálatos neszesszerről! Puha (szerintem mű) bőr, gyönyörűen kidolgozott kis szütyő, amibe élmény lesz pakolni a következő utazásomkor. Szerintem már csak ezért is megéri a pénzt! Ahogy látjátok több árkategóriából válogathattok, minden táskában különböző termékek vannak összegyűjtve. Szerintem a sminkes táska is fantasztikus, sminkrajongók kiugranak a bőrükből tőle!



Barnängen, Diadermine, és egy kis dm saját márka

Mióta kipróbáltam az All Over Rescue testvajat a Barnängentől, azóta ódákat zengek róla, és mindenkinek csak ajánlom ezt a márkát, tényleg csodát tesz a bőrrel, így csomagban pedig nagyon jó árban lehet lecsapni rá! A Diadermine szuper arcápoló csomagokkal készült karácsonyra, a dm saját márkái közt pedig rengeteg kreatív kis ajándék található. Ilyen például az Alverde fürdőolaj szettje, vagy a kényeztető testradírt, tusfürdőt és testápolót tartalmazó kis neszesszer


Dove kedvelőknek

A Dove csomagok egyike is jó választás lehet, ez az a márka, amelyben még sosem csalódtam. Kismamák számára például a Dove Baby termékcsaláddal okozhatunk örömet karácsonykor. Ezeket a termékeket már a babájuk születésének pillanatától nyugodtan használhatják, hisz ápolja és védi a szuperérzékeny baba bőrt!


Fürdőbombázásra fel!

Idén is gyönyörű csomagokkal rukkolt elő a Bomb Cosmetics, akiknek egyébként a webshopjában is érdemes szétnézni, mert egy picivel nagyobb a választék, mint a dm polcain. Ezekben a csomagokban a márka jól ismert fürdőbombái, fürdősüti, fürdőkrém, és szappan található, különböző összeállításokban és illatokban


A teázás szerelmeseinek

Én biztos, hogy egy ilyen csomagtól kiugranék a bőrömből, hiszen rajongok a teákért! Sajnos az English Tea Shop válogatásai igen borsos áron kaphatóak, viszont úgy gondolom, megéri beruházni rá, ha olyan személyt szeretnénk meglepni, akinél a téli teázás külön rituálé. A képen látható 72 darabos csomag 5499 Ft-ba kerül, de ennél sokkal kedvezőbb áron is találhatunk ajándékot ugyanettől a márkától, nem kell megrémülni! Sőt, más márkák téli teaválogatásai is megtalálhatóak a dm polcain



Az erősebbik nem ajándékai

Sajnos férfi ajándékok tekintetében minimális kreativitásom sincs, ez köszönhető annak is, hogy már hosszú évek óta nem ajándékoztam meg a család férfi tagjait. Épp ezért esetükben biztos egy szuper hasznos kis pipere csomagot választanék - a férfiak többségének úgyis nyűg ilyesmiket vásárolni magának. Ez a Balea például a design-nal fogott meg, szerintem nagyon jól néz ki! Ezen kívül rengeteg borotválkozó, és más egyéb csomag is van az üzletben, akár a dm saját márkáinak kínálatában, akár más márkáktól. 


Az apróságoknak

Nálunk már nem igazán van gyerek a családban - igen, most már rajtam a világ szeme, hogy legyen! -, így végképp leszoktunk az ajándékozásról, de ha lenne, akkor végre tudnám, mivel lepjem meg őket! Egy ilyen cuki csomagnak minden kislány örülne! A felső képen egy testparfüm csomag látható, az alsón pedig nagyon színes és nagyon illatos tusfürdő szett. Ez a parfüm azért is lehet jó választás, mert nem olyan intenzív, mint egy "felnőtt parfüm", mégis megnyugtathatjuk a lelküket, hogy ők is használhatnak ilyesmit akár az iskolába is. :)



A család hölgy tagjainak

Na itt aztán lehet válogatni! Szebbnél szebb csomagok várják, hogy bekerülhessenek a hölgyek karácsonyfája alá! A különleges illatú tusfürdő-testápoló szettektől kezdve a sminkecseteken át az arcápolási csomagokig bármit találhatunk. Számtalan árkategória közül válogathatunk, így biztosan mindenki talál a pénztárcájának megfelelő ajándékot! Egy kis fun-fact tipp: érdemes betárazni a kedvenc arcápolóinkból saját magunk számára is, hiszen ilyenkor általában kedvezőbb áron kaphatjuk meg őket, mintha egyesével vásárolnánk össze a csomag tartalmát. 




A wellness kedvelőknek

Nincs is jobb télen, mint beülni egy kád forró, illatos vízbe, és lazítani egy kicsit. A vásárlás előtt gondoljuk végig, hogy a megajándékozottnak van-e kádja, hiszen ezeket a spa csomagokat főként ők fogják tudni hasznosítani. Én imádom ezeket a termékeket és heti rendszerességgel használok is valamilyen fürdőbombát/sót/olajat, bőrradírt, és egyéb kence-ficéket! Ha ti is ismertek ilyen embert, akkor ne habozzatok meglepni őt egy ilyen csomaggal, biztosan hálás lesz érte!



Ps.: bár úgy tűnhet, ez a poszt semmilyen formában nem szponzorált, egyszerűen csak szerettem volna adni nektek néhány tippet, és ehhez azt az üzletet választottam, amit egyébként is ajánlok, és szeretek.

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *