A 8 legjobb karácsonyi reklám 2018-ban

13:54


Ezek lettek a legjobb karácsonyi reklámok 2018-ban

Alapvetően nem tartom magam egy érzékeny embernek, karácsonykor viszont mindent sutba dobva képes vagyok mindenen meghatódni. Most összegyűjtöttem nektek egy csokorba a legjobb karácsonyi reklámokat, amik a kedvenceim lettek idén. A poszt írása közben újra végignéztem őket, és ezt úgy kell elképzelni, hogy nagyjából 3 percenként törtem ki zokogásban.

Érzelmi hullámvasútra felkészülni, zsepiket előkészíteni, vigyázz, kész... Induljon a nagy karácsonyi reklámajánló!

Erste Bank

Az Erste Bank reklámja sikeredett idén az egyik legmeghatóbbra. Gyönyörűen kidolgozott figurák szerepelnek benne, a főszereplő pedig egy süni, akinek a tüskéi miatt folyamatos kiközösítésben van része. Karácsonyra a legcsodásabb ajándékot kapja: barátokat.

Audi

Az egyik legnagyobb kedvencem ez az Audi reklám lett, amiben végre a Mikulás is ajándékot kap! Miután rájött, hogy túlzásba vitte a csokis kekszet, teljes életmódváltásba kezd, amiért persze neki is jár a jutalom. Idén már lehet, hogy nem szánon érkeznek az ajándékok, hanem egy tűzpiros Audi csomagtartójában?  


John Lewis & Partners

A John Lewis szívmelengető karácsonyi reklámjai világszerte közismertek. Emberek milliói várják évről évre november tájékán, hogy mivel rukkol elő a cég az ünnepek közeledtével. Az idei reklám, mely egy személyes történetet mutat be, igen megosztóra sikeredett. A rövidfilm főszereplője nem más, mint Elton John, akinek egy karácsonyi ajándék az egész életét megváltoztatta...

IKEA

Az olasz IKEA karácsonyi reklámja igazán ötletesre sikerült. Két idegen a nagybevásárlás végén egy egész éjszakára beragad az áruház liftjébe. A rideg környezetből a frissen beszerzett IKEA holmikkal varázsolnak kellemes ünnepi hangulatot. Az IKEA tényleg összehozza az embereket!
  

Bouygues 

A francia telekommunikációs cég reklámján egyszerre lehet nevetni és pityeregni. Egy apa-fiú kapcsolaton keresztül mutatja be az idő múlását, és azt, hogyan szállnak tovább a kedves családi szokások generációról generációra. A szeretetnek pedig nem lehet akadálya a távolság sem. 


Love is a gift 

Rendhagyó módon ez a rövidfilm nem egy cég által készített reklám, és nem vásárlásra ösztönöz. Mindössze azt mutatja be, hogy az igazi ajándék a szeretet, amit egymásnak adhatunk, hiszen ez örök. A történet elképesztően szomorú, egy felnőtt férfiról szól, aki idejekorán elvesztette édesanyját. Minden évben türelmetlenül várja a karácsonyt, amikor egy új hangfelvételt hallgathat meg tőle. Az idei azonban rendhagyó üzenet...


Heathrow

A Heathrow teddy macijai, Doris és Edward visszatértek és egy megható történetet hoztak karácsonyra. Napsütötte floridai otthonukban készülnek a karácsonyra, de rájönnek, hogy valami hiányzik: a család, és az otthon melege. Így hát repülőre szállnak, a hazatérés öröme pedig a képernyőn keresztül a mi lelkünket is megmelengeti.
 

McDonald's

A brit McDonald's reklámja után biztos, hogy minden családnál répa is kerülni fog a tányérra a Mikulás sütije mellé. A kisfilmből kiderül, hogy ez korábban gyakran elmaradt, de Rudolfék csalódottságuk ellenére hősiesen állták a sarat. Szerencsére útjukba esett egy McDonald's, ahol rénszarvas csemegét is kapni...


Neked melyik a kedvenced? 

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *