Tavaszi újdonságok a Pupa-tól!

21:59


A Pupa tavaszi újdonságai nagyon izgalmasra sikerültek. A kíváncsiságomat az új stiftes alapozó, a Beauty Touch keltette fel főként, mert bár sose rajongtam ezért a típusért, a formula már az első swatchok alkalmával is meggyőzőnek tűnt. Az Unexpected Beauty kollekció bár gyönyörű, mind a csomagolást, mind pedig a beltartalmat tekintve, mivel engem nem kapott el különösebben a holo-láz, így inkább csak a körömlakkok vettek le a lábamról.


Pupa Beauty Touch


A Beauty Touch a Pupa új, stift kiszerelésű alapozója 9 árnyalatban érhető el, hozzám pedig 5 árnyalatban érkezett meg. Ígéretei szerint könnyű textúrájú, így a réteges felvitelt is lehetővé teszi; a lágyító hatóanyagok pedig krémessé és rugalmassá teszik, így a felvitelt követően összeolvad a bőrrel egy "második bőrt" képezve. A Soft Focus portartalom simává varázsolja a bőrt és optimalizálja annak színét. Nem csak alapozóként használhatjuk, de egy könnyed és gyors korrektorként is, akár nap közben a smink felfrissítésére. Mivel egy egészen sötét színben is megkaptam, biztosan kipróbálom krémes kontúrként is. A Beauty Touch alapozó javasolt bolti ára 4 760 Ft.


Pupa Unexpected Beauty

A Pupa tavaszi kiadása csupa vidám szín és csillogás, a mozgó, váratlanul váltakozó fényekben és színekben játszó kollekció mindig új hatásokat hoz létre. Minden használat új meglepetést hoz a viselőjének.

Pupa Unexpected Beauty szemhéjpúder


Önmagában, és top coatként is használható gyöngy- és pigment keverékből álló fényesen csillogó szemhéjpúder. A különleges olajoknak köszönhetően puha és krémes állagú, ez a felvitelt és a tapadást is megkönnyíti. Önmagában kevésbé intenzív, finom színek érhetőek el vele, de egy krémes alap, pl. szemceruza fölött erősebb csillogó hatást érhetünk el. Három árnyalatban kapható, javasolt bolti ára 3,410 Ft.

001 - Chameleon Gold, 002 - Chameleon Violet, 003 - Chameleon Green

Pupa Unexpected Beauty Highlighter


Engem egy szelet olasz felvágottra emlékeztet ránézésre ez a termék, nem mondanám kifejezetten szép highlighternek, és nem is fűztem hozzá sok reményt. Felvitel után azonban sokkal szebb, mint amit várna tőle az ember. Finom, enyhén rózsaszínes, pezsgős árnyalata van, és egyáltalán nem tolakodó, nehéz vele túlzásba esni, a hétköznapokra jó választás lehet. Ajánlott fogyasztói ár: 5 220 Ft.


Pupa Unexpected Beauty Lip Scrub

A cukorszemcsés ajakradír regenerálja és kisimítja az ajkakat, miközben természetes fényt is kölcsönöz nekik. Addig kell vele masszírozni az ajkakat, míg a cukor-mikroszemcsék felolvadnak, a felesleget pedig elég leitatni egy zsepivel. Az elgondolás tetszik, hisz radír és szájfény egyben, mégis azt gondolom, hogy ez házilag is megoldható egy kis cukorral és olívaolajjal, vagy mézzel. Az ajakradír ajánlott fogyasztói ára 3 290 Ft


Pupa Unexpected Beauty Lip Gloss

Úgy tűnik, az idei év a vizes hatású szájfények éve lesz ismét, amivel én még egyelőre nem tudtam megbarátkozni, de lassan ideje lesz. A Pupa színjátszó szájfényei holografikus hatást kölcsönöznek, és a színük is elég intenzív. A formulának köszönhetően könnyű és vékony filmréteggel vonják be az ajkakat, így kényelmesek, nem ragadnak. Három árnyalatban kaphatóak, 3 120 Ft-os áron.

001 - Chameleon Rose Copper, 002 - Chameleon Magenta, 003 - Chameleon Pink Blue

Pupa Unexpected Beauty Körömlakk

A szájfények színéhez tökéletesen passzoló körömlakkok szintén holografikus hatásúak, és gyönyörű, tavaszi árnyalatokban pompáznak. Ezeket már le is teszteltem, 2-3 rétegben kell felvinni őket a tökéletes fedés érdekében, és csodásan szikráznak a napsütésben. Az én körmeimről sajnos hamar lepattogtak, de ez a körmeimnek köszönhető, nem pedig a lakk minőségének, sajnos minden körömlakkal hasonlóan járok mostanában. Nem tartalmaznak toluolt, formaldehidet, DBP-t (dibutil-ftalát) és kámfort. A lakkokat egyébként nem csak önmagukban, de fedőlakként is használhatjuk, ha szeretnénk feldobni vele a manikűrt. Három árnyalatban elérhetőek, áruk 1 990 Ft.

001 - Chameleon Rose Copper, 002 - Chameleon Magenta, 003 - Chameleon Pink Blue

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *