Belevágtam... Blogolásra fel!

00:23

Végre elhatároztam! Már rég megszületett a fejemben egy személyes blog gondolata, de eddig halogattam.

Bennem is felmerültek azok a gondolatok, amik sokakat eltántorítanak attól, hogy elkezdjenek blogolni. Például, hogy van-e még hely egy újabbnak a már meglévő és sikeres blogok mellett? Fogja-e olvasni bárki? Tudok-e újat mutatni az olvasóimnak?

De tudjátok mit? Arra jutottam, hogy a blogot első sorban magamnak írom, és ha a bejegyzéseim másokat is érdekelnek, szórakoztatnak, kikapcsolnak, vagy csak örömmel nézegetik a fotóimat amit ide és a közösségi oldalakra töltök fel, az csak hab a tortán.

Én személy szerint nagyon szeretek blogokat olvasgatni és az évek során rengeteg hasznos dologra bukkantam ezeken a felületeken. Bízom benne, hogy az én blogom is hasonlóan üdítő és hasznos lehet számotokra, és talán inspirálhat is néhányatokat, hogy megvalósítsanak egy régóta dédelgetett álmot.

Personal blog - From Orsi with Love

Amiről olvashattok a blogon…

Ezt nem tudom kőbe vésni és nem is szeretném, hisz így az elején még nagyon képlékeny. Annyit biztosan mondhatok, hogy mivel alapvetően engem is a csajos dolgok érdekelnek, így a hasonló érdeklődésű hölgyek biztosan találnak majd olvasnivalót nálam.

Lesz itt divat, szépségápolás, outfitek, sminkek, cipők, ékszerek, stílustippek, mindezt megfűszerezzük egy kis gasztronómiával, aztán elmélkedünk egy picit a női lélek szeszélyein.

Mivel egy személyes blogot szeretnék írni, ami engem tükröz, nem szeretném bekategorizálni beauty, fashion, vagy bármilyen blognak, mert biztosan lesznek néha személyesebb hangvételű posztok, amikből egy picit jobban megismerhettek engem is.

De ha már itt tartunk. Mit érdemes tudni rólam így az elején?

A nevemet már biztos kitaláltátok a blog elnevezéséből is. Igen, Orsi vagyok, a From Orsi with Love szerzője és megálmodója. 23 éves vagyok és Budapesten élek közel két éve. Online marketinggel foglalkozom, ezen belül pedig a social media marketing a fő szenvedélyem. A munka mellett jogot tanulok, így a sok teendőm mellett jól fog esni egy kis kikapcsolódás, amikor kiírhatom magamból azt, ami épp foglalkoztat.

Tartsatok velem!

-  Orsi

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Szia! :) Én is annyiszor hagytam annyiban a dolgot, pont azok miatt, amit Te is írtál.. aztán meg úgy gondoltam, hogy ha nem is vágok bele, akkor sosem derül ki. :) Szóval nagyon jól tetted, hogy elindítottad, nekem már most nagyon tetszik a blogod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dóri! De örülök, hogy ezt írod, köszönöm! Igen, én is így voltam vele, hogy sosem tudom meg, hogy milyen lesz, ha nem próbálom ki... :) Nagyon örülök, hogy tetszik! Én is kedvelem a blogodat, nagyon jó témákról írsz és nagyon szépek a fotóid! :)

      Törlés
    2. Juj, ennek én is nagyon örülök, minden hasonló visszajelzés nagy öröm tud lenni.:)

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *