TESZT | Cien arcmaszkok

20:22


A múltkori Nivea tisztítókendős kiakadásom után kaptam egy fülest, miszerint a Lidl-ben kapható Cien törlőkendő jó alternatíva lehet, mert olcsó, jól tisztít és nem bántja a bőrt. Mivel rendszeresen járok a Lidl-ben, a következő alkalommal el is mentem a kozmetikumos sorra (amit amúgy eddig mindig kihagytam valamiért), és megláttam, milyen jó kis termékek vannak.

Az arctisztító mellett 4 maszk is bekerült a kosaramba. Ezeket teszteltem le néhány nap alatt.

Cien Pure tisztító arcmaszk


Világoskék krémzselé, parfümös illattal. Könnyű volt felkenni, szépen eloszlott, és a tasakban található mennyiség pont megfelelő. Ami először feltűnt, hogy milyen jól hűsít, pedig nem is a hűtőből vettem elő. Ez a lakásban való mászkálástól csak fokozódott, ahogy hűtötte a menetszél. 😆 Nagyon élveztem! Kb. fél óráig volt rajtam, ez alatt teljesen megszáradt. Lemosni is könnyű volt, és utána finom, puha, matt bőrt kaptam. Volt 1-2 pici seb az arcomon, amik pattikból maradtak vissza, ezeket teljesen lehámlasztotta, és a sebhelyek is alig látszottak a használat után. Nálam már csak a hűsítő érzés miatt is az újravevős maszkok közé kerül, imádtam de tényleg!

Cien Aqua hidratáló arcmaszk


Sűrű fehér krém, szintén elég erős parfümös illattal. Felkenéskor semmi különöset nem éreztem. Nem volt kellemetlen, de nem is hűsített úgy, mint a Pure. Valahogy testesebbnek is éreztem ezt. Ahogy az lenni szokott, feltettem a maszkot és elkezdtem manikűrözni. Néhány perc elteltével azt éreztem, hogy nagyon viszket a nyakam, ekkor belenéztem a kis tükrömbe, és az alábbi látvány fogadott. Azonnal elmentem lemosni a maszkot, a lemosás után közvetlenül még mindig elképesztően vörös volt a bőröm. Szerencsére az arcomon nem viszketett, nem fájt, nem égett, egyedül a nyakamnál volt viszketés. Amennyire szerettem a Pure maszkot, annyira nagy csalódás az Aqua. Egyébként ennek kapcsán elgondolkodtam, hogy valamire tényleg allergiás lettem valószínűleg az utóbbi időben, mert korábban soha nem volt bőrpírom, és most a Nivea után ezzel is így jártam... Nagyon érik az allergia vizsgálat!

Hihetetlen, hogy nem fájt és nem viszketett a nyakamon kívül sehol. Azt hittem elájulok, mikor megláttam, milyen vörös az arcom!

Cien Q10 ránctalanító arcmaszk

Finom citrusos illatú krém. Az előző csalódás után kissé feszengve álltam neki a tesztnek. Felkenés után minden rendben volt, nem égetett, nem viszketett. Egy darabig... Pár perc elteltével a tükörben hasonló látvány fogadott, mint az Aqua-nál. Egyből lemostam, lemosás után pedig pár perccel el is múlt a pirosság. Nem tudom, mi van a bőrömmel, de ez valami botrány, ami most van. 😀 Most már nem tudom a krémeket hibáztatni, biztos, hogy a bőröm ment tropára valamiért.

Nem volt olyan erős a bőrpír, mint az előzőnél, de azért látványos... Látjátok az arcomon, hogy kínomban már röhögtem? 😅

Cien Vital Anti-Age arcmaszk

Ezt a maszkot csak Anyukám próbálta ki, hisz az ő érett bőrének nagyobb szüksége van az Anti-agingre, mint nekem 23 évesen. Az elmondása alapján semmi extra. Nehezen száradt meg és nem is nagyon szívódott be a bőrébe. Utána viszont finom puha volt az arca. 

Ti próbáltátok már a Cien maszkokat? Mi a tapasztalatotok velük?

- Orsi






You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *