Catrice Soleil D'été limitált kiadás

14:53


Hú gyerekek! Most bukkantam rá a Catrice soleil d'été Limited Edition-re, amitől a lélegzetem is elállt. Ez mondjuk elég gyakori a Catrcie limitált kiadások esetén... Most egy igazi nyári bronze goddess kiadás jön, amivel engem meg lehet venni. Pár éve a Metallure kollekció Luminizing Bronzerért nem kevés kört futottam, mire sikerült beszereznem, és átkérték nekem egyik Müllerből a másikba. Egyszerűen tudtam, hogy nem élhetek nélküle... A mai napig is a kedvencem. Ezen a fotón is ő van:


Na de nem rizsázok tovább. Térjünk a lényegre!

Catrice soleil d'été Limited Edition

Arra vonatkozóan sajnos semmilyen infót nem találtam egyelőre, hogy mely országokban lesz elérhető ez a kiadás, szóval csak reménykedni tudok, hogy hozzánk is befut. Ha nem, akkor biztos, hogy sírógörcsöt kapok, de legyünk optimisták.

UPDATE: miközben írtam a posztot, belefutottam egy Insta storyba a Primőr Cosmetics oldalán, ahol megláttam a soleil d'été termékeket is. Tőlük azt az infót kaptam, hogy NÁLUNK IS KAPHATÓ LESZ! *örömtánc* Azt már több helyen is láttam, hogy júlus közepétől szeptember közepéig lesznek a boltok polcain. Na de mik is lesznek a kollekcióban kapható termékek? A kedvenceimmel kezdem a felsorolást, de bemutatom az összes sminket.

Catrice soleil d'été Sheer Serum Bronzer

Nekem ez kell! Ha más nem is, ez a darabja a kollekciónak must have. Folyékony szérum bronzer, ami önmagában is használható, de alapozóba keverve bronzos hatást kölcsönözhetünk az egész arcunknak. Ráadásul arany csillámok is vannak benne, így biztos, hogy nagyon szép fényt is kölcsönöz az alapozóba keverve. Igazi gyöngyszem strobing technikához!

Catrice soleil d'été Sheer Serum Bronzer | C01 - InsTANned Complexion

Catrice soleil d'été Duo Highlighter

Highlighterből sosem elég, ezt már tőlem megtanulhattátok. 😀 A limitált kiadásos highlighterek pedig különösen nagy kedvenceim, és mindig erős késztetést érzek arra, hogy az összeset beszerezzem, hiszen mi van, ha pont akkor lenne szükségem pont arra a fajtára, mikor már nem kapható...? Ez is egy nagyon szép kis darab, inkább egy fényes pirosító-bronzosító duó, szóval szerintem simán mehet majd az almácskákra is, nem csak az arccsontra
Catrice soleil d'été Duo Highlighter | C01 Gentle Sun Glow

Catrice soleil d'été Sun Stripping Bronzer

Ez is egy nagyon jól sikerült darab a kollekcióból. Matt, így tökéletes lehet kontúrozáshoz, vagy a sun stripping smink technikához. Utóbbi engem nem kapott el, szerintem nem néz ki jól. Ti ismeritek? Nektek hogy tetszik?
Catrice soleil d'été Sun Stripping Bronzer | C01 Each And Every Sun

Catrice soleil d'été Metal-Infused Eye Palette

Ebből a kollekcióból sem maradhatott ki a szemhéjpúder paletta. Szerintem gyönyörű lett, bár nem vagyok híve a rózsaszínnek a szemhéjon, ezek az árnyalatok így együtt nagyon megtetszettek. A csomagolás is csodálatosra sikerült szerintem. Koktélozós, balaton parti nyári estékhez simán el tudok képzelni ezekkel a színekkel egy füstös szemet.

Catrice soleil d'été Metal-Infused Eye Palette | C01 Metal Muse

Catrice soleil d'été Metal Eyelight

Maradjunk a szemre való termékeknél. Ezek géles állagú szemhéjfestékek metál finish-sel. Elvileg könnyen eldolgozhatóak, és több rétegben építhetőek. Nélkülük azért tudnék létezni, de izgalmasan hangzanak, és a világosabb szín tökéletes highlighter árnyalat a szemöldökcsontra illetve a belső szemzugba! 👌
Catrice soleil d'été Metal Eyelight | C01 Sun Kissed Miss | C02 MetaTANtation

Catrice soleil d'été Metalip Colour

És végül, de nem utolsó sorban jöhetnek az ajakra való termékek. Először is a rúzsok. Három árnyalatban lesz kapható ez a krémes állagú, magas fedésű rúzs, ami metálos fénnyel vonja be az ajkainkat. A legvilágosabb árnyalat nagyon kis fincsi!

Catrice soleil d'été Metalip Colour | C01 Nude Metal Mood | C02 Meet Metal | C03 Brown Sundown

Catrice soleil d'été Golden Lip Booster

Ez az aranyfényű szájfény önmagában is használható, vagy akár rúzsok fölé is, ha egy kis csillogásra vágyunk. Azon kívül, hogy gyönyörű fényt és színt ad a szánknak, vagy épp a rúzsunknak, még optikailag is dúsítja az ajkainkat!

Catrice soleil d'été Golden Lip Booster | C01 Golden Sun-Bath

További ízelítőnek pedig nézzétek meg a Catrice szuper nyári hangulatúra sikeredett sneak preview videóját, amire én is csorgattam a nyálam:


Nektek hogy tetszik ez a trendkiadás? Van olyan termék, amit szívesen megvásárolnátok belőle? Írjátok meg kommentben!

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Veled tartok a várakozásban! A Catrice egy ideje nagyon bevált kozmetikum lett számomra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira rettegek, hogy nem fogom tudni megvenni azokat, amik legjobban tetszenek, mert lefosztják a polcokat... Ez a bajom a limitált kollekciókkal, hogy előtte kb. tiszta gyomorideg vagyok! :D Én is nagyon szeretem amúgy a termékeiket, eddig soha semmiben nem csalódtam. Szerintem remek minőség, és az ára pedig néha már-már nevetségesen olcsó.

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *