Aminél jobban semmit nem vártunk idén: jönnek a MAC újdonságai!

17:49


A MAC nyáron sem fogja kímélni a pénztárcánkat, ugyanis fantasztikus újdonságokkal rukkol elő. Amiről talán már mindenki tud, és amit a sminkimádók a leginkább várnak, azok az ikonikus Fix+ új változatai lesznek, de emellett más kollekciókra is számíthatunk!

M∙A∙C STROBE 

A kollekció május-júniusban kerül a boltok polcaira. Visszatér az egyik kedvenc limitált highlighter árnyalatom, a Whisper of guilt, két árnyalatban (Pinklite, Goldlite) érkezik a Strobe Fix+, és jön a Strobe gyöngyházfényű testápolója is. Az eredeti Strobe Cream mellett két új árnyalat lesz elérhető (Goldlite, Peachlite).

M∙A∙C EYE BROWS STYLER

Májusban szemöldökfronton is beerősít a MAC, kétvégű filces szemöldökformázókkal és két végű ceruzákkal bővül a paletta, az árnyalatok közt pedig biztos, hogy mindenki megtalálja a hozzá illőt.

M∙A∙C MIRAGE NOIR 

A nyári kollekció csomagolása elképesztőre sikeredett, imádom az irizáló hatású dolgokat, különösen, ha lilás-zöldes színekben pompáznak. A csomagolás beltartalma is elég meggyőző a fotók alapján, a rúzsok közül 1-2 árnyalat és a Pearlmatte Face Powder a szívem csücske lett. A Mirage Noir kollekció június 11-től kapható a MAC üzleteiben.


Rúzs
Twig (Satin) 
Noon Noir (Frost) 
Nothing to wear (Cremesheen) 
Goodbye kiss (Amlified) 
Beach nut (Matte) 

Szájfény
Oysterized
Midnight Dip
Soft Shell
Strip 'N' Dip
Treasure Beach

Szemhéjpúder
Sun Speck
Dust off
Sun, Tan and Repeat
Slow as you glow

Pearlmatte Face Powder
Mother O' Pearl

Bronzing Powder
Baiana Bronze
Matte Bronze

Extra Dimension Bronzing Powder
Golden Rise
Delphic

Face&Body alapozó
Medium Deep Pearl
Light Pearl

M∙A∙C MATTES 

Júniusban megérkezik a segítség azok számára, akiknek a bőre hajlamos a kifényesedésre. A mattító Fix+ mellett egy mattító krém és egy primer stick is gondoskodik majd róla, hogy a sminkünk a kánikulában is tökéletesen tartson.

Ti melyik kollekciót várjátok leginkább? 😊

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *