You X Max Factor - bemutatkoztak a márka újdonságai

23:25


A Max Factor egy szépségtanulmány miatt az elmúlt 5 évben 10 országban 26 000 nőt kérdezett meg arról, hogy szerintük mennyire veszi figyelembe a nők igényeit a szépségipar. Ezek alapján arra a következtetésre jutottak, hogy szinte egyáltalán nem, hiszen a reklámok nem valós nőket jelenítenek meg, és nem keltenek bennük a vágyakozás érzését. Ezek a nők inspirációként inkább az ismerőseikre tekintenek, nem pedig a reklámokban és újságokban látott nőktől.

Épp ezért hozta létre a Max Factor az új You X Max Factor kampányát, ami nem csak rövid időre szól, hanem a jövő iránti elkötelezettségüket fémjelzi. Ezentúl azokat a nőket szeretnék megszólitani, akiket eddig nem sikerült elérni a megfelelő módon. Ők kerülnek a középpontba, és az ő igényeiknek megfelelő termékeket gyártanak.

Sajnos a kampány bemutatkozó eseményén nem tudtam megjelenni, de gondoltam szentelek egy posztot a márka újdonságainak is, hisz hozzám is eljutott belőle egy-kettő.

Max Factor Dark Magic Szempillaspirál

Ígérete alapján drámaian sötét és dús pillákat varázsol. A formulája miatt könnyen oszlik el a pillákon, amiben a Wave Action kefe is a segítségére van, hiszen minden pillát elér. Ajánlott fogyasztói ára: 4699 Ft.

Max Factor Miracle Glow Duo

Duo paletta, ami korrektort és highlightert tartalmaz. A krémes korrektorral eltüntethetjük a szem alatti kariákat, felfrissíthetjük a bőrünket, az irizáló highlighter pedig segít kiemelni a kívánt területeket. Hozzám a 20 - Medium árnyalatban érkezett, ami ránézésre elég sötét, inkább bronzosítónak tűnik. Ajánlott fogyasztói ára: 3199 Ft.

Max Factor Facefinity Compact

A továbbfejlesztett formulájú kompakt púder tökéletes fedést és matt hatást biztosít. Építhető, így folyékony alapozó fölé is használható, ha egy kis extra fedésre és tartósságra vágyunk, de önmagában is felvihetjük. 4 árnyalatban kapható, és 20-as fényvédő faktorral védi a bőrünket. Ajánlott fogyasztói ára: 4990 Ft.

Max Factor Miracle Contouring Paletta

Nyolc árnyalatot tartalmaz, melyek minden bőrtónushoz passzolnak. A krémes állagú termékkel három lépéssel elkészíthető a kontúr, a kiemelés és a highlight. Ajánlott fogyasztói ára: 9999 Ft.

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Ajakfény amely egyszerre táplálja és színezi az ajkakat. Párnás applikátora van, ami könnyű felvitelt biztosít. A színek építhetőek, így akár egy intenzívebb árnyalatot is elérhetünk velük. Hozzám két színben érkezett meg, az egyik a 035 - Baby Star Coral, a másik a 025 - Shine 'In Glam. Én tegnap avattam fel a korall árnyalatot, és már most biztos vagyok benne, hogy nagy kedvenc lesz nyáron mindkettő. Nagyon kényelmes, nem túl ragadós a formulája. Nem mászkál sehova, szájfény lévén egész tartós, a színe pedig gyönyörű. Mivel folyamatosan küzdök a száraz ajkaimmal, ez tökéletes lesz azokon a napokon is, amikor egy matt rúzs vállalhatatlanul nézne ki rajtam. 7 árnyalatban kapható, ajánlott fogyasztói ára: 3199 Ft.


A Glow Duo és a Lip Cushion júniustól elérhető, a többit pedig már megtaláljátok az üzletekben.

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *