VIDEÓ | Elfogytak - újravenném?

20:00


Blogposztnak készült, videó lett belőle. Tél óta gyűjtögetem a kiürült flakonokat a fürdőszobából, és most úgy éreztem, itt az ideje megszabadulni ettől a nagy adagtól. Mivel nagyon hosszú lett volna már ez a poszt, inkább videóban beszélek arról, melyik termék hogyan vált be, megkedveltem-e, teljesítette-e a hozzá fűzött reményeket, stb.

Lesz szó arc-, haj-, és testápolási termékekről is, na meg persze nem maradhatnak ki a sminkek sem, ezekből is jó néhányat elfogyasztottam az elmúlt hónapokban. Én nagyon szeretem ezeket a posztokat/videókat, mert ilyenkor már tényleg egy átfogó képet kaphatunk az adott termékről, és sok olyan van, amit ezek miatt a tartalmak miatt próbáltam ki korábban.

Bízom benne, hogy én is tudok nektek segíteni, és kipróbáltok egy-két dolgot, ami aztán nektek is beválik, vagy épp ellenkezőleg megkímélitek a pénztárcátokat egy olyan kiadástól, ami nem biztos, hogy szerencsés lett volna.

Jöjjön a videó:


Ha tetszett a videó, kérlek nyomjatok rá egy like-ot! ❤ Iratkozzatok fel a csatornámra (ITT) és ne felejtsétek el benyomni a kis csengettyűt se, hogy értesüljetek a legújabb tartalmakról!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *