Havi kedvencek | 2018 július

16:30


Hónapok óta nem volt kedvences bejegyzés, ennek részben az az oka, hogy elfelejtkeztem róla, ami pedig abból következik, hogy nem igazán voltak olyan hú de nagy kedvenceim, ugyanazokat használtam, amikről már korábban is írtam. Most viszont összegyűlt néhány újdonság, amikről szerettem volna beszélni nektek, mert az elmúlt 1-2 hónapban belopták magukat a szívembe.

Balea Cocos & Sheanuss Bodylotion


A Balea kókuszos-sheavajas testápolójára Krémmánián bukkantam, amikor a közkedvelt testápolókat nézegettem. A vélemények alapján próbáltam találni egy olyat, ami nyárra is ideális, megfelelően hidratál, nem hagy ragacsos nyomot, és akár nap közben is magamra kenhetem, mert pillanatok alatt beszívódik. Olcsóbb kategóriában szerettem volna testápolót venni, mivel egyrészt közel sem biztos, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményt, másrészt én viszonylag ritkán költök ilyesmire nagyobb összeget, ha igen, akkor is inkább egy testes, téli darabba fektetnék be.

Ez a testápoló nagy szerelem lett nálam, tényleg hozza, amit a kommentek alapján vártam tőle: nagyon gyorsan beszívódik, nagyon finom puha és hidratált lesz tőle a bőröm, de nem attól, hogy van rajta egy plusz réteg. Az illatáért teljesen odavagyok, igazi kókuszos, de nem tolakodó, kissé naptejes illat, ami ilyenkor nyáron szerintem kifejezetten kellemes, ráadásul meglepően sokáig érezhető is a bőrön - több bókot is kaptam már rá. A kiszerelés 400 ml-es, ami biztos, hogy egész nyárra, de szerintem még őszre is elég lesz, pedig szinte minden nap használom. Kb. 5-600 Ft-ba került, ha jól emlékszem, és ezért a nevetségesen olcsó árért egy szuper terméket kaptam, amit biztos, hogy újra fogok vásárolni máskor is.

Foreo UFO


A Foreo Ufo-val az előző unboxing videómban találkozhattatok, ott vettem először a kezembe. Bár nem sok reményt fűztem hozzá, nagyon megkedveltem ezt a kis kütyüt és a hozzá tartozó maszkokat, különösen a nappali változatot. 90 másodperc alatt gyönyörűen kivasalja az arcom, eltűnnek a fáradtság nyomai, üdévé varázsolja a bőröm, és sminkelni is remekül lehet rá. Most nem szeretnék bővebben írni róla, mert tervezek egy videót erről a témáról, ahol bővebben kifejtem majd a véleményem a szerkezetről, de a havi kedvences posztból semmiképp nem akartam kihagyni.

Maybelline Master Chrome Highlighter


Ezt még a tavaszi Glamour-napok alkalmával szereztem be, használgattam is és szerettem, de igazán csak most lett a szívem csücske. Mióta egy picit barnább a bőröm, sokkal szebben mutat rajtam, korábban szerintem nem tudott ilyen jól érvényesülni. Éppen ezért én úgy látom, hogy a hófehérkéknek nem biztos, hogy ez a legjobb választás highlighter tekintetében, viszont akiknek egy picit kreolosabb a bőre, rajtuk csodálatosan fog mutatni.

MAC Fix+ Goldlite


Bár már a matt verziót is sikerült beszereznem, és azt gondoltam, az lesz a kedvenc, egyelőre a gyöngyházfényű Goldlite vezet nálam. Ennek nagyon egyszerű az oka: nyáron egyébként is inkább a fényes finisht kedvelem a sminkekben, és nem harcolok mindenáron azért, hogy egy napon keresztül púderesen matt legyen a bőröm. A Goldlite-ot nem csak sminkfixálásra használom, hanem testpermetként is a karjaimra, illetve a dekoltázsomra: ebben a videóban láthatjátok is bevetés közben. A lebarnult bőrön csodálatosan mutat, nem tolakodó, de kellemes fénnyel vonja be a bőrt. Szerintem nagyon szexi, és ez egy olyan kis trükk lehet, ami nem tűnik fel senkinek, mégis sokkal egészségesebb bőrképet és kinézetet ad.

Yves Rocher Hydra Vegetal bőrradír


Erről már mindenhol áradoztam, ahol csak lehetett (posztban, és videóban), de mivel szinte nem telt el úgy nap az elmúlt hónapban, hogy ne használtam volna, így muszáj megemlítenem ebben a posztban. Nagyon kellemes kis bőrradír, nem bántja a bőrt, mégis úgy érzem, sokkal jobban megtisztítja, mintha csak egy habzó lemosót használnék (akár kefével). Biztos, hogy ő velem fog jönni a nyaralásra is a tonikjával együtt.

Ígérem megpróbálok picit tudatosabban készíteni a jövőben kedvences posztot, mert tudom, hogy szeretitek, és én is sok hasznos tippet kapok belőlük mások blogján, de sokszor tényleg ugyanazokhoz a jól bevált termékekhez nyúlok, amikről már sokszor írtam, így nem lenne benne semmi újdonság. 😊

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *