TESZT | Essence Into The Snow Glow trendkiadás

11:47



Még az ünnepek előtt érkezett meg hozzám az Essence Into The Snow Glow trendkiadásának néhány darabja, amiket már akkor frissen be is vetettem, viszont csak most jutottam el odáig, hogy részletesebb véleménnyel álljak elő velük kapcsolatban. Ennek az a nagyon egyszerű oka van, hogy karácsony óta mindössze pár alkalommal viseltem sminket, akkor is minimálisat, és többnyire a jegyzeteim felett gubbasztottam a vizsgaidőszakban.


Essence Into The Snow Glow Face & Eye paletta

Ha mégis sminkelnem kellett az elmúlt egy hónapban, csak és kizárólag az Essence Into The Snow Glow Face & Eye palettát használtam, ami szerintem lenyűgözőre sikeredett. A palettában 14 szemhéjpúder, 4 pirosító és 6 highlighter található, így kicsinek és kompaktnak semmiképp sem mondanám, egy viszonylag nagy termékről beszélünk. A teteje mágnessel záródik és két irányba, könyv-szerűen nyitható, így elég csak arról az oldalról felhajtani a tetőt, amelyiket épp használni szeretnénk. Amit hiányolok belőle, az a tükör, szerintem az egyik fedél kaphatott volna a belső oldalára egyet ezért a 3399 Ft-os árért.
Lentről fel: Bare, Nude, Dusty Rose, Velvet, Twilight, Fire, Bear
Méretéből adódóan utazáshoz nem feltétlenül tudom ajánlani (bár két felső közt remekül meglapul a bőröndben), otthoni sminkeléshez szerintem nagyon jól kihasználható. A szemhéjpúderek között főként fényes és csillámos árnyalatok kaptak helyet, de a három alapszín (nude satírozó szín, szürkésbarna, fekete) matt, így egy gyors hétköznapi smink is összedobható vele. Ezt aztán fokozhatjuk a gyönyörű metál finishű szemhéjpúderekkel, amik közt találhatunk szintén visszafogottabbakat, de néhány élénkebb színt is. Az én személyes kedvencem a Cloud nevű fényes mohazöld.
Lentről fel: Fair, Retro, Blossom, Pine Tree, Chocolte, Cloud, Night
A pigmentáltságot tekintve azért ne várjunk high-end minőséget, de én nem találok rajta fogást, hiába is keresek. Ecsettel is nagyon szépen eldolgozhatóak a színek, a matt árnyalatok is pigmentáltak, a fényesek pedig ujjal felütögetve hozzák a legszebb eredményt. A textúrájával sincs probléma, én nem tapasztaltam, hogy leperegne a szemem alá, vagy akár felvitel közben nagyon porolna.
Lentről fel: Pink Wink, Morning Sun, Rosy, Dawn
A highlighterek közül számomra a színesek nem túl kihasználhatóak, de még így is van 4 olyan árnyalat, amikhez szívesen nyúlok, és az eredmény is szuper. Építhetőek, szóval a hétköznapokon is megállják a helyüket, de egészen intenzívvé is felturbózhatóak. A pirosítók közt 3 matt és 1 fényes szín van, és ezek viszont annyira intenzívek, hogy könnyű velük túlzásba esni. Nem rajongok a fényes pirosítókért, a Morning Sun árnyalat valamiért még is belopta magát a szívembe.
Lentről fel: Ice, Ice Baby, Diamond, Freeze, Light Chaser, Fairy, Glistening

Essence Into The Snow Glow Pirosító & Highlighter ecset

A magas pigmentáltság miatt nekem nem vált be a paletta pirosítóihoz a kollekcióban található pirosító-highlighter ecset. Bár hihetetlenül jó minőségű és puha, egy picit tömzsi, így szerintem túl sok színt vesz fel, amit aztán nem olyan egyszerű egyenletesen eldolgozni vele. A highlighterhez viszont tökéletes választás lehet, és az ecsetkollekciónk ékévé válhat a különleges kristályos nyelével, főként mivel mindössze 1099 Ft az ajánlott fogyasztói ára.

Az Essence Into The Snow Glow trendkiadásra az Auchan üzletekben csaphattok le, és ha engem kérdeztek, mindenképp hozzatok magatokkal egy ilyen palettát!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *