Kívánságlista a Glamour-napokra | 2019 ősz

23:04


Aki követ egy ideje, tudhatja, hogy mindig izgatottan várom a Glamour-napokat. Ilyenkor szoktam beszerezni a már jól bevált termékeket kihasználva a szuper kedvezményeket, és beújítani néhány dolgot, amikre már fenem a fogam egy ideje. Idén sem lesz ez másképp, végre összeállt a haditerv, és a kép a fejemben, hogy miket kell, vagy miket szeretnék beszerezni.

Az olyan általános dolgokat, mint a tisztítószerek, szokásos tusfürdő, fogkrém, öblítő és társai most kimaradnak a posztból. Ellenben meglepő módon most ruhadarabok is szerepelni fognak benne, pedig basic darabokon kívül soha nem vásárolok ilyenkor ruhát - ezt a hagyományt töröm meg idén, ha minden jól megy.

Kozmetikumok

Arcápoló fronton két beszerezni valóm biztosan akad, mindkettőről írtam az előző kedvences posztomban. A Vichy Normaderm Phytosolution-re valószínűleg az Unipatika oldalán csapok le 25% kedvezménnyel, a Nivea Urban Skin Detox agyagos lemosóra pedig 25% kedvezmény lesz a dm kuponért cserében. Emellett az évek óta kedvelt téli L'Oréal Nutrigold nappali krémre is pályázom, amit éjszakai arckrémnek szoktam bevetni a mínuszok beálltával.

Sminkvásárlás szempontjából az őszi Glamour-napok nem fogják nagyon megkopasztani a tárcám. Kivéve, ha beadom a derekam a régóta vágyott Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation alapozóra, melyről már azóta álmodozom, hogy először felkerült az arcomra... Őszinte leszek, mindig sajnáltam rá 16 ezer forintot, és most sem 100%-os még az elhatározásom, de nagyon hajlok rá, hogy végre beruházzak rá, és a Double Wear mellett egy másik ikonikus és fantasztikus alapozót is magaménak tudhassak. Itt még nem tudom, hol venném meg, több üzletben is van rá 20%-os kupon elméletileg, de az alapár lenne a döntő tényező. Ha a jól bevált alapozóm mellett döntenék végül, akkor a megújult formulájú L'Oréal True Match fog hazajönni velem, amit egyébként is szeretnék kipróbálni, remélve, hogy az eddiginél is tökéletesebb formulát kapunk a pénzünkért - ráadásul féláron, ha a dm-ben szerezzük be. Bár dugig vagyok szempillaspirálokkal, a L'Oréal Bambi Eye nagyon izgatja a fantáziám, így van rá sansz, hogy adok neki egy esélyt.
Testápolás fronton is egyetlen beszereznivalóm van, ami a Barnängen All Over Rescue testvaja, ami az én imádott védőpajzsom a téli hideg ellen - ami már most lecsapott a bőrömre, így alig várom a hétvégét. Nálam jobban már csak a rémesen hámló lábszáraim kiáltanak érte. Mülleréknél 30% van rá, éééés - bár erre nem vennék mérget - talán összevonható a 20%-os végösszeg kuponnal, ami elég jó deal.

Ruhák

El is érkeztünk az őszi Glamour-napok sarkalatos pontjához. Megfogadtam ugyanis, hogy addig nem jövök haza a shopping-körútról, amíg nem találom meg álmaim piros, térdig érő szövetkabátját. A barátaimnak és kollegáimnak már agyukra mentem ezzel, de mióta a C&A-ban próbáltam egyet (lásd alább az illusztráción), nem tudom kiverni a fejemből ezt a jelenséget. Őszintén szólva ennek a kabátnak a minőségével nem voltam maximálisan megelégedve, ezért is hagytam akkor ott, bízva benne, hogy más boltban is szembejön velem egy szebben kivitelezett példány, hisz a piros örök divat, a térdig érő szövegkabátok pedig elárasztották idén a plázákat. Én kis naív, hittem, hogy eljő a nagy Ő, de azóta is várat magára, ugyanis ebben a kombinációban még SEHOL nem bukkantam rá a vágyott darabra. Itt jegyezném meg, hogy ha láttatok ilyet valahol, azt nem ér magatokban tartani, árasszatok el linkekkel és üzlet nevekkel a komment szekcióban!!!



A piros mellett nem tartom kizártnak, hogy egy fekete szövetkabátra is lecsapok, de ez nem annyira kardinális, ellenben egy meleg, pufi, kényelmes, mindezek mellett pedig szép télikabáttal. Őszintén szólva a legmelegebb, nagybetűs téli kabátomnak nincs különösebb baja, de rémesen unom, mert már 5-6 éve nyúzom. Itt semmi fixa ideám nincs, csak a fenti jelzők összességének tökéletes keresztmetszete, mi sem egyszerűbb. Van néhány márka, amit esélyesnek tartok, ilyen a H&M, F&F, és a Mohito.

A kabátok mellett már csak a csizmák beszerzése fontosabb küldetés idén, a tavalyi tél volt ugyanis az, amikor néhány nap különbséggel az összes lábbelim beadta a kulcsot. Így nem is nagyon lett eltéve őszi/téli darab a szekrény mélyére, tehát most nincs mit előhúzni. Ennek a vásárlásnak most úgy megyek neki, hogy nagyjából bármi jöhet, és szinte biztos vagyok benne, hogy a H&M lesz a befutó, mert online nagyon jó kis darabokat találtam, csizmát viszont nem veszek próba nélkül. Szeretnék lapos, kényelmes és bélelt verziót is, emellett pedig egy csinosabb, nőiesebb, de nem életveszélyes és anti-gerincsérv barát verziót is. Színben az unalmas fekete/barna felé húz a szívem, mégis csak ezek a legjobban hasznosítható darabok.

Ezek mellett egy-két apróságról is álmodozom, mint például egy pihe-puha meleg sálról, egy szuper basic farmerről, egy fekete kistáskáról, egy csinos kalapról, de ezek már csak a cseresznyék lennének a hab tetején.

Szuper Glamour-napokat és sikeres vadászatot kívánok nektek!

- Orsi

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Szia, aboutyou-n többet is találtam, illetve answear-en is van kettő, ami nem rossz. ;)

    VálaszTörlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *