Last minute karácsonyi ajándéktippek, amikkel nem lőhetsz mellé

08:00


A bejegyzés reklámot tartalmaz.

Tudom, hogy sokak számára a karácsonyi ajándék vadászat felér egy agybajjal, és vannak, akik az utolsó pillanatig halogatják a beszerzésüket, így gondoltam összeszedek néhány olyan ajándékötletet, amit még a hátralevő napokban is be tudtok szerezni, és biztos, hogy örömet okozhattok velük.

1. Élmény ajándék

Élményt ajándékozni talán a legjobb és legegyszerűbb - na meg a leggyorsabb, így karácsony előtt. Számtalan programhoz tudunk egyszerűen, online vásárolni belépőjegyet, vouchert, kupont, amit elég csak kinyomtatni, és akár egy szép borítékban, akár egy kedves kézzel készített ajándékkal együtt átadni. Természetesen ehhez azért nem árt ismerni egy picit a megajándékozni kívánt személyt, de ez alapján biztos, hogy mindenki könnyedén talál olyan élményt, amivel örömet okozhatunk. A lehetőségek tárháza végtelen, és csak a fantáziánk, valamint a pénztárcánk szabhat határt, de szuper ajándékok lehetnek például: színház/koncert jegy, múzeumi belépő, wellness utalvány, szabaduló szoba, vagy az egyik személyes kedvenc ötletem, a sétajegy, amivel felfedezhetjük a főváros legizgalmasabb helyszíneit egy egészen más nézőpontból.

Hosszúlépés. Járunk?


2. DIY ajándék

Itt is kimeríthetetlen a lehetőségek száma, viszont nem árt egy kis kézügyesség is. Bár sok kézzel készített ajándék akár időigényes is lehet, biztosan találunk olyat, az interneten böngészve, amit pikk-pakk elkészíthetünk még az ünnepek előtt. Ha nem szeretnénk nagyon bevásárolni különböző művészellátókban, és egy teljesen új hobbiba fogni, akkor is marad jó néhány opció. Ilyen gyorsan elkészíthető ajándékok lehetnek például a különböző gasztro meglepetések: lekvárok, chutney-k, trüffelgolyók, aprósütemények, vagy épp a családom egyik kedvence, amit akár fél óra alatt összedobhattok, és tutira mindenkit lenyűgöztök vele, a házi Bailey's, aminek a receptjét ide kattintva találjátok.

3. Háztartási gépek

Szerintem nincs olyan háztartás, ahol ne férne el plusz egy háztartási kütyü, ami ráadásul nagyon is hasznos. Kávémániásoknak egy új kávéfőző, hobbi cukrászoknak egy sokoldalú konyhai robotgép, kutyás-macskás szeretteinknek egy szuper porszívó könnyítheti meg az életét. Az olyanoknak pedig, akik szívből gyűlölnek vasalni - ahogyan én is - egy kézi gőzölő lehet az adu ász karácsonyi ajándék! Engem idén a Russell Hobbs lepett meg vele, és ezzel egészen új dimenziókat nyitottak meg előttem. Nem kevés olyan ruhadarabom árválkodik már évek óta (!) a szekrényben, amit egyszerűen nem voltam hajlandó hordani, mert a gyűrődő anyaguk miatt vasalni kellett volna őket, amit én már évek óta nem teszek meg a ruháimmal. Most viszont hirtelen olyan, mintha egy új ruhatárat kaptam volna, mivel a kézi gőzölővel néhány pillanat alatt mindent csodálatosan ki tudok vasalni anélkül, hogy elő kelljen pakolnom a vasalódeszkát, vasalót, ami elfoglalja a fél szobát. Plusz egy tipp, hogy ha 2020. január 12-ig vásároltok Russell Hobbs vasaló termékeket, akkor egy gyors regisztrációval esélyetek lehet megnyerni egy 200.000 Ft értékű Merő Péter által tervezett ruhát, amiket nem rég a Fashion Weeken volt alkalmam megcsodálni, és higgyétek el, ti is meg akarjátok nyerni őket!


4. Ajándékcsomagok, ajándékutalványok

Sokan lebecsülik és fantáziátlannak tartják, mégis talán a leghasznosabb ajándékok lehetnek a szupermarketek és drogériák polcain tornyosuló ajándékcsomagok, valamint a különféle ajándékutalványok. Nincs bennük különösebb rizikó, viszonylag kicsi az esélye, hogy nagy baklövést kövessünk el, legyen szó akár kozmetikai neszesszerről, élelmiszerekkel megpakolt bőségkosárról, vagy egy díszdobozos italról, ezeknek mindenki jó hasznát fogja venni. Nem beszélve az ajándékutalványokról, melyeket az ünnepek után arra válthatnak be szeretteink, amikre igazán szükségük van. Egy ruházati üzletben beváltható ajándékkártya mindig jó szolgálatot tehet, mint ahogy nincs az a mennyiségű IKEA utalvány, amit ne lehetne pillanatok alatt levásárolni.

A legfontosabb tanácsom az ünnepekre mégis az, hogy ne stresszeljétek túl, legyetek együtt, töltsétek szeretetben, békében, egyetek finomakat, és élvezzétek ki ezt a néhány napot, hangolódjatok az új évre, az új lehetőségekre.

Csodás ünnepet!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *