TESZT | Magister Products Saganoi Bambuszerdő Créme Frappé

14:30


Szuper dolog történt velem a múlt héten! Még április végén játszottam a Magister Products Instagram oldalán meghirdetett nyereményjátékon, de már meg is feledkeztem róla, mikor egyszer csak betageltek a kép alatt, hogy nyertem egy Saganoi Bambuszerdő Créme Frappét.

Úgy örültem, mint majom a farkának, ugyanis egyáltalán nem vagyok szerencsés ilyen téren, sosem nyerek semmit, pedig sok szembejövő nyereményjátékon részt veszek, reménykedve benne, hogy a nagy számok törvénye alapján egyszer nekem is bejöhet valami. Na most bejött! 😀

Magister Products Saganoi Bambuszerdő Créme Frappé

A termék múlt pénteken érkezett meg hozzám és azóta tesztelgetem. Mielőtt használni kezdtem, alaposan átböngésztem a leírását, mert nagyon kíváncsi voltam, mit ígér a créme frappé. A weboldalon ezt a leírást találtam a krémről:

"A créme frappé jéghideg frissülést nyújtó azonnal beszívódó könnyű arckrém kreáció, mely csökkentett növényi olaj tartalommal bír. Mattítja, ásványosítja a zsíros, vagy a kevert, kombinált bőrt, mind tinédzserek, férfiak, vagy hölgyek számára. Ideális nappali használatra önállóan, vagy sminkalapként.

Összetevők: tisztított víz, aloe vera gél, olliva emulgens, sheavaj (bio), uborka kivonat, frakcionált kókuszolaj, cink-szulfát, cetil-alkohol, uborka kivonat (bio), bambuszpor, rizspor, teafa illóolaj (bio), parfüm (természetes), növényi tartósítószerek, limonene*, linalool*."


Első benyomás

A krém egy nagyon cuki műanyag tégelyben érkezett, a csomagolás szerintem minőségi termék érzetét kelti, nekem nagyon tetszik. Felbontás után már a tégelyben is látszott, hogy egy nagyon könnyű, géles-habos krémről van szó, még levegőbuborékok is vannak benne. Az illata szerintem kritikán aluli, de ez nyilván ez teljesen szubjektív, biztos vagyok benne, hogy van, aki rajong érte. Én tipikus gyógyszertári krém szagot véltem felfedezni benne, keverve egy kis teafaolajjal. Szerintem büdi. 😕

Mivel épp sminkelés előtt álltam, mikor kézhez kaptam, egyből ki is próbáltam, hogy leteszteljem, mennyire válik be sminkalapként. Amikor felkentem, tényleg nagyon frissítő érzés volt. Szinte azonnal beszívódott és finom, puha lett tőle a bőröm. Ami nagyon tetszett, hogy tényleg mattít! Úgy néztem ki, mintha le lennék már púderezve, vagy mondjuk felkenném a szilikonnal tömött primert a fejemre, ami nálam szintén instant mattítást végez. Az illata hamar elillant (vagy hamar megszokta az orrom), szóval ez egy jó pont. 

Ott a sok bubi 😊

Egy hét használat után

Én elégedett vagyok ezzel a termékkel. Könnyű eloszlatni, egész kevés kell belőle az állaga miatt, nagyon hamar beszívódik, egyből lemattítja a bőrt és ez a mattítás hosszantartó. Nagyon szépen lehet rá sminkelni, és lassabban fényesedik át az alapozó. Melegben hajlamos izzadni a homlokom, valamint az állam, és nálam a 20-25 fok már melegnek számít, főleg, ha a napon tartózkodom. Ezt az izzadást most nem tapasztaltam, pedig az elmúlt napokban nem egyszer volt nagyon melegem az utcán. 

Ajánlom? 

Igen, nagyon! Mivel most jön a nyár, és ilyenkor szerintem mindenki keresi a tökéletes krémet a meleg hónapokra, úgy gondolom, ez jó választás lehet. Nem tudom, hogy egy nagyon száraz bőrrel mit csinálna, de a normál és kombinált bőrtípusokra jó szívvel tudom ajánlani, mert szerintem ez lehet a megmentőjük a zsírosság és az izzadás ellen

Mivel nem igazán vagyok natúr/bio/organikus/hipoallergén/stb. fan, és őszintén szólva nem fektetek túl nagy hangsúlyt a tudatos arcápolásra, így magamtól valószínűleg sosem próbáltam volna ki a krémet, de most nagyon kíváncsi lettem a Magister Products többi termékére is

Ti próbáltátok már ezt a márkát? Van olyan termék, ami bevált nektek?

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Az éjszakai hidratáló krémüket nagyon szeretem. Erre is kiváncsi voltam mert nagyon ígéretesnek tűnt a mattíttó, hab könnyű állagával ha elfogy a hidratálóm (amit alig várok) nagyoon erősen kell majd gondolkodnom a tesztednek köszönhetően. :D Köszi, hogy írtál róla! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy picit updatelnem kell, ezt a posztba is beírom majd: nagyon meleg napokon egy picit gyöngyözik alatta az arcom közvetlenül a felkenés után, ami elég fura, mintha küzdene a mattítás ellen. Ennek ellenére viszont még mindig szeretem! Ez a gyöngyözés pár percig tart, utána visszaáll minden a régi kerékvágásba. Szerintem ez bőrfüggő is, az enyém amúgy is nagyon izzadós a melegben sajnos.

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *