Haul | Vichy Próbacsomag 1990 Ft-ért

12:21


Pár napja óriási vadászatban voltam, konkrétan 13 patikát jártam végig, hogy ki tudjak váltani egy receptet, ami égetően sürgős volt, és országos készlethiány van a gyógyszeremből. Így keveredtem be egy Benuba, ahol a pénztárnál ácsorogva (tök jó helyre teszik ki amúgy, pacsi!) megláttam a Vichy próbacsomagjait. Hosszas (nem 😀) vacillálás után úgy döntött a Liftactiv csomag, hogy haza akar jönni velem. Most mondtam volna nemet? Na ugye...

Őszinte leszek, soha nem használtam még Vichy arcápolási terméket. Egyetlen alapozóm volt tőlük még kamasz koromban, amit nagyon imádtam, de ennyi. Szóval úgy gondoltam, hogy 2000 Ft-ért megér egy próbát ez a csomag. Egyébként 4 csomag közül lehet választani:

  • Idéalia - a bőr természetes ragyogásáért
  • Slow Age - a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen
  • Liftactiv - ráncok és feszességvesztés ellen 
  • Neovadiol - tömörségét vesztett arcbőrre változókorban
Az Idéalia egyből kiesett, ragyog az én bőröm eléggé enélkül is. A Slow Age nagyon tetszett, viszont normál-száraz bőrre ajánlják, így az én kombinált, vízhiányos, ámbátor zsíros bőröm nem szerette volna valószínűleg. A változókorba még csak pár év múlva lépek (bár a hőhullámaim miatt mindig azt mondom, hogy klimaxolok, kb. 10 éves korom óta), így maradt a Liftactiv ami normál és kombinált bőrre ajánlott.

A Vichy Liftactiv próbacsomag tartalma

Elöljáróban annyit, hogy mindegyik csomag tartalma azonos az arckrémet kivéve, így az alább leírtak a többire is vonatkoznak. 

Vichy termálvíz spray (50 ml)

Nekem már önmagában ezért a termékért is megérte ez a csomag. Imádom ezeket a termékeket. Hosszú évek óta La Roche-Posay-t használok, de ebből egy ilyen PB-gáz palack méretűm van itthon, szóval nem szoktam bedobálni a táskámba. Ezt viszont be fogom!

Vichy Pureté Thermale 3in1 micellás arctisztító (30 ml)

Gondolom nem sok magyarázatot igényel, hogy miért örülök neki. Az érzékeny bőr megtisztításához ajánlják, és micellás víz lévén elvileg a sminket is remekül le kell szednie. Utazáshoz tökéletes a hatalmas micellás flakonok helyett.

Vichy Ideal Body Aqua Sorbet (30 ml)

10 féle olajat, LHA-t, hialuronsavat és antioxidánsokat és Vichy termálvizet tartalmazó testápoló, ami hidratálja, feszesebbé és simábbá varázsolja a bőrt. Ezt mondják róla Vichy-ék. Arcra nem ajánlott használni. Az illata nagyon finom, örömmel fogom kenegetni.

Liftactiv Supreme ránctalanító és feszességet adó arckrém normál, kombinált bőrre (15 ml)

Optikai kisimító hatással veszi fel a harcot a ráncok ellen, emellett pedig feszesebbé varázsolja az arcbőrt és csökkenti a ráncok kialakulását. Ez elég jól hangzik, nagy reményeket fűzök hozzá, különösen az optikai hatáshoz. Nem azt mondom, hogy durva ráncaim vannak, de sajnos a homlokráncaim vetekszenek néhány 40+-os homlokkal, és a mosolyvonalamnál, szemem alatt is kezdenek kialakulni a mimikai ráncok. 

Vichy Idéal Soleil napvédő tej arcra és testre - SPF30 (7 ml)

Ez egy kiegészítő termék, kis tasakban érkezett, max. egy használatra elegendő. Nem vagyok egy nagy naptej szakértő, így nem tudom, hogy össze tudom-e majd hasonlítani a hatását bármilyen más naptejjel.

Vichy Dercos nyugató hatású sampon érzékeny fejbőrre normál vagy zsíros hajra (7ml)

Szintén kiegészítőként van a csomagban, termékminta, szerintem a samponokból ez egy használatra sem elég (és nem azért, mert sok hajam van). Minden esetre kíváncsi leszek, hiszen az én fejbőröm kimaxolja az érzékeny kategóriát.

Neszeszer

Igen, én magának a neszeszernek is nagyon örülök. Ezekből sosem elég, és szerintem tök jól néz ki, hogy ilyen átlátszó. Egyelőre ezeket a minta termékeket fogom benne tartani, holnap úgyis elutazom, szóval jönnek velem tesztelésre.

1000 Ft-os Vichy kupon

2017. szeptember 30-ig váltható be a Vichy partnerpatikákban. Egy alkalommal egy kupont használhatunk fel, de egyszerre több terméket is megvásárolhatunk. Nem vonatkozik a 40 ml-es kézkrémre és a 150 ml-es termálvízre, és ahogy az lenni szokott, nem vonható össze más kedvezménnyel.

Összességében szerintem ez egy nagyon patent kis csomag, remélem minden termék be fog válni belőle. Később szerintem jövök egy update-tel, hogy mivel mennyire vagyok elégedett.

Ti vásároltatok már ilyen próbacsomagot? Mi a kedvenc Vichy terméketek?

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Ehhez most nagyon meghoztad a kedvemet! :) Mindenképpen be kell szereznem egyet! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szuper, főleg utazáshoz, vagy ha az ember szeretne kipróbálni pár terméket a Vichy-től. Én most utazás alatt használtam őket, eddig beváltak. :)

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *