Mi van a strandtáskámban?

20:53


Nem vagyok egy nagy strandolós, csak a nyaraláskor szoktam elmenni. Tavaly a Balatonon töltöttem a nyarat, de egyetlen egyszer voltam konkrétan strandolni. Valahogy eszembe sem jut, nem tartozik hozzá nálam a nyárhoz, csak a nyaraláshoz.

Éppen ezért strandtáskám sincs, szóval a cím átverés, bocsi. Mivel általában szüleimmel megyek strandra, így egy nagyobb táskába szoktuk összepakolni mindannyiunk cuccát. Most azonban megmutatom, miket viszek én magammal.

Napozó termékek

Naptej

Szerencsére nem vagyok nagyon fehér bőrű, és nem pirulok meg könnyen, de azért egy egész napos napfürdőzés végére hajlamos megkapni a nap. Éppen ezért mindig viszek magammal naptejet a strandra, de csak a nap elején szoktam használni, nem kenem be magam újra és újra (csak nagyon ritkán, ha azt érzem, hogy éget a nap). Hosszú évek óta a DM saját márkás SunDance fényvédőit használom. Ezen a fotón nincs rajta, de a karotinos a kedvencem, ebből 15 faktorost használok. Ugyanilyen spray kiszerelésű, csak barna flakonban van és naptej színű - vagyis fehér, csak hülyén fogalmaztam... 😅 A képen látható spray egy teljesen áttetsző, könnyed állagú fényvédő, nagyon szeretem, nem hagy ragacsos érzetet, szóval akik utálják a ragacsos naptejeket, ez kitűnő választás lehet. Az arcomra a 30 faktoros mattító krémet használom. Nem mondanám tökéletesen mattnak, de tény, hogy nem csillog úgy, mint egy hagyományos naptej. Mivel én smink alá soha nem használok fényvédőt (tudom, ássam el magam, szégyen és gyalázat... 😱🙄), így erről nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire lehetne rá sminkelni. De szerintem erre nem a legjobb választás. Strandra viszont jó. Egyszer sem pirult meg az arcom, csak akkor, mikor elfelejtettem bekenni. 😀 Az 50 faktorost nem használtam, nem éreztem szükségét, ezt Apukám miatt szoktuk vinni, mivel kopasz, így a fejére ezt használja.


Barnító termékek

A Biobazától kaptam pár terméket még nyár elején és már alig vártam, hogy kipróbálhassam őket a nyaraláson. A Biobaza Royal Sun egy bronzosító jam. Az illata nagyon finom, olyan igazi bronzosítós, kicsit csokis, kicsit fűszeres illat. Az állaga nagyon fura, egészen sűrű, mint egy testvaj, a színe pedig sötétbarna. Éppen ezért már felkenéskor ad a bőrnek egy kis színt. Instant barnulás érhető el vele, éppen ezért szépen meg is fog mindent, amihez hozzáér: fürdőruhát, törölközőt. Elég ragaszkodó, csak alapos tusfürdős zuhannyal jön le, és ragacsos is, szóval erre számítsatok, ha kipróbálnátok. Ettől függetlenül én ajánlom, már csak azért a brutálszexi csillogó bronzos bőrért is megéri, amit a felkenés után kapunk (lásd az alábbi fotón). És úgy vettem észre, a nap is jobban fogott, mikor bekentem vele magam.

O r s i - Lifestyle Blogger (@fromorsiwithlove) által megosztott bejegyzés,

A Biobaza száraz napozóolaj nem olyan száraz, mint a neve ígéri. Ez egy igazi napolaj, Anyukám szerint olyan, mint a retro bronzolaj, a színe is és az állaga is arra hajaz. Egy intenzív narancssárga olajról van szó, ami bár felkenéskor nem színezi el a bőrt, szintén hajlamos megfogni a bikinit és a törcsiket. Én a nyaralás alatt szívesebben nyúltam a Royal Sunhoz, mint ehhez, de ezzel is kenegettem azért magam. Ahogy a Royal Sun, a száraz napozóolaj is csak a barnulást segítik, egyik sem tartalmaz fényvédőt, így ezek előtt mindenképp érdemes naptejet is használni, ha nem szeretnénk leégni.

A Biobaza Bee Balm egy fényvédős ajakápoló. Nagyon kellemes állaga van, krémes, enyhe fényt ad az ajkaknak, és remekül hidratál. Egyetlen egy problémám akadt vele: az árnyékban lévő strandtáskában is megolvadt, mivel kánikula tombolt. Szóval elég amorf alakja van azóta és az ujjammal tudom csak kenegetni.

A nyaralás végére (összesen 5 alkalommal strandoltunk) egész jó színem lett magamhoz képest, amihez szerintem nagyban hozzájárultak a Biobaza termékek is. A nyár végéig remélem lesz még alkalmam süttetni magam, mert kenekedni akarok! 😀

Olvasnivalók

Soha nem olvasok bulvárt, kivéve a nyaralást. Ilyenkor mindig bevásárolunk Anyukámmal az aktuális lapokból, de persze a női magazinokat is előszeretettel olvasgatjuk napozás közben. Most a Glamour nyári számára esett a választásunk. Emellé pedig elengedhetetlenek a rejtvényújságok is. Imádok az árnyékban fekve rejtvényt fejteni! 🙈😀


Már egy ideje nálam van Tomor Anita új regénye, a Helló újra, kedves exem!, amit dedikálva, egyenesen Anitától kaptam meg. Mivel a vizsgaidőszak közepén érkezett meg, akkor nem volt időm egyből elolvasni, de úgy gondoltam, a nyaralás tökéletes alkalom lesz erre. Ki is végeztem pár nap alatt. Pörgős sztori, kicsit ismerős fordulatokkal, amik a Szürke ötven árnyalatát juttatták eszembe. Könnyed nyári olvasmánynak szerintem jó választás, ha nem tudjátok, mit vigyetek magatokkal a nyaralásra.


Strandruha

Ez az új hóbortom. Hosszú évekig megvoltam strandruci nélkül. Vagy simán bikiniben, vagy egy törölközővel magam körül járkáltam a strandon. Idén azonban annyi csinos kis ruhát láttam a strandoló lányokon, hogy "megkívántam" tőlük. A kedvenc strandunk bazársorán találtam is néhány kedvemre valót. A legjobban ez a fehér csipke tetszett meg. A fekete is nagyon tetszett belőle, és biztos, hogy nem olyan kényes, mint a hófehér, de nálam a fehér a nyár színe, így erre esett a választásom. Csinos, válillantós fazon, denevér ujjal. Ápol és eltakar, mégis sejtelmesen elővillan alóla a fürdőruha is. Szerelem volt első látásra, és a strandon is sokan megnéztek benne (főleg nők!), szóval biztos vagyok benne, hogy jó választás volt! 😉👌


Remélem kellemesen telik a nyaratok! Nálatok mi az, ami nélkül nem indultok el a strandra? ☺

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik a bikinid! Annyira jó a színe, úgy mint neked is, nagyon szép barna vagy! :)
    Tetszett a cikk, várom a további posztokat! :) Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Én is imádom ezt a fürdőruhát, főleg azért, mert amúgy jó néhány árnyalattal barnábbnak tűnik benne az ember. :) Puszi!

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *