AliExpress állatos fátyolmaszk haul

15:24


Ez most egy nagyon gyors kis poszt lesz, csak szerettem volna nektek megmutatni, hogy mik érkeztek pár napja AliExpressről. Nem rég bukkantam rá ezekre az állatmintás sheet maszkokra, és muszáj voltam mindet beszerezni, annyira cukik.

Fillérekbe kerültek, így nem várok tőlük túl sokat, de egyet már kipróbáltam, és meglepően jónak bizonyult. Nagyon jól át volt itatva, szinte csöpögött, mikor kivettem a csomagolásból. A mérete elég nagy (bár én minden fátyolmaszkkal így vagyok, szóval lehet, hogy az én fejem túl kicsi 😅), vigyázni kell, ha nem akarjuk összekenni vele a hajunkat. Én pont hajmosás után tettem fel, szóval próbáltam ügyelni rá, hogy ne érjen a frissen mosott hajamhoz. Éppen ezért 1-2 centivel minden nyílás lejjebb került a kelleténél, és mindig a számra lógott a bajusz rész. Az illata finom - bizalomgerjesztő -, de nem irritálta a bőröm a benne lévő parfüm.

Kb. fél óráig volt az arcomon, és ennyi idő alatt sem száradt ki teljesen. A maradékot belemasszíroztam a bőrömbe, és isteni finom puha lett tőle. A maszk után már arckrémet sem kentem fel, és pár óra múlva rásminkeltem, de ezt is jól viselte. Szépen terült az alapozó, pedig primer sem volt alatta, és nem fénylett át több óra után sem, ami nálam elég jellemző, ha maszkok után sminkelek.

Konklúzió: ha azt nézzük, a Balea maszkok is nagyon olcsók, és ezek ráadásul cukik is (bár a Balea is készül állatkás fátyolmaszkokkal, de egyelőre nem találkoztam velük itthon). Mivel elmondhatom, hogy nem száradt le tőle az arcom, és pattanásom se lett (így egy nap alatt legalábbis), szerintem nem kell félni ezektől a maszkoktól.


Belinkelem nektek az eladót, akitől én rendeltem (ITT), tőle bő 3 hét alatt érkezett meg. Sajnos a közelgő ünnepek miatt számítani kell rá, hogy egy kicsit megnövekedik a szállítási idő, de ha most megrendelitek, a csajos karácsonyi ajándékok mellé még talán oda tudjátok csomagolni ezeket a kis cukiságokat, aztán lehet szelfizni a fa alatt a barátnőkkel a pandás maszkokban. 😀

Ti próbáltatok már ilyen AliExpress/eBay beauty termékeket, vagy tartotok tőlük? 🙈

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *