Coco Day Spa | Relaxáló hátmasszázson jártam

23:42


A Coco Day Spa-val a dm blogger napon ismerkedtem meg, mivel a Coconut Oil Cosmetics által berendezett hangulatos kis helyiségben egy néhány perces frissítő hátmasszázsra is beülhettünk, ahol Asanka, a masszőr dolgozta meg az izmainkat a hosszú nap végén. Bevallom, engem már akkor lenyűgözött, hogy csak úgy, ruhán keresztül is rengeteget tudott lazítani rajtam, pedig épp rosszabb napja volt az egyébként sem túl jó állapotban lévő hátamnak.

Ezután lehetőségem adódott ellátogatni a Coco Day Spa-ba is egy hatvan perces hátmasszázsra, ami után teljesen újjászülettem! Sajnos a gerincsérv, az ülőmunka, a rossz testtartás és a mozgás hiánya mind-mind hozzájárulnak nálam ahhoz, hogy az életemben szinte folyamatosan jelen legyen a hátfájás. Éppen ezért időnként ellátogatok egy jó kis masszázsra, bár sokkal gyakrabban meg kéne ezt tennem, igazság szerint.

Coco Day Spa - egy eldugott gyöngyszem a budai vár lábánál

Egy hosszú nap lezárásaként érkeztem meg este a budai, kellemes hangulatú Coco Day Spa-ba, ahol teával és süteménnyel fogadtak - imádom az ilyen apró gesztusokat, amiktől az ember úgy érzi magát, mint egy királylány.

Miután körbevezettek, hogy megismerkedjek egy picit a hellyel, megkaptam a kis ruhámat, amibe átöltöztem a mosdóban. Itt található egyébként az infraszauna is, amit a teljes testkezelés során használnak: ezzel kezdődik a kezelés, hogy a pórusokat megnyitva elősegítsék a test méregtelenítési folyamatait.


Öltözés után az előmelegített masszázságyikó, gyertyafény, halk relaxációs zene várt, na meg persze Asanka. 😀 A Coco Day Spa-ban a masszázsokhoz 100% organikus olajkeveréket használnak, amely a bőrtípusunknak megfelelő. A masszázs első néhány perce számomra mindig szenvedés, mert általában nagyon be van állva a hátam, csikis is vagyok így meg kell szoknom a finomabb és az erősebb mozdulatokat is, hogy ne rángatózzak.

Ezután viszont elkezdődött számomra az egy órás teljes ellazulás. Asankának kifejezetten erős kezei vannak, amit én nagyon szeretek, ha masszázsról van szó. Nálam nem sokat érnek a gyengéd kis simogató mozdulatok, mert a lapockám környéke golflabda nagyságú csomókkal van tele folyamatosan, amiket elég alaposan meg kell gyúrni. Itt ebből nem is volt hiány, néha még fel is szisszentem, de mivel kissé mazoista típus vagyok, én ezt kifejezetten élvezem, és még emellett is teljesen ki tudok kapcsolni.

A kezelés végére már-már el is bóbiskoltam, és nem is akartam, hogy véget érjen, annyira jól esett! A hatvan perc elteltével sokkal könnyebbé váltak az izmaim. Én egy jó masszázs után mindig azt érzem, mintha levettek volna néhány téglát a vállaimról, amiket már régóta cipelek. Ha ez az érzés nincs meg, akkor valami nem stimmelt. Most megvolt, szóval maximálisan elégedetten keltem fel az ágyról.


Coco Day Spa - pár óra kényeztetés testnek és léleknek

A Coco Day Spa-ban egyébként a hátmasszázs és a teljes test kezelés mellett kérhettek még fejbőr és hajkezelést, méregtelenítő arcmasszázst, talpmasszázst is. Ha kíváncsiak vagytok ezekre bővebben is, akkor IDE kattintva minden információt megtalálhattok.

Én jó szívvel ajánlom a helyet, és biztos, hogy nem most jártam itt én sem utoljára! Alig várom, hogy visszalátogassak egy kis kényeztetésre!

- Orsi


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én is gondolkozom már egy ideje ezen a helyen, szeretnék majd egyszer elmenni vagy arc vagy hátmasszázsra. Szintén lapocka tájékon szokott leginkább fájni a hátam, és az erős fogásokat kedvelem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hátmasszázst érdemes kipróbálni, nekem fellélegeztek az izmaim tőle. :)

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *