VIDEÓ | Füstös hétköznapi smink gyorsan, egyszerűen

20:00


Volt néhány ArtDeco termék, ami csak arra várt, hogy kipróbáljam őket, én pedig arra gondoltam, videóra veszem az első benyomásaimat, illetve az egész sminkelést. Mivel reggeli készülődés közben készült, így magyarázni nem volt időm közben, és utólag narráltam a történteket. Remélem ez nem vesz el a minőségből.

A smink elkészítése a gyakorlottabbaknak kb. 10 percet, a kezdőknek pedig 15 percet vesz igénybe, és egy kis tuninggal akár alkalmi smink is varázsolható belőle. Hogy hogyan? Pl. egy intenzívebb tussal, vagy vörös ajkakkal. Sokaknak talán már maga ez a füstös szemsmink is beillik alkalminak, és túl soknak találják hétköznapokra. Mivel én nagyon szeretem az erősebb sminkeket, és a zöld szememet kifejezetten élénkítik a hasonló sötétebb barnás árnyalatok, gyakran készítek magamnak ilyet.

Na de nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön a smink! A videó alatti leírásban természetesen minden termékinfót megtaláltok majd. Ha tetszik nektek a smink, boldoggá tennétek, ha rányomnátok a feliratkozás gombra, majd a kis csengettyűre, hogy semmiképp ne maradjatok le a következő videóról!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *