VIDEÓ | Glamour-napi kívánságlista - 2018 ősz

21:42


A YouTube csatornámra felkerült egy videó, amiben megmutatok pár szépségápolási újdonságot, hátha sikerül ihletet merítenetek így a Glamour-napok kezdetén. Ha az oldal aljára görgettek, meg is tudjátok nézni a videót! A posztban pedig szeretném nektek összegyűjteni azokat a termékeket, amik rajta vannak a kívánságlistámon, és nagy valószínűséggel haza fognak jönni velem a kuponnapokon.

Estée Lauder Double Wear alapozó

Úgy tűnik, végre rászántam magam, hogy beszerezzem a világ talán leghíresebb és legtöbbet ajánlott alapozóját. Néhány nappal ezelőtt el is látogattam a Westendben található márkaboltba egy színfelmérésre. Nem is én lennék, ha épp működött volna a kis ketyeréjük, amivel műszeresen állapítják meg a bőrünkhöz illő árnyalatot. Mivel ez most nem volt lehetséges, az eladó lány ránézésre választott nekem színt, de pont ugyanazt, amit a Findation is javasolt a most használt alapozóimhoz hasonlítva. Kaptam egy jó nagy adag mintát, így tesztelgethettem, és úgy tűnik, tényleg ez lesz az én árnyalatom. A kuponnal nagyjából 9500 Ft-ért fogom tudni beszerezni, ami bár rengeteg, mégis barátságosabb, mint az eredeti ára.

Pupa Made to Last

Mivel a Double Weart inkább alkalmakra, illetve a bőröm rosszabb napjaira szánom, szeretnék egy hétköznapi alapozót is. Bár a L'Oreal True Match a kedvenc téli alapozóm, szeretnék valami újat is kipróbálni. A Pupa Made to Last alapozóját a Double Wear olcsóbb alternatívájaként is emlegetik, közepes-erős fedése van és mattra szárad. A Pupa-ba 30-50% kedvezmény lesz, egylőre nem tudni, az alapozó melyik kategóriába fog beleesni, de mindenképp jobban fogok járni, mint a teljes árral.

Bourjois Healthy Mix púder

A Max Factor Creme Puff púderem mellé is szeretnék beújítani egy másik púdert, és a Healthy Mix az, amivel szemezek egy ideje. Főként az lendített felé, hogy láttam egy ismerősömön, és gyönyörűséges volt. A DM-ben, Rossmannban és a Müllerben is 50% kedvezmény van rá.

Barnängen All Over Rescue testbalzsam

Tavaly egy termékmintát próbáltam és már az első használatnál elvarázsolt. Akkor szerettem is volna megvenni, de annyi testápolóm volt felhalmozva, hogy feleslegesnek láttam tovább bővíteni a készletem. Most viszont már nem tudok neki ellenállni (és egy csomó lejárt testápolót kiszelektáltam), így itt az ideje beruházni rá. 25%-os kupon van rá, amivel már szimpatikusabb az ára is.

Garnier Fructis Banana Hair Food 3in1 Hajmaszk

A Garnier hajmaszkokat a megjelenésükkor szaglásztam végig, és a banánosba teljesen beleszerettem. Mivel ez az egyik kedvenc gyümölcsöm, mindent imádok, ami banán illatú (kivéve az undorító mű banán szagú termékeket). Ez olyan, mintha egy banánturmixot öntöttek volna a tégelybe, csak sokkal sűrűbb. Télre ráfér egy kis extra kényeztetés a hajamra, így arra gondoltam, meglepem őt ezzel a hajmaszkkal, amire most 30%-os kedvezmény van a Rossmannban. UPDATE: megkaptam a dm Beauty Workshop-on, így ez a kívánság kipipálva a listán.

Neutrogena Hydro Boost krém-gél

A dm workshopon a Neutrogena is jelen volt, tőlük egy Hydro Boost Cleansert és egy Water Gelt kaptunk. Még nem volt alkalmam kipróbálni őket, de a krémeket a kezemen tesztelgettem, és elhatároztam, hogy a Water Gel mellé a Creme Gelt is be fogom szerezni - valószínűleg a Müller 20%-os kuponjával. Vízhiányos bőrre ajánlják, és hyaluron savat is tartalmaz, így extrán hidratálja és teltebbé varázsolja a bőrt. Az én hámló, vízhiányos arcomra ennek csodaszerként kellene hatnia, így nagy reményeket fűzök a termékcsaládhoz.

Remington hajszárító

Itt még nincs pontos elhatározás, sőt még egyáltalán nem biztos, hogy venni is fogok, de nagyon szeretnék. Több műszaki üzletbe is van kupon, így az Euronicsba, Media Marktba, de pl. az Auchan és a Tesco is kínál kedvezményt a szépségápolási műszaki cikkekre. Mivel nálam ez nem egy mindennapos használatban lévő eszköz (télen max. heti 1x 5 percre veszem elő), így nem szeretnék tízezreket költeni rá, de nem is szeretnék egy übergagyit. A Remington eddig minden téren bevált, így a márka biztos, csak a típusok közt vacillálok. 

H&M táska

A táskáim nagyon leharcolt állapotban vannak, így ha találnék egy szépet, aminek a mérete is megfelel, akkor valószínűleg lecsapnék rá a 20%-os kuponnal. Ha ez nem jön össze, a kupont akkor is el fogom használni. Ilyenkor mindig veszek néhány basic darabot, alsóneműt, zoknit, vagy trikókat, farmert.

JYSK pléd

A JYSK-ben díszpárnákra, szőnyegekre, asztalterítőkre és plédekre lesz 20% kedvezmény. Mivel pihe-puha plédekből soha nem elég, szeretnék egyet venni otthonra. Emellett lehet, hogy a párnák közt is szét fogok nézni, úgyis ideje az őszi design váltásnak a lakásban.


A többi kupon a szokásos dolgokra lesz felhasználva, tudjátok: háztartási dolgok (mosókapszula, öblítő, fertőtlenítő), szépségápolási termékek (fogkrém, sminktörlő kendő, popsitörlő, dezodor), stb.

Ha még nem láttátok a videót a YouTube-on, akkor érdemes megnézni, mert sok újdonságról van benne szó, ráadásul csupa olyan terméket mutatok, amiket a kuponokkal kedvezményesen tudtok beszerezni!

 

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *