Baby Dove - bőrápolási újdonságok kisbabáknak

07:30


Magyarországra is megérkezett a Dove legújabb bőrápoló termékcsaládja, a Baby Dove, mely kifejezetten érzékeny bőrű kisbabák számára ajánlott. A márka hitvallása, hogy nincsenek tökéletes szülők, se tökéletes módszerek a gyermeknevelésre, csak valódi anyák és apák, akik a legjobb tudásuk szerint gondoskodnak kisbabájukról.


A Baby Dove-ot egy kerekasztal beszélgetéssel egybekötött sajtótájékoztatón mutatták be, ahol a márka szlogenje adta a témát, mely szerint "Az igazi anyukák nem tökéletesek - annál sokkal többek!".

Palya Bea énekesnő, a kerekasztal beszélgetés egyik résztvevője

Baby Dove termékek

A gyengéd törődés támogatására alkották meg a Baby Dove termékeket, hogy ezzel is segíthessék a szülőket abban, hogy a lehető legjobban ápolhassák gyermekeiket. A Dove-nál is tudják, hogy az újdonsült szülőket rengeteg tanáccsal látja el a környezetük, amelyek nem feltétlenül hasznosak. A Baby Dove célkitűzése, hogy magabiztosságra bátorítsa a szülőket. Arra, hogy bízzanak a döntéseikben, hallgassanak a saját megérzéseikre és gondoskodjanak a gyermekükről úgy, ahogy ők azt jónak látják.

A Baby Dove összes terméke bőrgyógyász, szemész- és gyermekorvos által tesztelt, emellett pedig hipoallergén is. A Dove garanciát nyújt továbbá arra is, hogy az összetevők az egyes országok által támasztott szabályoknak is megfelelnek.


Baby Dove Rich Moisture Fürdető Babáknak

A Baby Dove Fürdető gyengéden tisztítja a baba érzékeny bőrét, hogy puha, sima és hidratált legyen. Hipoallergén, könnymentes, bőrgyógyászok, szemészek és gyermekorvosok által tesztelt. (400 ml, 1299 HUF)

Baby Dove Rich Moisture Sampon Babáknak

Gyengéd és semleges pH-jú, segít megőrizni a fejbőr hidratáltságát, puhává és finom illatúvá tenni a hajat. Hipoallergén, könnymentes, bőrgyógyászok, szemészek és gyermekorvosok által tesztelt. (400 ml, 1299 HUF)

Baby Dove Rich Moisture Testápoló Babáknak

Már az első használattól enyhíti a bőr szárazságát és egész nap segít megőrizni a baba bőrének hidratáltságát. Hipoallergén, bőrgyógyászok és gyermekorvosok által tesztelt. (400 ml, 1299 HUF)

Baby Dove Rich Moisture Törlőkendő Babáknak

Gyengéden tisztítja a baba bőrét és azonnal segít hidratálttá és puhává varázsolni azt. Hipoallergén, bőrgyógyászok és gyermekorvosok által tesztelt. (50 db, 499 HUF)

Baby Dove Sensitive Moisture Illatanyagmentes Fürdető Érzékeny Bőrű Babáknak

Semleges pH-jú, gazdag, krémes habja gyengéden tisztít és segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát. Hipoallergén, könnymentes, bőrgyógyászok, szemészek és gyermekorvosok által tesztelt. (400 ml, 1299 HUF)

Baby Dove Sensitive Moisture Illatanyagmentes Testápoló Érzékeny Bőrű Babáknak

Már az első használattól enyhíti a bőr szárazságát és egész nap segít megőrizni a baba bőrének hidratáltságát. Hipoallergén, bőrgyógyászok és gyermekorvosok által tesztelt. (400 ml, 1299 HUF)

- Orsi



You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *