MAC Powder Kiss Lipstick - október 11-től az üzletekben!

23:04


Felejtsd el, amit eddig a matt rúzsokról gondoltál! Kényelmetlennek tartottad őket és azt hitted kiszárítják az ajkad? A MAC legújabb üdvöskéje minden eddigi téveszménkre rácáfol majd! Készülj, október 11-én ugyanis kikerül a MAC üzletek polcaira a legújabb Powder Kiss Lipstick!

MAC Powder Kiss Lipstick

Bár a rúzs csak októberben jelenik meg, a MAC sminkesei már megvillantották őket a New York-i divathéten, így a szemfülesek kiszúrhatták a fotókon. A MAC sminkmesterei szerint a Powder Kiss olyan, mint egy kényelmes ajakbalzsam, a formulájáról pedig már most ódákat zengenek. Úgy tűnik, kiállta a Fashion Week próbát!

A MAC legújabb termékét a kifutók legújabb trendje a "blur" ihlette, ami az elmosódott széleket jelenti. A sminkmesterek korábban a tökéletes hatást az ajkak kontúrjait lágyan elsatírozva érték el, de a MAC legújabb rúzs formulája hiányzott az eszköztárukból. Ezért alkották meg a pillekönnyű és matt Powder Kiss Lipsticket, amely októbertől kapható az üzletekben. A tökéletes matt hatás mellett ezentúl élvezhetjük a balzsamos hidratálást is, mely a porpigmenteknek köszönhető. 16 árnyalatban lesz elérhető, melyek közt a nude-ok és vörösek mellett a bogyós gyümölcs árnyalatok is megjelennek. Az új csillogásmentes és könnyed formulát pedig egy új soft-touch csomagolás rejti magában. Ajánlott fogyasztói ár: 6300 Ft.



Az árnyalatok nevei (a képen nem ebben a sorrendben láthatóak):
A Little Tamed
Best of Me
Burning Love
Devoted to Chili
Fall In Love
Impulsive
Influentially It
Lasting Passion
Mandarin O
Mull It Over
My Tweedy
Scattered Petals
Shocking Revelation
Style Shocked
Sultriness
Sweet No Sugar

Én már alig várom, hogy kipróbáljam őket valamelyik MAC üzletben!

- Orsi


You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *