Catrice Glitter Storm karácsonyi limitált kiadás

22:46

A Catrice karácsonyi limitált kiadása, a Glitter Storm igazán ragyogóra sikeredett! Szokás szerint nem tartalmaz túl sok terméket, de azok elég ütősek, így biztos, hogy mindenki talál benne egy-két olyan darabot, amit nem fog tudni otthagyni a polcon.

Catrice Glitter Storm Dazzle Metal Szemhéjpúder Paletta


Szerintem a kollekció legszebb darabja ez a szemhéjpúder paletta lett. A földszínek mellett egy két merészebb árnyalat is található benne, mint például az ezüst, vagy a lilás bordó. A színek közt több textúrát különböztethetünk meg, de a többségük metálos, csillogó szemhéjpúder. A két szélén látható nagyobb pezsgős-ezüstös színeket pedig nem csak a szemünkre, de akár highlighterként az arcunk egyéb területeire is alkalmazhatjuk. A palettában egy hatalmas tükör is található, ami nagyon praktikus. Az ajánlott fogyasztói ára 2 299 Ft, ami szerintem nagyon barátságos egy ilyen jól kihasználható palettáért.

Catrice Glitter Storm Folyékony Glitter Ajakrúzs 

Magas fedésű rúzs tele csillámokkal. A csillogás mellett a színek is igen merészek, egy sötét lila, egy vörös, egy pink és egy bronzos árnyalat található a kollekcióban. Bár a csillámos rúzsokra nem feltétlenül jellemző, a termék leírása mégis hosszantartó formulát és kényelmes viseletet ígér. Négy árnyalatban érkezik (C01-Thunderbolt, C02-Roaring Red, C03-Luster, C04-Voltage), az ára pedig 1489 Ft lesz.

Catrice Glitter Storm Folyékony Szemhéjtus


Duo-chrome hatású folyékony szemhéjtus, ami három árnyalatban lesz elérhető. Szintén hosszantartó formulával kecsegtet, de engem inkább a színek nyűgöztek le, különösen a lila és a türkiz, amikre kíváncsi leszek. Az biztos, hogy a karácsonyi és a szilveszteri bulira tökéletes smink készíthető majd velük. Három árnyalatban kerül a polcokra (C01-Flashlight, C02-Electric Lilac, C03-Midnight Blues), az ára pedig 1 159 Ft lesz.

Catrice Glitter Storm Gél Highlighter


A Catrice korábban is rukkolt már elő hasonló géles formulájú termékekkel, és meglepően jók voltak. A zselépuding szerű állag amilyen bizarr, olyan könnyű vele dolgozni. A highlightert önmagában és alapozó fölé is ajánlják, és az arccsont mellett szépen kiemelhetjük vele a szemeket, a szemöldökcsontot, az orrot és az ajkakat is. Egy árnyalatban lesz elérhető, a C01-es Flashlight egy rózsás-pezsgős szín, ami nagyjából minden bőrtónushoz passzol. Ajánlott fogyasztói ára 1 659 Ft.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a Catrice Glitter Storm karácsonyi trendkiadás, decembertől megtalálhatjátok a termékeket a dm és az Auchan üzleteiben.

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *