Yves Rocher karácsonyi limitált kiadás és ajándékötletek

22:16


Idén karácsonyra egy impozáns termékcsaláddal rukkolt elő az Yves Rocher. A limitált kiadásban három illatkategória is található, így biztosan mindenki megtalálja az igazán hozzá illőt. A különálló termékek mellett persze számtalan ajándékcsomag összeállítást is találhatunk az Yves Rocher üzletek polcain, így mindenképp érdemes benézni!

A három téli Yves Rocher illatcsalád

Nuit Vanille - Vanília éjszaka

Finom, intenzív vanília illatú termékek tartoznak ebbe a kollekcióba, amik sajnos hozzám egyáltalán nem állnak közel. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a vanília illat kedvelői rajongani fognak ezért a termékcsaládért, amibe egy szívet-lelket melengető illatgyertya is helyet kapott. Sőt, az igazán nagy rajongók számára tökéletes választás (vagy ajándék) lehet a kollekcióhoz készült Eau de toilette, ami önmagában, és ajándékcsomagba rejtve is megvásárolható!

Golden Tea - Arany tea

Ez az illat már sokkal kedvesebb számomra, hisz egy kissé fanyar és fűszeres, mégis finom télies illat. A kézmosó gélt én már hadba is állítottam a fürdőszobában, és nagyon szeretem használni. Ez a család is kapott egy illatban passzoló gyertyát, és ugyanúgy elérhető szettben is.

Red Apple - Piros alma

A kedvencem! Régen tetszett ennyire illat, mint az Yves Rocher piros almája. Én csak az első pillanatban érzem rajta a lédús almát, használat közben már inkább csak egy kellemes friss gyümölcsös illatfelhő lengi be a fürdőszobát. Az abszolút kedvencem a testvaj lett, amitől elképesztően puha lesz a bőröm, mégsem hagy ragacsos érzetet maga után. Imádom, hogy az illatát még másnap reggel is intenzíven érzem, ha az esti fürdés után ezzel kenem be magam.


Karácsonyi ajándék ötletek az Yves Rocher polcairól

Ha egy picit elrugaszkodnátok a limitált kiadástól, mégis szeretnétek meglepni valakit az Yves Rocher termékeivel, akkor is biztos, hogy megtaláljátok a tökéletes ajándékot!

A virágillatok kedvelői biztosan el lesznek ragadtatva az új Un Matin au Jardin szettektől, amelyek közül hat változat is kapható. Cseresznye, gyöngyvirág, orgona, rózsa, verbéna és zöld tea illatokban érhető el és minden szett tartalmaz egy-egy 200 ml-es tusfürdőt és testápolót, valamint egy 100 ml-es, illatban egyező parfümöt is.

Az Yves Rocher illatai az ünnepek közeledtével díszdobozban is elérhetőek, melyekben egy 50 ml-es Eau de parfum, egy 30 ml-es kézkrém és egy mini utazóparfüm is található.

A hozzám hasonlóan kézápolás mániások számára tökéletes ajándék lehet a karácsonyfa alá a négy darabos kézkrém szett, amiben a klasszikus bourbon vaníliás, mangós-korianderes, olívás-keserűnarancsos és kókuszos illatok lapulnak.

Ugyanígy szettként az Yves Rocher legkedveltebb illatú hab- és tusfürdői is elérhetőek. Mini kiszerelések, így tökéletes ajándék lehet egy olyan személy számára, akiről tudjuk, hogy gyakran utazik.

A kényeztető fürdőzések kedvelői biztosan örülni fognak egy Tradition de Hammam fürdőcsomagnak, amely testradírt és egy különleges fürdőolajat is tartalmaz, és igazi hammam élményt nyújt a hideg téli estéken.

Édesanyák és nagymamák arcára az Yves Rocher arcápoló csomagjaival csalhatunk mosolyt karácsonykor, ezekből több változat is elérhető, és a nappali valamint az éjszakai krém mellett szérumot is rejtenek a csomagok.

Te tudod már, mire fogsz lecsapni az Yves Rocher csomagok közül?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *