Karácsonyi AliExpress & eBay Haul

08:00



Amellett, hogy a hazai üzletekben sem tudom megállni, hogy ne szerezzek be néhány újdonságot az ünnepek közeledtével, minden évben szétnézek az AliExpress és az eBay kínálatában is. Mániákus rendelgető vagyok, heti rendszerességgel érkeznek a kis fekete csomagok, és folyamatosan úgy érzem magam, mintha karácsony lenne.

Arra persze rájöttem, hogy nem mindegy, mikor adja le a rendelést az ember lánya, ha szeretné, hogy az áhított dolog meg is érkezzen karácsonyra, vagy az azt megelőző dekorálós időszakra. Nem ritka tehát, hogy én már szeptemberben elkezdem a zsákmányolást. Bár már csak szűk egy hónap van karácsonyig, a 11. 11-i Single's Day-t még szerettem volna kihasználni, és az utolsó pillanatban is adtam le néhány rendelést. Ezt követően már nem hiszem, hogy fogok, így itt az ideje, hogy összegyűjtsem nektek egy posztban, hogy miket rendelgettem be.

A termékek minőségéről sajnos egyelőre nem tudok nyilatkozni, hiszen még semmi nem jött meg, így csak reménykedni tudok. Ha megtetszik valami, és még gyorsan lecsaptok rájuk, szerintem van rá sansz, hogy megérkezzenek. A termékekhez tartozó linkeket a képek alatt találjátok.

eBay haul

Rénszarvasos és karácsonyi motívumos díszpárnahuzat

Szeretem a kanapémat is ünnepi díszbe öltöztetni, így mindig jól jön pár karácsonyi párnahuzat. Idén rájuk esett a választásom. 700-1000 Ft körül sikerült lecsapnom darabjára.
Fenyőfás és rénszarvasos párnahuzat
Arany nyomott mintás párnahuzat

Karácsonyi motívumos kávéskanál készlet

Ezekkel biztosan finomabb lesz a kávé reggelente. Korábban cicás kanalakat szereztem be, azoknak sem volt gond a minőségével, így bízom benne, hogy most sem lesz. 
4 db-os karácsonyi kávéskanál készlet

Karácsonyi motívumos nyújtódeszka

Egy egyszerű vajas kekszet is sokkal különlegesebbé varázsolhatunk egy faragott nyújtófával. Én természetesen karácsonyi mintájút választottam, de feliratosak, cicásak, egyéb motívumosak is vannak. 2000 Ft alatti áron találtam rá.
Karácsonyi mintás nyújtófa


AliExpress

Plüss karácsonyfa talp takaró

Mivel hófehér műfenyőm van, szerintem nagyon jól fog mutatni alatta egy pihe-puha szőnyeg. Már ha tényleg olyan puha lesz, mint a képen látszik. A vásárlói vélemények alapján nyugodtabban rendeltem meg. Kb. 1800 Ft volt.
Plüss karácsonyfa talp takaró

Mézeskalács, sütemény kiszúró

Bár rengeteg kiszúrónk van, mindig találok olyat, ami még hiányzik a kollekcióból. Idén már rénszarvas, csizma, hópihe, cukorpálca és ajándék formájú mézeskalács is lesz a fán - már ha megérkeznek időben. Egy forma 100-200 Ft körüli áron mozog.
Hópihe | Rénszarvas | Csizma-ajándék-cukorpálca

Kuglóf forma

Régóta vágytam egy igazán szép kuglóf formára, és mivel itthon sehol nem láttam korábban ilyet, úgy gondoltam, megér egy próbát az AliExpress változat. Akciósan rendeltem, valamivel több, mint 6 dollárért.

Szilikon kuglóf forma

LED fényfüggöny

Ezt nem csak az ünnepek miatt, hanem inkább a videózáshoz rendeltem, háttérként. Sok ledes fényem van, de nem mutattak jól, bárhogy kísérleteztem velük. Most a fényfüggöny mellett döntöttem, reméljük beválik. Jól mutathat egyébként ablakban, vagy erkélyeken is. 1600 Ft-ba került.
Led fényfüggöny

Karácsonyi zokni

Karácsonykor milyen zoknit hordana az ember, ha nem rénszarvasost...? Nem egészen egy dollárért.
Rénszarvasos titokzokni

Tacskós zokni

Tacskós nőként ez is olyan rendelés volt, amihez nem fért kétség. Ez a zokni alapvető szükséglet számomra. 
Tacskós zokni

Norvég mintás kötött kutyapulóver

Tipikusan olyan dolog, amire semmi szükségünk nem lenne, se a kutyámnak, se nekem. Mivel Bendzsit ritkán hordjuk sétálni, és egyébként is kinti kutya, tehát nem fázós, így ezt őszintén csak azért rendeltem, hogy csináljak majd róla benne egy darab képet. Sorry not sorry. Kb. 1000 Ft volt, és bár a mérettáblázat alapján az XXL-nek jónak kellene lennie, azért vannak kétségeim.



Norvég mintás kötött garbó kutyáknak

Karácsonyi mintás macskanyakkendő

Szintén fotózási kellék lesz, Mázli nagyon helyes lesz benne a karácsonyi képeken, alig várom. Hát még ő! 
Macskanyakkendő

 Rénszarvasos macskajáték

Mázli nagyon szereti ezeket a pálcás játékokat, így sajnos nem túl hosszú életűek. Pár hét alatt leamortizálja őket, így folyamatosan rendelgetem őket. Karácsonyra természetesen rénszarvasos játékot rendeltem, hogy stílusosak legyünk. 2-400 Ft körüli áron beszerezhetőek egyébként, millió változatban. 
Rénszarvasos macskajáték

Ablakra rögzíthető macskaágy

A végére hagytam egy olyan terméket, amit a legeslegjobban várok! Mázli karácsonyi ajándéka lesz, macskaként nyilván nagyon fogja értékelni ezt a gesztust tőlem. Mivel imád az ablakokban nézelődni, de a párkány nem elég széles ahhoz, hogy jókat tudjon ott aludni, gondoltam meglepem őt egy ablakra rögzíthető függőággyal. Akkora luxus, amit még én is irigyelni fogok tőle, ráadásul mindezt kb. 2800-ból sikerült kivitelezni. A minőségére nagyon kíváncsi leszek, de a vásárlói vélemények alapján merek reménykedni. 

Ablakra rögzíthető macskaágy
Ha tetszett a poszt, köszönöm, ha megosztod, vagy elküldöd olyan ismerőseidnek, akik számára hasznos lehet!

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *