NYX Westend megnyitó és új szerzemények

18:19


Pénteken ellátogattam a NYX üzlet megnyitójára a WestEndbe. Először a sort meglátva úgy döntöttem, inkább nem állok be, és átmentem reggelizni a The Box Donut-ba, amikor is írt Szabina (Blogozine), hogy nemsoká ő is jön, így elkerülhetem a sort. Ezúton is köszi, életmentő volt! 😙

Dél körül mentünk oda, így pont volt lehetőségem találkozni és váltani néhány szót Dragos Karinnal, aki az egyik kedvenc Youtuberem (de erről majd egy későbbi posztban bővebben írok, szóval ezt most vegyétek spoilernek 😂).

Nagyon pici vagyok Karin mellett 😅

Egy kicsit tartottam attól, hogy délre annyira le lesz fosztva az üzlet (a korábbi sort látva), hogy már semmit nem fogok tudni venni. Egy konkrét célom volt a vásárlást illetően: a NYX Vivid Bright szemhéjtus Vivid Sapphire árnyalatban. Szerencsém volt, mert még volt belőle néhány darab, így be tudtam pottyantani a kis kosaramba.

A tuson kívül vettem még egy NYX Stay Matte But Not Flat alapozót is - annál a pultnál épp nem volt akkora tumultus. Az egyik eladó csajszi segített nekem a színválasztásban, a Light Beige mellett döntöttünk, mivel picit rózsaszínesebb a bőröm. Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz megfelelő, de így az első használat után azt kell mondjam, ezt eltaláltuk, jár a pacsi! ☺

Ezek a NYX szerzemények jöttek velem haza
Egyébként az üzletben mozdulni sem lehetett, elképesztően tele volt, így nem is töltöttem el bent túl sok időt. Körbenéztem, és úgy döntöttem, hogy visszajövök, ha kicsit nyugisabb lesz, mert van még néhány dolog, amit kinéztem és szeretném őket beszerezni a jövőben.

Készítettem is egy sminket az újonnan beszerzett NYX termékekkel. A tusra már régóta vágytam, ez a kobaltkék a kedvenc színem, így már alig vártam, hogy végre kipróbálhassam! Az alapozóra pedig szintén nagyon kíváncsi voltam. Nem igazán ismertem a terméket, korábban biztos láttam már róla review videót, de ez most impulzus vásárlás volt, nem olvastam nagyon utána.

Mivel ez egy vízalapú mattító alapozó, igencsak meglepett, hogy felkenve sokkal fényesebb és olajosabb hatást kelt, mint az imádott L'Oréal True Matchem. Kicsit csalódott is voltam, megmondom őszintén, egyáltalán nem tetszett. Aztán mire elkészült a smink, felkerült a púder, kontúroztam, pirosítottam és úgy "összeállt az arcom", addigra megtetszett, de ezt a csillogást még mindig nem tudom hova tenni egy matt alapozónál. A fedése közepes, nekem építenem kellett, néhány helyen elbírta a két réteget is, pedig most magához képest nagyon jó állapotban van a bőröm. A két réteggel viszont már nehéznek éreztem az alapozót, mivel eleve egy sokkal sűrűbb textúra, én pedig a folyékonyabbhoz vagyok szokva. Azt gondolom, hogy 2290 Ft-ért nem rossz kis alapozó, de így egy használat után nem lopta be magát örökre a szívembe. Egyébként tartósnak bizonyult, és nem is fényesedett át, bár szerintem ezt a púderemnek köszönhetem.

NYX Stay Matte But Not Flat alapozó | Light Beige

A tus pedig... Na az valami elképesztő csoda! Tökéletes az ecsete, a pigmentáltsága, meg az egész, úgy ahogy van! Nem is nagyon tudom tovább ragozni, szerintem a képek önmagukért beszélnek, úgyhogy mutatok még néhányat a tegnapi sminkről:

NYX Vivid Bright Eyeliner | Vivid Sapphire
Szerintem gyönyörű! Nyárra tökéletes alternatíva a fekete tus helyett! 😍


 Ti voltatok a megnyitón? Miket szereztetek be? 😊

- Orsi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik ez a cikk! :)
    Kifejezetten tetszik a kék tus.:)
    További jó blogolást, legközelebb is benézek, puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Dzsenifer nagyon kedves vagy és örülök, hogy tetszett a cikk! :) Sok sminkes téma lesz még. Várlak vissza szeretettel! :) Puszillak!

      Törlés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *