Júliusi sminkújdonságok a MAC-től

12:19



A MAC ontja magából a szebbnél szebb limitált kollekciókat, a sminkrajongók pedig júliusban is bajban lehetnek... Az újdonságok közt két kollaborációs kollekció is van, ami akkor is izgalmas lehet, ha az alkotókért különösebben nem rajong(ott) az ember. Nem is szaporítom tovább a szót, ez a poszt így is elég hosszúnak ígérkezik.

M∙A∙C NATIONAL LIPSTICK DAY - július 29

Erről nem sok információt találtam, de ha minden igaz, korábban már megszűnt slágerszínek kerülnek újra a boltok polcaira a nemzeti rúzsünnep alkalmából, mégpedig az alábbiak:


M∙A∙C PATRICKSTARRR 3 DIVA FEVA

Lehet, hogy most sokan megköveznek, de én nem különösebben rajongok a munkásságáért, és a Diva Feva kollekció sem hozott lázba. A Full Face Kit tartalma egy bronzosító púder, két szájfény és egy négyes szemhéjpúder paletta. Emellett kapható még egy Opalescent Powder, ami áttetsző, de természetes fénnyel vonja be az egész arcot. A csomagolás egyébként szuper vidám, igazi nyárias hangulatot áraszt, de a beltartalom már nem ragadott ennyire magával. Amennyiben titeket igen, július 19-től a Westend MAC üzletében találjátok meg a kollekciót.


M∙A∙C PLENTY OF POUT

A rúzsok közt találtam egy két fogamra valót, de elég alap színek kerültek a Plenty of Pout kiadásba. A legtöbbről az jutott eszembe, hogy tipikusan "my lips but better" árnyalatok, amikkel szép természetes smink készíthető, és picit élettel telibbé varázsolja az ajkakat. A Plumping Lipgloss az állandó szortiment része marad, a rúzsok azonban csak a készlet erejéig elérhetőek.


M∙A∙C AALIYAH HAUGHTON 

Számomra nem sokat mondott a hölgy neve, így egy rövid guglizás után tudtam meg, hogy ki is volt ő. Mindenesetre az Aaliyah Haughton emlékére állított kollekció csodálatosra sikerült, szívem szerint az egészet hazahoznám. A vörös és nude rúzsok, illetve az irizáló csillámokkal dúsított sötétbordó szájfény lett a leginkább eltalálva, de tényleg nem tudok olyat kiemelni, ami ne tetszene a termékek közül. A limitált kiadás a MAC Westend, Váci, Aréna üzleteiben kapható.


Nektek mi tetszik legjobban az újdonságok közül?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *