TESZT | Yves Rocher Hydra Végétal termékcsalád

07:30


Az elmúlt hetekben-hónapokban több terméket is kaptam tesztelésre az Yves Rocher Hydra Végétal termékcsaládjából, amiknek kifejezetten örültem, hiszen a leírás alapján kifejezetten az én kombinált, vízhiányos bőrömre való. Egy korábbi posztban már megmutattam, mely termékek kerültek hozzám a bőrdiagnosztikát követően. Azóta még egy csomag érkezett, ezek előtt pedig én is vásároltam magamnak egy arckrémet, amivel picit mellélőttem. No de ne szaladjunk előre, nézzük szép sorban a termékeket.

Yves Rocher Hydra Végétal 48 órás hidratáló zselés arcápoló


Erre a zselés arckrémre nagyon-nagyon vágytam. Ígéretei szerint a zselés arcápoló által a bőr azonnal visszanyeri optimális nedvességtartalmát, és ezt akár 48 órán át meg is tartja. Edulisz tartalmának köszönhetően gyorsan felszívódik és a mélyebb rétegekig hatol, ezzel pedig hozzájárul a bőr természetes ragyogásához.

Normál és kombinált bőrre ajánlják. Az én bőröm a kombinált kategória, amire a zselés arcápolók  korábban is beváltak, így nagy reményeket fűztem ehhez a hidratálóhoz. Már jó néhány hete tesztelgetem, és azt kell mondjam, nem lett a szívem csücske. Nem rossz, különösebb gondom sincs vele, de nem hiszem, hogy újra fogom vásárolni, ha elfogyasztom.

Nekem inkább éjszakára vált be. Szépen puhítja a bőröm, érezhető is a hidratálás, viszont az én bőrömön egy nagyon furcsa fényes réteget hagy maga után. Azért furcsa, mert egyáltalán nem olajos a hatása, egyszerűen csak ragyog, túlságosan is. Bár természetes ragyogást ígér, számomra ez már természetellenes, és a sminkem is hamar átfénylik, ha ezt használom alá. Éjszakára viszont jó érzés használni, de még reggel is csillogni szoktam tőle.

Yves Rocher Hydra Végétal 48 órás hidratáló krémes arcápoló


Ő volt az én baklövésem. A zselést szerettem volna leemelni a polcról, helyette a krémes arckrémet sikerült hazahozni, ami normál és száraz bőrre ajánlott. Ez érezhető is, nehezebb a textúrája, valóban krémes, nem pedig zselés. Éjszakára egyébként ezt is használgatom, ha egy kicsit szárazabbnak érzem az arcbőröm. Hasonlóan érzek iránta, mint zselés tesója iránt, de ebben egész biztos vagyok, hogy nem fogom újravásárolni.

Yves Rocher Hydra Végétal Frissítő arclemosó tonik


Ez a legújabb üdvöském az arcápolási rutinomban. A frissítő tonik is a kombinált bőrtípus számára lett kifejlesztve. Ez már a sokadik Yves Rocher tonik, amit használok, és az eddigiekkel is elégedett voltam, ezért gondoltam, hogy nem érhet nagy meglepetés. Az illata ugyanaz, mint a termékcsalád többi tagjáé, finom és üde. A hatása pedig szintén ugyanaz. Eltávolítja a smink maradékokat, a szennyeződést, és tiszta érzést hagy maga után a bőrön. Nem ragacsos, nem szárít, azt tudja, amit elvárok egy toniktól.

Yves Rocher Hydra Végétal Frissítő arctisztító zselé


Ezt az arctisztító zselét esténként szoktam használni a sminklemosás második lépéseként. Miután a smink nagy részét sminktörlő kendővel eltávolítom, egy arckefére nyomok a zseléből egy mogyorónyit, és jó alaposan átmosom vele az arcom. Szépen habzik, én úgy érzem, jól tisztít, és szerencsére ezután sincs feszülő érzés.

Yves Rocher Hydra Végétal Frissítő zselés arcradír


Szerintem mondhatom, hogy ez a zselés arcradír lett a kedvencem a Hydra Végétal termékei közül. Naponta, 2 naponta biztos, hogy használom. Nagyon finom szemcséi vannak, nem karcol, és mindennapos használat mellett sem érzem túl soknak a radírozó hatását. Én szeretem a bőrradírokat és az én bőröm igényli is a rendszeres radírozást, de mióta ezt használom, nincs szükségem a durvább szemű radírokra olyan gyakran.

Persze a Hydra Végétal termékcsaládnak ezeken kívül van még jó néhány tagja, és van is, amire fáj a fogam, mint például a micellás vízre, vagy a mélyhidratáló koncentrátumra. A krémeken kívül azt mondhatom, nagyon megkedveltem ezt a kollekciót, mert tényleg úgy érzem, jót tesznek a bőrömmel, szóval ha nektek is hasonló a bőrtípusotok, úgy gondolom, érdemes tenni velük egy próbát.

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *