VIDEÓ | Balcsi VLOG - Mirc műhelytúra, badacsonyi chillezés

20:00


Nemrégiben meglátogattam a Balatonon kedves barátnőmet, a Mirc ékszerek készítőjét. Szuper hétvégét töltöttem nála, betekintést nyerhettem az ékszerek elkészítésébe, sőt, egy picit be is segíthettem Mírának.

Munka után pedig édes a pihenés, pláne, ha ezt a Badacsonyban teheti meg az ember. Felfedeztünk magunknak egy új helyet a hegyoldalban, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Balatonra. Ez a hely nem más, mint a Pátzay Kert, a Villa Pátzay közvetlen szomszédságában megnyílt borterasza. Olyan jól éreztük itt magunkat, hogy észre sem vettük, hogy repül az idő, így aztán szépen ránk esteledett.

Másnap a Liliomkert Piacra látogattunk el Káptalantótiba, ahol én még sosem jártam, mégpedig azért, amit most sikerült is megtapasztalnom: a turista szezonban elképesztő tömeg fogadja itt az embert. Kilométeres kocsisorok várják, hogy leparkolhassanak és szétnézhessenek. A piac maga fantasztikus, és érdemes is ide ellátogatni, de ha jót akartok magatoknak, a főszezonban kerüljétek el jó messziről!

Na de nem ragozom tovább, inkább nézzétek meg a vlogot, amiben ezeket videós formában is megmutatom nektek:


Ha tetszett a videó, kérlek nyomjatok rá egy like-ot! Iratkozzatok fel a csatornámra és ne felejtsétek el benyomni a kis csengettyűt se, hogy értesüljetek a legújabb tartalmakról!

- Orsi


You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *