Glamour-nap 2. kör | dm - Rossmann - Müller - New Yorker

15:50


Pénteken futottam egy másik kört is, hogy pótoljam, ami kimaradt a 0. napon (erről itt írtam). Visszamentem a dm-be is, de a Müllerben és a New Yorker-ben is találtam magamnak ezt-azt.

dm

Nem is értem, miért nem vettem meg a 0. napon, de kellett egy doboz mosókapszula. Mindig Arielt használtam, de most az 50%-os kuponnal gondoltam teszek egy próbát a Persillel. Felbontottam, az illata nagyon tetszik, remélem ez is úgy beválik majd.

Rossmann

Kb. az ötödik üzletben találtam a Catrice HD Liquid Coverage alapozóból egy 03-as színt, ami hihetetlen csoda. Mivel a 0. napon visszaadták a kuponokat (#mázli), így másodjára is fel tudtam használni a 25%-os dekorkozmetikum kupont rá.


Müller

Ide elsősorban a Maybelline Master Chrome highlighterért mentem be. A Molten Rose Gold árnyalatra fájt a fogam, és úgy láttam, ez a kevésbé népszerű, mivel a Molten Goldnak már csak hűlt helyét találtam, míg a Rose Goldból elég sok ki volt pakolva. Emellett beesett még a kosárba egy CV sminktörlő kendő (teljesen random választottam, millió féle volt), és egy matcha teás Garnier maszk puszta kíváncsiságból.


New Yorker

Ide a fekete bikinialsóért mentem be. Ezer éve keresek hasonló megkötős fazont, amin semmi minta nincs, nem csillog, nem fodros, nem horgolt, nem kerül 6000 Ft-ba, csak egy egyszerű fekete bugyi. Sok olyan bikini felsőm van, amihez nincs alsóm, és ezekhez tökéletesen passzol, volt is ilyenem, csak megette az idő. Kb. 2200 Ft lett volna az eredeti ára, ebből jött le a 20%. Ennél többet egy ilyen bikinialsóért nem szívesen adtam volna őszintén szólva... A kis kék pénztárcán a pénztárnál állva akadt meg a szemem, mert a kisebb táskáimba egyszerűen nem fér el a rendes pénztárcám, így össze-vissza tartom bennük a pénzt és a bankkártyákat. Ez a pici már a legtöbb kistáskámban elfér majd. Kuponnal 1000 Ft körül volt az ára és volt még belőle sok szín.


 Remélem ti is sikeres shopping-napokat zártatok, és csupa hasznos dolgot vettetek! 😘

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *