Havi kedvencek | 2018 augusztus

19:48



Az augusztus nálam a nyárról, a nyaralásról, a pihenésről, a napozásról, strandolásról szólt, így a kedvenceim is főként az ehhez kapcsolódó termékek közül kerültek ki, persze lesz kivétel is. Lesz szó olyanról, akit már tavaly is megszavaztam egyszer, de új felfedezetteket is szeretnék bemutatni nektek.

Visiomax Szemcsepp Hyaluronnal

Ha régebb óta követtek, tudhatjátok, hogy kontaktlencsés vagyok nagyjából tíz éve. Szerencsére jól bírja a szemem, de napközben hajlamos kiszáradni, főleg, ha túl sokáig van bent. A szemszárazság pedig vörösödést és szúró érzést is okoz nálam (érdekes módon mindig a belső szemzugban). Nagyon sokáig Systane műkönnyeket használtam, viszont ezeknek elég borsos az ára (3-4000 Ft körül mozog), így szerettem volna egy olcsóbb alternatívát. A nyáron találtam rá a dm-ben a Visiomax hyaluronos szemcseppre (kb. 900 Ft), ami kontaktlencséhez is nyugodtan használható, és számomra abszolút bevált. Nem irritálja a szemem, és hosszan tartó nedvesítő hatása van, nem kell félóránként újra csepegtetni.


Trend IT UP Lips & Perfumes Parfüm

A Trend IT UP "szolid" MAC koppintás (Shadescents) kollekciója ötféle rúzs-parfüm-ajakradír trióval jött ki, és szerintem meglepően jól sikerült kis trendkiadás ez. Szomorúan olvastam, hogy csak limitált ideig lesz kapható, reméltem, hogy az állandó szortiment része marad. Végigszaglásztam mindegyik illatot, és egy kivételével mind tetszett, de egy volt, amit magamon is el tudtam képzelni. Szerencsére Anyukám is erre tette le a voksát, így a 01-es nude parfüm hazajött velünk a nyaraláskor, amit utána tesztelgettem is. Igen, egy 2500 Ft-os drogériás parfümről beszélünk, nem kell tőle csodát várni. De az én bőrömmel remekül összeillik, és az árához képest a tartósságára sem lehet panaszkodni, 4-5 órával a felvitel után is meg-megcsapott a saját parfümöm, ami nálam már jó teljesítménynek számít.


Biobaza Royal Sun Napozó Jam

Idén nyáron is elrabolta a szívem ez a napozó termék. Biztos vagyok benne, hogy tavaly is írtam már róla, de most sem tudok elmenni mellette szó nélkül. A sűrű barna krém felvitel után azonnal ad egy kis színt (a világos fürdőruhákat épp ezért meg is foghatja), így már a nyaralás elején is nyugodtabb volt a lelkem, de néhány strandon töltött nap után látványos volt a változás. Emellett mindig úgy érzem, ápolja a bőröm, ha ezt használom, nem szárad ki úgy a nap végére a napozás és a klóros víz ellenére sem. Fényvédőt nem tartalmaz, így én fölé szoktam kenni, de a kettő együtt nagyon jól működik.

Balea Hajbalzsam mangó illattal

A Balea hajbalzsamok közül többet is használtam már, de ez a mangós eddig kimaradt. Így nyárra viszont tökéletes választásnak bizonyult, hiszen a hajam még 3-4 nappal a mosás után is finom gyümölcsillatot árasztott. Az biztos, hogy ez a termék nálam eggyé vált a nyárral, és ha csak addig el nem tűnik a polcokról, jövőre is újra fogom venni. Amit még észrevettem, hogy egy picit könnyebb volt kifésülni a loboncom az elmúlt hetekben, pedig már nagyon a "végét járja" (értsd: épp festés-vágás előtt állok, és ilyenkor már nagyon durván tud kócolódni).


BIC Miss Soleil borotva

Ez a 3 pengés eldobható borotva elég megosztó termék a Krémmánián, amit meglepődve olvastam. Én főként gyantázni szoktam magam, de nyáron - pláne a nyaraláson - elkerülhetetlen, hogy előkerüljön a borotva. Én legalábbis nem akarok kényszerzubbonyt húzni magamra, és várni, míg akkorára nő a szőr, hogy gyantázható legyen. Én egyszer vágtam meg magam vele, de az a saját hülyeségem miatt volt, ezen kívül viszont semmi negatív tapasztalatom nincs vele. A krémezőcsík valóban nem a legjobb, de én egyébként is használok habot (vagy felhabosított tusfürdőt) a borotválkozáshoz, így ezzel sem volt gond. Az én szőrszálaimmal szépen elbánt, és 2-3 naponta elég volt újra használni. 

Fa Island Vibes Hawaii Love Testradír és Tusfürdő

A mangó illat mellett az ananász volt a másik sláger a fürdőszobámban. Még tavasszal kaptam meg ezeket a termékeket a Fa sajtótájékoztatón, de eltettem őket a melegebb hónapokra, és milyen jól tettem! A testradírt én egy picit kevésnek éreztem, de mindennapos használatra szerintem egy szuper termék, ami nagyon enyhén radíroz, viszont isteni illata van, és jól habzik - fürdő pompommal legalábbis. A tusfürdő ugyanennek a terméknek a hígabb és szemcse nélküli változata, hasonlóan finom lédús ananász illattal, amitől zuhanyzás közben azonnal a trópusokon érzi magát az ember. Nekem ez sokkal jobban tetszett, mint az Island Vibes dinnye illatú termékei, amik egy picit műre sikeredtek. Bár nagyon nyári az illat, elképzelhető, hogy télen is meg fogom venni ezt a tusfürdőt, hogy segítsen felidézni a nyári emlékeket.


- Orsi



You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *