Újdonságok a PUPA-tól | Natural Side - szépség természetesen

18:57

 

A Natural Side termékcsaláddal a Pupa a környezetvédelem fontosságát szeretné hangsúlyozni. Olyan sminktermékeket kínálnak, melyek ötvözik a természetességet és a bájt. Termékektől függően 86-100%-ban természetes eredetű összetevőket használnak, de ígérik, ez nem megy a minőség rovására, hiszen a tiszta összetételű termékek is hozzák a megszokott teljesítményt.

Nem tartalmaznak parabént, szilikont, petrolátumot, szintetikus színezőanyagokat, parfümöt, és a csomagolás is környezetbarátabb lett. FSC® (Forest Stewardship Council) tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készült, és 100%-ban újrahasznosítható.

Pupa Natural Side Face Primer

Arc primer 98,5%-ban természetes eredetű összetevőkből, amely a benne lévő karité vajjal és hialuronsavval lágyítja és táplálja a bőrt, ezzel pedig ideális alapot ad a sminknek, és növeli a tartósságát. A csomagolás részben növényi eredetű, nádcukorból készült műanyag. Ajánlott fogyasztói ára 5 220 Ft.

Pupa Natural Side Bronzing Powder

Ez a matt hatású kompakt bronzosító púder 99,9%-ban természetes eredetű összetevőkből áll és természetes árnyalata segít élettel telibbé varázsolni a bőrt. Kukoricakeményítő tartalmának köszönhetően simább, egységesebb lesz a végeredmény. 3 árnyalatban kapható (001-Light Bronze, 002-Natural Bronze, 003-Intense Bronze), ajánlott fogyasztói ára 5 220 Ft.

Pupa Natural Side Compact Powder

A kompakt mattító púder 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készült, és hidratáló hatású jojoba olajat is tartalmaz. Az állaga könnyed, selymes, szinte elolvad a bőrön, miközben egyenletessé és tökéletesen mattá varázsolja. Ez a termék is három árnyalatban érhető el (001-Light Beige, 002-Natural Beige, 003-Warm Beige), ajánlott fogyasztói ára pedig 5 120 Ft.

Pupa Natural Side BB Cream

A színezett hidratáló BB krém 98,3%-ban tartalmazza a természetes összetevőket. Krémes állaga könnyedén eloszlatható, egységesíti a bőrszínt. Fényes finishe van, ami friss, üde hatást kölcsönöz a bőrnek. Rizskeményítőt és hamamelisz vizet tartalmaz, amik lágyítják és tonizálják a bőrt. Három árnyalatban kapható (001-Nude, 002-Beige, 003-Sand), ára 4 230 Ft.

Pupa Natural Side Concealer

Krémes állagú korrektor, ami 99,9%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Közepes fedésű, építhető termék, így jó választás lehet szem alatti karikákhoz és a bőrhibák eltüntetéséhez is. Magnólia kéreg kivonatot és búzavirág vizet tartalmaz, melyek puhítják a bőrt és csökkentik annak vérbőségét. Három árnyalatban elérhető (001-Light Beige, 002-Beige, 003-Dark Beige), ajánlott fogyasztói ára 3 890 Ft.

Pupa Natural Side Foundation

Nem meglepő módon a Pupa Natural Side kollekciójának alapozója tartalmazza a legkevesebb természetes eredetű összetevőt, ebben "csak" 86,9% fért el. Közepes fedésű bőrtökéletesítő alapozó, ami olyan könnyű, mintha egy második bőrt viselnénk. Sivatagi datolya olajat és narancsvizet is tartalmaz, melyek antioxidáns tartalmuknak köszönhetően hidratálják a bőrt. 6 árnyalatban juthatunk hozzá a boltokban (010-Porcelain, 020-Light Beige, 030-Natural Beige, 040-Natural Beige (nem én írtam el, a weboldalon szerepel kétszer a megnevezés), 050-Sand, 060-Golden Beige), ára pedig 5 390 Ft.

Borítókép forrása: Pupa Style

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Szólj hozzá te is a poszthoz!

A ti kedvenceitek

Kövess Facebookon

Írj nekem!

Név

E-mail *

Üzenet *